2014 Şubat Anneleri

face gıtmem derken hatuna bak sen teessuflerimi iletiyorum kendisine bızde burda merak edıyoruz.sagolasın canım haber verdıgın ıcın

Ataması yapıldı canım onun evde duramıyor internete de fazla giremiyor yoksa çıkmaz burdan biliyorsun :51:

3 kıloyla durmazsın tabı:))9 ye kız ye bırazda sen kılo alda kendımızı normal hıssedelım yanı:)

:1:kızım zeten yuvarlak diyo eşim kare olcan diyip duru moralmanımı bozuyo benim:17: keşke çalışsaymışım en büyük pişmanlıgım o servis felan çok yorucu oluyo diye çalışmadım okulda 3 katlı benim odam 3. kattaydı bahanelerimde hazır yani:1: çalışsaydım kuzuma bisürü şey alırdım rahat rahat:31: hiçbi kıyafetim olmuyo canım bende aldım yani boy yok ene ene büyüyom ben:9:

:1:kızım zeten yuvarlak diyo eşim kare olcan diyip duru moralmanımı bozuyo benim:17: keşke çalışsaymışım en büyük pişmanlıgım o servis felan çok yorucu oluyo diye çalışmadım okulda 3 katlı benim odam 3. kattaydı bahanelerimde hazır yani:1: çalışsaydım kuzuma bisürü şey alırdım rahat rahat:31: hiçbi kıyafetim olmuyo canım bende aldım yani boy yok ene ene büyüyom ben:9:

ogretmenmıısn nasıl calısmıosun onu anlamdım kız.e heralde az kıyafetınde dar gelcek yanı tobe tobe:) nasıl kıskancım bak

ogretmenmıısn nasıl calısmıosun onu anlamdım kız.e heralde az kıyafetınde dar gelcek yanı tobe tobe:) nasıl kıskancım bak

dar gelse iyi hepsini kaldırdım ben kapalıyım hiçbi mantom olmuyo hep oturtmalı şeyler giyodum hepsini kaldırdık en büyük olanalrı bıraktım düşük bel etekelrimi felan onlar bile girmiyo popomda büyümüş yani:53: dar gelmiyo bak sevin olmuyo valla :ssz: görümcem baya geniştir onun küçülen elbiselerini aldım onları giyiyorum elbiselerimden bikaçtanesi oluyo onalrı giyorum ama 2 tanede patlattım elbise :17: özeldeydim canım ben o yüzden bıraktım yaz okulu zmanı öğrendim tam bende toplantıda havuz aktivite öğretmeniydim o yüzden gitmedim kışında yarım kalcak diye başlamadım öyle yani süresiz izne cıktım:12:

dar gelse iyi hepsini kaldırdım ben kapalıyım hiçbi mantom olmuyo hep oturtmalı şeyler giyodum hepsini kaldırdık en büyük olanalrı bıraktım düşük bel etekelrimi felan onlar bile girmiyo popomda büyümüş yani:53: dar gelmiyo bak sevin olmuyo valla :ssz: görümcem baya geniştir onun küçülen elbiselerini aldım onları giyiyorum elbiselerimden bikaçtanesi oluyo onalrı giyorum ama 2 tanede patlattım elbise :17: özeldeydim canım ben o yüzden bıraktım yaz okulu zmanı öğrendim tam bende toplantıda havuz aktivite öğretmeniydim o yüzden gitmedim kışında yarım kalcak diye başlamadım öyle yani süresiz izne cıktım:12:

hmmmmmmmm saka kız ne yapalım kısmet ıste kımı sısko kımı fıt yapcak bısı yok

Tam mevzuyu hatırlamıyorum ama çalışmaya başlayacak artık

aaaa cok sevındım su bır gercekkı bebek kesınlıkle kısmetıyle gelıyor ya bak ortada bısı yoktu ogretmen ataması olmadı ama katıplık dıyodu galıba vay be sevındım

kızlar opuldunuz 5 ten berı ayaktayım ve sanıırm bu sabahta 5 te kalkıcam bugun keraate denk geldı uyuyamadım cok fecı.optum sızı

ben geldim hatunlar uzun bir aradan sonra buradayım çok yoğun günler geçiriyorum,atama telaşı aldı gitti beni evet atama diyorum çünkü pttye açıktan atandım kısmetse evrakları bu hafta içinde teslim edip başlangıç tarihimi öğrencem inşallah bi pürüz çıkmaz çünkü sözleşmeli atandım hayırlısı hakkımda artıkın:) bu hafta koşturmacayla geçti anlicanızz haftasonu da kayınvaldemlerdeydim öyle böylee uzak kaldım sizlerden:( ara ara faceye girdim oraya bile uğrayamadım da merak eden olmuştu neyse iyiyim genel olarak :) rabbim bebeğimizi kısmetiyle yolluyor,bakalım zaman ne gösterecek darısı tüm atanamayanlara daha hayırlıları önümüze çıksın inşallahh:)

bebeğime gelince haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl defne hanımlar,çok hareketli bir bebek değil ama şu günlerde biraz iyi aramız :) hareket ediyor hem de mememin altından vuruyor göbek deliğimin baya bir üzerinde yaa karaciğerimde çalışmalar yapıyor galiba :))) sizler nasılsınız?

Kızlar iyi akşamlar bugün bi kadige tulum aldım oğluma 62 cm 3 ay diyo ben bunu bebeğime giydirebilirmiyim acaba kafama takıldı şunatta doğvak mayısta giyilirmi kafige tulum sizce yoksa bebek hızlı büyüyo diyolar ya 1 aylık olunca giyenilirmi onu kararaız kaldım değiştirsemmi acaba bayada hoşuma gitti .

Back
X