Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2014 şubat annelerinin doğum hikayeleri diye konumuzu ne zaman açacağız kızlar![]()
ayyyy kim doguracak acaba ılk:)
Canım benim kocaelinde aynısın tekerleklesini gördüm pek çok bebe mağazasında var. Kocaelinde isen tam adres verebilirim.[/QUOT
istabul'dayim :)) ben de goruyorum fakat oyle bir sey ki fiyatlar arasinda acayip farkliliklar var :)) cok tesekkur ederim![]()
kızlar ya dikkatimi çekti
JACK BUGÜN YOK
PROLET GİREMİYOR
LAURANA YOK
LİMONPORTAKAL
SİNCAP
ALPİNROSA
GİRMİYORLAR NERDEYSE
NERDE BUNLAR AMA YAAAAAAA
evet yoklar ama sanırım facetelerdir :=)ınsallah yanıvalla canım olmayan arkadaşlar bazen benim de dikkatimi çekiyor ama face'e giremediğim için belki oradalardır diye düşünüyorum. hepsi de iyidir inşallah,
aldıklarımıza odamızı ekledim.
sepet aldım ilk doğdugunda onda yatacak yatak odasında geceleri de rahat ederim.
bide odasına büyüyen beşik aldım
Bende sepet yatak düşünüyordum ama beni caydırdılar:) boşuna masraf diye.mağazadan mı aldın fiyatı ne kadar?
aman durun açmayalım daha, 15 ocak'ta filan açalım, totem yapalım ki kimse erkenden doğurmasın:)
Kızlar selam
Nasılsınız ??
BeN Birazdan sağlık ocağına gideceğim, Tetanoz aşımın 2. dozu vurulacak
Kontrol'ümde 28. Haftam'da
Bende ki havadisler bunlar![]()
[ı]benim yokluğum farkedilmemiş[/ı]
tata burdayııım
Hoş beni sormamışınız ama olsun
Arkadaşlarımm günaydın.. Bana akıl verir misiniz ya?Bebek odası mı yoksa beşik mi alsam karar veremiyorum.. Beşik alan arkadaşlarım bebeğinizin eşyalarını nereye koyacaksınız? Bunu bilemediğimden odaya yöneliyorum; ama kiracı olduğumuz için de çok eşya doldurmak istemiyorum evi taşınırken zor olacak.. Fikirleriniz neler
![]()
zuzularım sizleri görmüştüm bugün ondan sormadım![]()
hehe biliyorum canıım
ben selam verdim bugün ama hani gene bi görüneyim dedim
Napıosun bakalım bilimim
iyidir tatlım napam çalışıyorum bende
bir yandan da heyecanlanıyorum ya siz oda falan alıyorsunuz onlar gelince heyecanlanıyorsunzu bizim öyle heyecanlarımız yok şuan ama kızıma dolap yaptırıyorum ya onun heyecanı var içimde o bitsede gelse diyorum
Sen napıyon tatlım sende pek uğrayamaz oldun çokmu yoğunsun