bizim kiz da ayni boyle laurana cim, bak simdi sen yazinca rahatladim biraz. herkes diyor gumbur gumbur filan ben de korkuyordum.
bazen gece karnimin ustune dogru yatsam doing doing uyandiriyor beni rahat edemiyor galiba :) neyse ins daha da artar bakalim, daha var 28. haftaya.
kizlar bi de travel system olayini konusmussunuz, biz esimle soyle dusunduk turkiye de var mi bilmiyorum, normal bi tane araba koltugu aldik (
sundan), onu da ikinci el ama kutusu acilmamis olarak bi kisiden aldik, magazadan degil yani, ucuza geldi baya (145 dolar a aldik). sonra bi de araba koltugu tasima cercevesi alicaz.
soyle bi sey. bunu da ikinci el 50 dolara birisiyle anlastim, haftasonu gidip alicaz ins. bu sekilde kizimiz oturmaya baslayana kadar idare ederim diye dusunuyorum. sonra da maclaren diye bi marka var burda onlarin semsiye seklinde baston deniyor galiba guzel hafif arabalari var
onlardan alirim diye dusunuyorum.
diger takim seklinde olan travel system leri cok arastirdim ama hem hafif hem de istedgm ozellikler olan bi sistem bulamadim.
bebek odalarinizi almissiniz kurmussunuz bile ne guzel..
bizim odamiz yok zaten, sadece bi yatak bi de kucuk cekmeceli bez degistirme yeri deniyor siz nasi diyorsunuz bilmiyrum, onlar ancak sigar odaya. bi de salincak alalim diyoruz. bakalim yatak icin yine kutusu acilmamis bi ilan buldum, normalde cok pahali bi urun, (800 arti kargo=) 900 dolar arti vergi, kadin 500 dolara vermeyi kabul etti, ama esimi ikna edemedim henuz. resmi de
surda baya saglam bi yataga benziyor. koyu kahve rengi olan.
bi diger begendigim
yatak da su, bu da 356 dolar ediyor vergiyle.
uff karar vermek ne zormus, siz sanirim bi cok seyi hallettiniz benim daha cok eksigim var.
bebek ziyaretine gelenler icin
metal kutu yaptirdim, icine cikolata koyacagiz, bi de lavanta kesesi yaptiracagim ama internette ucuza guzel bulamadim, bi
su var guzel gorunen onun da tanesi 2 dolar. kayinvalidem filan arastricakti kayseri de ucuz var mi diye.
ha bi de duvara isim yaptirdim, artik kizimizin ismine de karar verdik: Dilruba. ilk basta degisik geliyor kulaga ama biz alistik., yani bizim odamizda olucak ama sonra ilerde kendi odasi lursa da duvara raptiyeliycegimiz icin tasimasi kolay olur. sunun gibi gorunuyor,
Eki Görüntüle 854422
iyi ya ben de bi seyler yapmisim, daha eksik cok tabi ama buna da sukur :)