2014 Şubat Anneleri

benide şeyedin faceye yahu

https://www.facebook.com/sevgii.karsli

günaydın bu arada yeni kalkmadım sabahtan beri temizlik yapıyorum artı fena gribim tarhana çorbası içmekten alerji olcam

nane limon yapıcam artık kafamı kaldırmaya halim yok

çok sinirli uyandım bugn ya ev çok dağınıktı sabah görünce kahvaltı bile yapmadan işe koyuldum heryerim ağrıyor şimdii :14:

:25::25::25::25:
geçmiş olsun cnm tarhana içmeye devam en iyi şifa kaynağı:27:

Demir ilacı bendede mide ağrısı yaptığı için gece alıyorum canım. Ama öncesinde süt ve yoğurt yemiyorum, akşam yemeğinde yediysem bile üzerinden 2-3 saat mutlaka geçsin diye bekliyorum ve öyle içiyorum. Kalsiyum emiyormuş çünkü demiri ve içmenin hiçbir anlamı olmuyormuş. Birde aç karnına alınması öneriliyor. Ben akşam yemeğinden sonra 4 saat geçince içiyorum en azından mide öğütmüş olsun yediklerimi diye. Sende dikkat et istersen. İçiyoruz bari işe yarasın. Gerçi ben bu kadar dikkat ettiğim halde kapsüller bir işe yaramamış ve 14 den 9 a düşmüş. Birde etmesem yada içmesem ne olacaktı bilemedim..

Canım benim 50'lik 153 çıkmıştı. Sonra 100 lük yaptı ve ölçümler normal çıktı..

İyi günlerde, güzel günlerde giysin minişin inşallah. ankarada nerden alışveriş yapıyorsun. Ben daha hiç başlamadım doğru düzgün ya. İki tulum, iki takım, 4 bady, 4 alt ve 6 çorap aldım :) daha karyola, beşik, puset, nevresim ve uyku setleri hiç bakmadım.. Anneannesi yorganını yapmış yastıklarını yapmış ama, ellerine sağlık.. En azından onlar hazır inşallah.

Mide yanması artık şu dönemde yaşamayan yoktur sanırım içimizde. Benim midem ağrırdı ama yanma hissi hiç duymamıştım şimdiye kadar. Ama son ayda ne yesem yanma yapıyor.. Gece yatmadan bişi yemeyeye dikkat et canım, birde yastığını yükselt,,, reflü sorunu yaşamakta mide yanmasına neden oluyor çünkü. Ben gaviscon kullanıyorum yanmalar için, doktorların önerisi birtek bunu sende kullanibilirsin doktoruna sorup.. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..Sağlıkla alalımda kucağımıza geçecek bunlarda inşallah.

Canım bende hiç bişi almadım öyle fazla bi bunlar var . Bunları nişantaşı oazarı var yıldızda oradan aldım büyük alışveriş içinde ulusta özelcan bebe var indirim felan yapıyolarmış fiyatları uygunmuş oraya bakmayı düşünüyorum . Oda takımı beşik vs herşey varmış 3 katlı bi mağazaymış .

benim hayatım bu görmeyince tuhaf oluyom çünkü memur olmadan önceki mesleğimde manikürcüydüm günde 3-5 görüyordum

şimdide eşim düğün bende doğum fotoğrafları çekiyoruz o ilk defa doğum çekicek normal olarak

biz çok izliyoruz doğum videolarını çünkü oda hazırlıklı olması lazım girmek istiyor doğuma bende vercem eline makineyi :51:

ay adama başkasını izletme kız :9::9: bizide çeksene ya üff etrafımdada yokki şöle fotorafcı bi arkadaş eş dost bi arkadaşım var o bekar oda çok sıkıntılı valla onu carsam doguramam sıkıntıdan hadi ya der durur bana dogurda çekeyim der sinir eder beni teklif etmedim bile daha ona ama gelsede çekse ne güzel olur çünküe şimin o gün benden daha doguruk olcanı düşünüyorum:9::9:

:1::1:abu odaha vahim nabıyosun insanalrın şeylerine bakıp deli:52::52::52:ay bende buna çok güldüm ay altıma yapıcam:9::9: tetenoz etkisini göstermeye başladı sol kolum hafiften betono dönüşüyo sanki:37::27:

eşinde inşallah bayılmaz erkekler muhtemelen hazmedemez o görüntüleri ki ben bile normal dogum izleyemedim en iyisi suda gb gözüküyo annenin yüzünde tubaletini yapıyomuş gb bi ifade fırt bebek geliyo:52:bende öle istiyom:9::9:

ay sen soguk kanlısınd emek ben çok kan görmeye gelemiyorum iğne görünce bayılan insandım ben ya düşün her penisilin vuruşumda hoppp ekran kayardı bende aynı filimlerdeki gb:31: ama bebek tedavisinde kendime iğne vurmam gereken zmanlar oldu o fobimide aşmış oldum böylece

ay adama başkasını izletme kız :9::9: bizide çeksene ya üff etrafımdada yokki şöle fotorafcı bi arkadaş eş dost bi arkadaşım var o bekar oda çok sıkıntılı valla onu carsam doguramam sıkıntıdan hadi ya der durur bana dogurda çekeyim der sinir eder beni teklif etmedim bile daha ona ama gelsede çekse ne güzel olur çünküe şimin o gün benden daha doguruk olcanı düşünüyorum:9::9:

ben seni nasıl çekem o zaman ya doğurmuş olurum yada doğuracak yada en kötüsü sen doğururken çıkarıveririm bende :49::9:

kızlar napıyosunuzzzz
bayağı konuşmuşsunuz :)
sezeryanı yerden yere vurmuşsunuz
doğrusu çok mana veremedim.herkesin kendi şahsi fikridir
ister sancı çeker ister sancı çekmek istemez
biz kadınların birbirimizi eleştirdiği kadr erkekler eleştirmiyor
üzüldüm doğrusu

kızlar napıyosunuzzzz
üzüldüm doğrusu

:42::42::42::42::42::42:

ya 5 ay agzıma tatlı okoymadım şu bayramdan sonra nasıl canım istiyo çukalatalı ekmek çok yedim evde sütlaç var tulumba tatlısı aldırıyorum o bitmeden puding yapıyorum bu akşamda hacı dan gelen bi arkadaşımızı hgne gittik bisürü hurma yedim:18::18: baklava tatlı kurabiye yedim aa hiç 7 aylık durmuyosun maşallah dediler diye önüme konulan herşeyi lüplettim:53::9::9::9: yarın şeker çok kızarsa kulamı çekicem:4:

ben de bu aya kadar bişey istemedim bu ay hep tatlı şeyler yemek istiyorum sonumuz hayır olsun :)

canım önce seni arkadaş olarak eklememiz lazım ama arkadaşlık isteği yollayamıyorum.Ayarlarından bi düzelt sonra gruba alayım seni.

ben de face e eklenmek istiyorum :)
https://www.facebook.com/irem.atasoy

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

kızlar napıyosunuzzzz
üzüldüm doğrusu

tercih meselesidir bende karşı değilim ne yalan söyleyim sonrası zor olduğunu bilmesem bende isterim yani sezeryanı :49:

bizim baba yine yaptı sürprizini

bu adam herşeyini bjk lı alıyor ya az kaldı transfer yapıcam çocuu :9::9:

Hastane çıkışı almış gelmiş :1:

$941308_551186314959246_2027158350_n.webp$1000247_551186288292582_1635552365_n.webp$1379613_551186201625924_11636120_n.webp$1391513_551186238292587_964301896_n.webp$1453298_551186148292596_694319096_n.webp

bunuda ben almıştım daha önce eşime sürpürüz kayınvalidenin gazına gelerek ama eklemeyi unutmuşum

buda uyku setimiz

$alisverissansi-com_besiktas-yavru-kartal-bebek-uyku-seti-2J5.webp$6427_551185981625946_309710946_n.webp$1396070_551186104959267_1462564078_n.webp$1466161_551186074959270_1818194454_n.webp

ay ne güldürdün beni haksever :9::9::9:
cidden marulla maydanozu ayıramıyomu :26:
ayy hala gülüyorum yaa :52::52:

sorularına gelince benim fotoğraflarımı eşim çekicek düşüp bayılmadan çeker diye umuyorum :9::9:

diğerine gelince evet oralarıda görüyorum :23:
çekmeye gelince isteyen olmuyor çünkü işine yaramaz o fotoğraflar kimseye gösteremez anı olarakta biraz garip olur saklamak ben çektim ama resmi sahiplerine vermedim istemedikleri sürece sezeryanları veriyorum çekip normalleri kendime saklıyom :27:

çok ilginç tecrübeler yaşıyorsun canım benim ya ay o anı görsem korkardım herhalde:)

kizlar doguma hazirlik kursuna giden var mi ? ben en kisa zamanda baslamak istiyorum, kurslara bakiyorum... ya da hamile yogasi yaptiran bir yer bakiyorum. giden var miii ??? :49:

çok ilginç tecrübeler yaşıyorsun canım benim ya ay o anı görsem korkardım herhalde:)

ya aslında memnunum halimden yani korkak tedirgin olmak bana göre değil galiba çok girişkenim ayrıca yani hırslıyımda ne bileyim

nerde bilmediğim görmediğim şey ben orda
:ssz:

nefes darlığı,mide yanması,bel ağrısı hepsi mevcut artıkk:53:gece acıksam da inatla yemiyorum,önceden uyuyamazdım ama artık kontrol ediyorum kendimi:46:sen de düşünmemeye çalış geceleri...

Bu hafta yemedim hep kısıtladim kendimi hamileyken cok yer insan ama ben hamile kalmadan önce daha cok yiyodum ve zayiftim :) Simfi masallah su icsem yariyo neyse artik dayancaz

Back
X