2014 Şubat Anneleri

Canlar çatı muayenesi kendinzi ne kadar sıkarsanız o kadar acır
henüz bunları düşünmeyin strese sokmayın kendinizi
ben oğlumda ne yapcanı bile bilmiyordum
37 de rutin kontrole gittim ama geceden hafif sancım vardı önu söyleyince bu bakayım dedi baktı açıklık 2 cm

evet bakarken baya acımıştı ve o muayeneden sonra sancınızda artıyor birazcık ama çekilmeyecek gibi bişi değil
hepsi normal süreçler hepsi doğal öyle düşünün ve rahatlayın
gülü seven dikenlerine katlanırmış :34::34::34:

Keşke normal doğum da sezeryan gibi olsa zaman açısından tabi böyle pat diye doğuma alıyoruz yerine
2-3 gün içinde doğurabilirsin falan dese doktorlar kendimi hazırlardım :1:

Keşke normal doğum da sezeryan gibi olsa zaman açısından tabi böyle pat diye doğuma alıyoruz yerine
2-3 gün içinde doğurabilirsin falan dese doktorlar kendimi hazırlardım :1:

aynen agdamı falan artık gozumu karartır yaptırıdım ve esım yanımda olurdu.37 den once ızne ayrılırsam kayserıde beklersem esım yetısemezse hastaneye gıderken dıye cok ama cok korkuyorum o olmazsa kendımı cok kotu hıssederım ınsallah rabbım gonlume gore verır

aynen agdamı falan artık gozumu karartır yaptırıdım ve esım yanımda olurdu.37 den once ızne ayrılırsam kayserıde beklersem esım yetısemezse hastaneye gıderken dıye cok ama cok korkuyorum o olmazsa kendımı cok kotu hıssederım ınsallah rabbım gonlume gore verır

psikolojik rahatlama olurdu benim için :1:
ağda falan 36 da yaptırırım genelde herkes 36 dan sonra doğumu bekle diyor olmadı 2 dk yengem alır bayan kuaförü kendisi

selam annişler dün sorduğum soruya cevap yazılmadı ama ben gene sorayım bi soru daha idrarda mikrop çıkan var mı doktor bugün toz verdi bi günlük yatmadan suya karıştırıp içilecekmiş uygulayan oldu mu benim akıntım çok bugünlerde mikroptanmış demekki geçer inş:37:allah

Selam. Ben de de aynı şekilde oldu. İçtim. Çok şükür şu an iyiyim

selam. Ben de de aynı şekilde oldu. Içtim. çok şükür şu an iyiyim

ben bu soruyu görmemiştim
o tozdan bende içtim ama taaa 16.haftamdı sanırım onda çıkmıştı enfeksiyon içtim bir süre geçti sanırım ama geçen konrtole gittiğimde yine idrar verdim ve yine enfeksiyon çıktı
bu defada günde iki kez içilecek bir ilaç verdi doktorum antibiyotik olarak bende içtim bitirdim akıntımda biraz azaldı şimdilik
gebelerde idrar yolu enfeksiyonu sık görülen bir şeydir endişe etmeyin ama ilaçlarınızıda ihmal etmeyin
enfeksiyonun zararı ilaçda çok daha fazla olabilir çünkü

benim doktorum haftalık 400-500 gr diyor. o da ayda 2 kiloya denk geliyor ve dediğinden beri de nerdeyse alıyorum ayda 2 kilo. hiç alt limitte kalamadım:50:

6. aydan sonra 1,5 kilo okudum bende internette bünyeye göre farklılık gösteriyor tabi

ne guzelmıs oda bır rahatlık

evet :54::54:

merhaba anneler nasılsınız kapıdan şimdi girdim size bir merhaba diyeyim dedim yemekten sonra bol bol burdayım :)

hoşgeldin çalışıyoruz işte son 45 dk sıkıldım

off yat yat sıkıldım yaa ve yine ezan okundu...yahu bu kışın sanki hep ezan okunuyormuş gibi geliyor bana :))))
esnemekten de ağzım ayırldı...şöyle beşik felan gelse de odayı dekore etmeye başlasam bir heyecan kaplasa içimii......

acıktım galiba yine yeter yaaa :)))))

off yat yat sıkıldım yaa ve yine ezan okundu...yahu bu kışın sanki hep ezan okunuyormuş gibi geliyor bana :))))
esnemekten de ağzım ayırldı...şöyle beşik felan gelse de odayı dekore etmeye başlasam bir heyecan kaplasa içimii......

acıktım galiba yine yeter yaaa :)))))

aman bende öyle diyordum odası geldi ama kılımı kıpırdatmadım dekore etmek için tül siparişi vericem akşama

neye elimi atsam erken diyorlar bana da erken geliyor sanki :ssz: bekliyoruz bakalım

6. aydan sonra 1,5 kilo okudum bende internette bünyeye göre farklılık gösteriyor tabi

evet :54::54:

hoşgeldin çalışıyoruz işte son 45 dk sıkıldım

bir de bana bunu 4. ayın sonunda dedi yaa... işte böyle duyan da zayıf bir insanım sanıyor. gayet de kiloluyum yani. bir de son gittiğimde kilo mu aldın sen diyor. e normal olarak ama verdiğiniz sınırlar içindeyim dedim. ama keşke 1.5 diyeymiş bana. o 2 deyince bi rahatlık geldi tabii.

bir de bana bunu 4. ayın sonunda dedi yaa... işte böyle duyan da zayıf bir insanım sanıyor. gayet de kiloluyum yani. bir de son gittiğimde kilo mu aldın sen diyor. e normal olarak ama verdiğiniz sınırlar içindeyim dedim. ama keşke 1.5 diyeymiş bana. o 2 deyince bi rahatlık geldi tabii.

Doktoruna göre bile değişiyor
aman kızım sağlıklı olsunda 1*3 pek farketmez alayım napıyım onun için girdik bu yola :49:
sonra veririz hep beraber

aldıklarımız kısmına ekledim ama buraya da koyayım kızımın cicilerini dedim. (kopyala yapıştır la çıkar inşallah:1::1:)

Eki Görüntüle 858801 Eki Görüntüle 858802 Eki Görüntüle 858803
bunlar battaniyelerimiz ve babaannemizin yaptırdığı pike.

Eki Görüntüle 858804 Eki Görüntüle 858805 Eki Görüntüle 858806 Eki Görüntüle 858807 Eki Görüntüle 858808 Eki Görüntüle 858809 Eki Görüntüle 858810 Eki Görüntüle 858811 Eki Görüntüle 858812 Eki Görüntüle 858813 Eki Görüntüle 858814

bunlar kıyafetlerimiz. düz zıbınları açmaya üşendim valla:49:

Eki Görüntüle 858815

bu anneannemizin ördüğü uyku tulumu

Eki Görüntüle 858816 Eki Görüntüle 858817

çorap, patik, eldiven, önlük, bere çekmecelerimiz. patik kısmı henüz biraz zayıf. daha yoldalar.

Eki Görüntüle 858818

arabamız

Eki Görüntüle 858819
havlu bornoz setimiz

Eki Görüntüle 858823

anneannemizin aldığı kapı süsümüz

Eki Görüntüle 858826 Eki Görüntüle 858827

kızıma bizim aldığımız, altını çizmek istedim, yukarıdakilerden araba hariç bizim aldığımız bir şey yok, uyku seti ve nevresim takımı.

Eki Görüntüle 858828

bu da anneannemizin aldığı nevresim takımı. daha da babaannemizin aldıkları varmış. battaniye nevresim falan. birkaç parça bir şey daha var geleceğini bildiğim, artık gelirlerse bir ara eklerim onları da.

Doktoruna göre bile değişiyor
aman kızım sağlıklı olsunda 1*3 pek farketmez alayım napıyım onun için girdik bu yola :49:
sonra veririz hep beraber

evet doğumlardan sonra da vermek için gaza getireceğiz artık birbirimizi. aynen ben de çok kafaya takmıyorum zaten ya. bir de insanlar gördükçe aa hiç 6.5 aylık görünmüyorsun dediler mi moralim düzeliyor. eşim de geçen gün sen çok kilo almadın ki diyor. ne bekliyorduysa artık benden:9::9:

evet doğumlardan sonra da vermek için gaza getireceğiz artık birbirimizi. aynen ben de çok kafaya takmıyorum zaten ya. bir de insanlar gördükçe aa hiç 6.5 aylık görünmüyorsun dediler mi moralim düzeliyor. eşim de geçen gün sen çok kilo almadın ki diyor. ne bekliyorduysa artık benden:9::9:

:1::1: bizim işyerinden benim dışımda 3 hamile daha var onlar beni görünce sağolsn güzel morel veriyorlar :1:

bizimde 29ocak nişan tarihimiz ayyy ne güzeldi o günler:-)

herkesin ocak ayında bişeyi varmış demek :1:

ya ne çok şey kaçırmışım aldıklarınızı görünce imreniyroum kızlar bebişler güle güle giysin biz daha pek birşey alamadık doğum konuları da konuşulmuş ben şöyle düşünüyorum nasıl olsa o bebiş oradan çıkacak başka yolu yok yani :) o yüzden o anı düşünüp 40 haftayı kendime zehir etmek istemiyorum hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum tabi pek mümkün olmuyor ama olsun böyle kolaycacık pırt diye çıkıverecek gibi düşünüyorum :)

aman bende öyle diyordum odası geldi ama kılımı kıpırdatmadım dekore etmek için tül siparişi vericem akşama

neye elimi atsam erken diyorlar bana da erken geliyor sanki :ssz: bekliyoruz bakalım

ben kanatlarını sipariş ettim ama önce korniş almam lazım çünkü bizim korniş 2li onu 3 lü yapmamız lazım:) sonra da bu haftasonu beşiğin gelmesi lazım ve bu ay her haftasonu bi şekilde odayı yerleştirmemiz,dolabını almamız lazım....sonraa maaşı alırsam eğer doğruu eksikleri tamamlamaya gerçi almasamda tamamlamak zorundayım yaa neysee :)

Back
X