2014 Şubat Anneleri

ben kanatlarını sipariş ettim ama önce korniş almam lazım çünkü bizim korniş 2li onu 3 lü yapmamız lazım:) sonra da bu haftasonu beşiğin gelmesi lazım ve bu ay her haftasonu bi şekilde odayı yerleştirmemiz,dolabını almamız lazım....sonraa maaşı alırsam eğer doğruu eksikleri tamamlamaya gerçi almasamda tamamlamak zorundayım yaa neysee :)

bizim o odada güneşlik vardı tül yaptırdım ama bide yanına yan dekor tekli tül istiyorum
model falan nasıl olur hiç bilmiyorum:17: baştan diktirmek yerine ıkea , koçtaş gibi yerlerde hazır oluyor ya öyle bişey alayım dedim
tülüm kalpli akşama resim atarım yanına nasıl bir desen olur ki yoksa düz pembe mi yapsam ki :41:

fikir verir misiniz ?

almaya başladın mı patır patır hepsi bitiyor canım hızlıca halledersiniz

Son düzenleme:
bi elini sokmamıştı zaten çatı muayensinden çok çekecekmişim gibi geliyor
hamilelikle birlikte rahimde aşağı iniyr normal muayeneden daha çok acır sanırım :30:

alemsin canım ya bana o da yapıldı malesef başka bir dr du sancım vardı gece doğum sancısı olabilir dedi ultrasondan görülmedi açıklık o erken doğum korkusuyla varya hiç bişey hissetmedim zaten zır zır ağlıyordum çok şükür yoktu bişey :)

alemsin canım ya bana o da yapıldı malesef başka bir dr du sancım vardı gece doğum sancısı olabilir dedi ultrasondan görülmedi açıklık o erken doğum korkusuyla varya hiç bişey hissetmedim zaten zır zır ağlıyordum çok şükür yoktu bişey :)

:1::1: son zamanda da inşallah öyle hiç bişey hissetmezsin :54:

ismirnaa şu ayıcıklı olan uyku setinden ben de almayı düşünüyordum hehe çok tatlı benceee yaa:)

bence de hem tatlı hem de beşik korumaları daha düz diğer modellere göre, diğer nevresimlerle de uyumlu olur diye onu aldım. bu arada kv m aramış. kargo onlara gidecekti. uyku seti nevresim falan gelmiş nevresim dünyasından. eşim gelirken alacak. akşam yazarım her şeyi tam mı diye.

bizim o odada güneşlik vardı tül yaptırdım ama bide yanına yan dekor tekli tül istiyorum
model falan nasıl olur hiç bilmiyorum:17: baştan diktirmek yerine ıkea , koçtaş gibi yerlerde hazır oluyor ya öyle bişey alayım dedim
tülüm kalpli akşama resim atarım yanına nasıl bir desen olur ki yoksa düz pembe mi yapsam ki :41:

fikir verir misiniz ?

almaya başladın mı patır patır hepsi bitiyor canım hızlıca halledersiniz

düz toz pembe bir tül ya da kanat düşünebilirsin çünkü perden de renk ve desen varımış...gerçi resmini koyarsan tabi daha doğru kombinler yapabiliriz:))

eltangell ben de düşünmek istemiyorum ama bazen aklıma gelince korkuyorum yaa çünkü normal düşünüyorum,gerçi sezeryandan daha çok korkuyorum ama hakkımda hayırlısı yeterki erken doğum olmasın ve hep sağlıklı olsun,mümkünsee 40.haftası dolana kadar beni yormasın,ağrım sancım olmasın vs..... :):9:

kizlar ya isim konusunda ne var ne yok ?? off biz cok kararsisiz:26: var mi bizden bebislerine isim bulanlar ??
Biz Bora düşünüyoruz, kızım da sevdi. Daha çevremiz pek alışamadı, annem filan sert bi isim..anlamı çok güzel değil filan diyor. Ama her beğendiğimiz isme karşı bi tezimiz gelişiverince elde bu isim kaldı, kızım da duyar duymaz çok sevdi, bizim de kulağımız alıştı gibi ..İnşallah ismiyle yaşar iyi olur :)

bi elini sokmamıştı zaten çatı muayensinden çok çekecekmişim gibi geliyor
hamilelikle birlikte rahimde aşağı iniyr normal muayeneden daha çok acır sanırım :30:
Ya ben geçen haftalarda smear aldırdım, içim oyuldu sanki...çok canım yandı, suratımı ekşitiverdim..Benim sez. olmuştu, normal olur mu diye sordum dr.uma..o da olur ama riskleri var, dedi rahim yırtılması gibi..sezeryan daha uygun olur dedi, eşim de boşver riske sokma kendini diyor.
Rahim ve acı demişken...fanfinfonlar nası kızlar? Laurana ses ver :p bbilim sizin de devam mı? Aklıma gelen en aktif çalışkan arkadaşlarım size sorayım dedim ilk..Benim o iş sırasında çok cnm acıdı en son, sonrasında da karnım extra ağrıdı pek bi zevk alamadım açıkcası..şimdilderde cnm istesede gözüm yemiyo, zaten akşamları çok yorrgun oluoprm, çocuk geç uyuyor, yanımızda da yatıyor..durumlar kesat işte bööle :2:

amma muhabbet dönmüş iki saattir geçmişi okuyorum yorgun düştüm :110:
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz ikinci doz için kolum ağrıyor hafiften. Bebişimin kalp atışlarını dinlemeye çalıştı hemşire ama çok uzaktan geliyodu sesler sırtı bize dönük olmadığı için. Karnın çok sert dedi bide hep böyle mi diye sordu genelde sert yani ben bi sorun olcağını düşünmemiştim ama magnezyum eksikliği olabilir önemli falan dedi :18: o da erken doğum sebeplerindenmiş korktum biraz 22sinde şeker yüklemesi ve randevum var doktoruma danışmak istiyorum bi an önce panik yaptım :59:

sert karın ve magnezyum eksikliği ilişkisi ilk kez duydum yahu...bilemiyorumm

düz toz pembe bir tül ya da kanat düşünebilirsin çünkü perden de renk ve desen varımış...gerçi resmini koyarsan tabi daha doğru kombinler yapabiliriz:))

eltangell ben de düşünmek istemiyorum ama bazen aklıma gelince korkuyorum yaa çünkü normal düşünüyorum,gerçi sezeryandan daha çok korkuyorum ama hakkımda hayırlısı yeterki erken doğum olmasın ve hep sağlıklı olsun,mümkünsee 40.haftası dolana kadar beni yormasın,ağrım sancım olmasın vs..... :):9:

tamamdır eklerim çıkınca ona göre yorum yaparsınız :1:

sen çok şey istiyorsınn canım benim :37: kır dizini otur kızına iyi bak

Ya ben geçen haftalarda smear aldırdım, içim oyuldu sanki...çok canım yandı, suratımı ekşitiverdim..Benim sez. olmuştu, normal olur mu diye sordum dr.uma..o da olur ama riskleri var, dedi rahim yırtılması gibi..sezeryan daha uygun olur dedi, eşim de boşver riske sokma kendini diyor.
Rahim ve acı demişken...fanfinfonlar nası kızlar? Laurana ses ver :p bbilim sizin de devam mı? Aklıma gelen en aktif çalışkan arkadaşlarım size sorayım dedim ilk..Benim o iş sırasında çok cnm acıdı en son, sonrasında da karnım extra ağrıdı pek bi zevk alamadım açıkcası..şimdilderde cnm istesede gözüm yemiyo, zaten akşamları çok yorrgun oluoprm, çocuk geç uyuyor, yanımızda da yatıyor..durumlar kesat işte bööle :2:

smear testi hamilelik öncesi yaptırdım hissetmedim bile ama şimdi yapsa ne olur bilmiyorum ki.
cinsel hayata devam :1: sancılarım var diye biraz ara vermiştik ama açıklığı kapattık :34: ağrı sonrasında oluyor
ama o olmasa da olduğu için normal geliyor bana

bence de hem tatlı hem de beşik korumaları daha düz diğer modellere göre, diğer nevresimlerle de uyumlu olur diye onu aldım. bu arada kv m aramış. kargo onlara gidecekti. uyku seti nevresim falan gelmiş nevresim dünyasından. eşim gelirken alacak. akşam yazarım her şeyi tam mı diye.

hıh gelmiş yani umarım tamdır,bu arada ayıcıklıyı nevresim dünyasından bakıp beğenmiştim ben de :)) gerçi başka şeyler de beğendim dee tükendi yazıyordu :(

Biz Bora düşünüyoruz, kızım da sevdi. Daha çevremiz pek alışamadı, annem filan sert bi isim..anlamı çok güzel değil filan diyor. Ama her beğendiğimiz isme karşı bi tezimiz gelişiverince elde bu isim kaldı, kızım da duyar duymaz çok sevdi, bizim de kulağımız alıştı gibi ..İnşallah ismiyle yaşar iyi olur :)

sert karın ve magnezyum eksikliği ilişkisi ilk kez duydum yahu...bilemiyorumm

bizde maalesef işler kesat. benim de canım yandı son birkaç seferdir. aynen canım istese de gözüm yemiyor:50: var mı öneriniz daha aktif arkadaşlar?:44:

Son düzenleme:
hıh gelmiş yani umarım tamdır,bu arada ayıcıklıyı nevresim dünyasından bakıp beğenmiştim ben de :)) gerçi başka şeyler de beğendim dee tükendi yazıyordu :(

ya sorma ben bi tane minnie li beğendim orda, siparişi verdiğim gün tükendi yazıyordu. dedim şimdilik iki tane yeter stoğa girince haber versin, sonra alırım. ertesi gün mesaj gelmesin mi girmiştir stoğa diye. gıcık oldum. tabii bir de o gün annem ve kv nin de birer nevresim aldıklarını duyunca vazgeçtim artık. ama içimde kaldı yani o. artık ilerleyen zamanlarda alırım ben de.

valla kızlar fanfinfon konusunda bende libido tavan ama canım acıdığı için işler kesat :)) tabiii normali olamıyor diyee sevişmekten vazgeçtim mii??? hayıırrrr cinselliğin binbirtürlü oyunu var,canımı acıtmayan metotlarla devam ediyorum hayatıma heheh :)

Son düzenleme:
valla kızlar fanfinfon konusunda bende libido tavan ama canım acıdığı için işler kesat :)) tabiii normali olamıyor diyee sevişmekten vazgeçtim mii??? hayıırrrr cinselliğin binbirtürlü oyunu var,canımı acıtmayan metotlarla devam ediyorum hayatıma heheh :)

bir alemsin canım ben de de işler aynı merak etme....

her şeyimiz tastamam gelmiiiiş:21::21::21: gönül rahatlığıyla nevresim dünyasından alışveriş yapabilirsiniz. valla unnado dan aldıklarım hala ulaşmadı. onu bundan bi 10 gün önce aldım. hala kargoya bile verilmedi. bunu pazar sipariş verdik bugün geldi.:49:

kızlar ii akşamlar uzun zamandır yoktum ama uyumaktan zamanım kalmıyor :( o kadar çok uyuyorum ki sizde de öyle mi çok uyuyor musunuz gözlerim açılmıyor :)

sorma ya uyumaktan aptala döndüm sırf bu yüzden kilo alıyorum uyucam diye hehe :)

16 saat uyuyorum canım ben dün 10 buçukta yattım 1 de kalktım

kızlar ii akşamlar uzun zamandır yoktum ama uyumaktan zamanım kalmıyor :( o kadar çok uyuyorum ki sizde de öyle mi çok uyuyor musunuz gözlerim açılmıyor :)

uyku bazen öyle bir bastırıyor ki gözlerim açılmıyor :)

Back
X