2014 Şubat Anneleri

bendede iştah eskisine göre azaldı ben bunu bebeğin büyümesi ve mideye yaptığı baskıdan olarak düşünüyorum
oğlumdada böyle olmuştum ben fazla yiyemedim son iki ayımda özellikle hoş yinede totalde 15 kg almıştım hayır iyiki iştahsızmışım :9::9::9:

ben mi garibim bilmiyorum
yedikçe midem daha çok yanıyor ama yine de yiyorum :17:

daha durun kızlar bebeklerimiz 2 kg kadar daha alacak bununla beraber suyuda artacak bir miktar
o göbekler sizden önce dönecek köşeyi :9::9::9::9:
aman maşallah diyelimde nazar değmesin benimkide kocamannnnnnnnnn :nazar:

9 aylık olunca göbek atacaktım ben hani filmlerde olur ya tık bi hareketle göbek:) ama 9u beklemeye gerek kalmadı:)

bendede iştah eskisine göre azaldı ben bunu bebeğin büyümesi ve mideye yaptığı baskıdan olarak düşünüyorum
oğlumdada böyle olmuştum ben fazla yiyemedim son iki ayımda özellikle hoş yinede totalde 15 kg almıştım hayır iyiki iştahsızmışım :9::9::9:

BU aydan sonra kaç kilo alınıyor fazla yemezsek eğer ? :9:

ben de öyleyim canım ya az ama sık yiyorum acıkıyorum çok gerçi bugün 6da kahvaltı yaptım ama azıcık bişey onu da çıkardım hala bişey koyamadım ağzıma mide ağrısından bebiş büyüdükçe ağrıyacak demek ki zaten ülser vardı bebişim için her acıya katlanırım :)

9 aylık olunca göbek atacaktım ben hani filmlerde olur ya tık bi hareketle göbek:) ama 9u beklemeye gerek kalmadı:)
bi filmde vardı öyle hatırlıyorum al sana bi göbek ver bana bi bebek
al sana bi göbek ver bana bi bebek :9::9::9::9::9:
ben mi garibim bilmiyorum
yedikçe midem daha çok yanıyor ama yine de yiyorum :17:
maşallah canım ama seninde aldığun kilo iyi maşallah
BU aydan sonra kaç kilo alınıyor fazla yemezsek eğer ? :9:

canım sanırım 5 kg civarı almamız normal ben 6 almıtşım 7.aydan sonra çok yemediğim halde
ama herkesin bünyesi fakrlı işte ben normalde de kiloya çok yatkınım mesela az yerim kilo almamak için gebe olduğumdam beri dikkat etmiyorum diyeyim çok yiyorum demeyimde

standart olan 11 ile 14 kilo arasında bitirmek lazım.

8 kilo aldım desem bu ayın sonuna kadar 4 kilo kalıyor sanırım ben standartı geçeceğim yada şimdiden yediğime dikkat etmem lazım

Ben hiç almak istemiyorum bana kalırsa.. Enn fazla 2 kilo alarak bitirmek isterim. Mümkün mü? Yani son üç ayda bebek alsa tüm kiloyu. Olabilitesi var mı?

evet kızlar alın size göbek ve bebek
$28.hafta.webp

Selam kızlar.Sabaha karşı karabasanlarla uyandım daha doğrusu uyanamadım :( ama kabızlık sorununa çözüm buldu ya doktorumdan Allah razı olsun bağırsaklarım olduğunu hatırladım valla :D
Bugün mobilyacıyı arayıp haşlama zamanı geldi iyice zıvanadan çıktı adam.İşini böyle laçka yapan insanlardan nefret ediyorum...

standart olan 11 ile 14 kilo arasında bitirmek lazım.

8 kilo aldım desem bu ayın sonuna kadar 4 kilo kalıyor sanırım ben standartı geçeceğim yada şimdiden yediğime dikkat etmem lazım

ben ümidimi kesmek üzereyim canım 8 kilo aldım ben dikkat ediyorum üstelik yürüyüş yapıyorum dün 2 saat yürüdüm sonuç yok yok yok yani top gibi yürümüyorum yuvarlanıyorum yani

Selam hanımlar
şeker yüklemelerinizi yaptırdınız mı sonuçlar nasıl? Ben bugün yaptırdım 50 grlık sonucu 165 çıktı. Doktora henüz görünmedim ama normal değerlere baktığımda epey yüksek olduğunu gördüm. Sizde durumlar nedir

Merhabalar 28. Hafta bu konu icin önemliymis benim dr masallah ben söylemesem söylicegide yoktu heralde dün kontrolüm vardi.Bebegi gòrünce unuttum sormayi biraz önce aradim benim brh negatif kangurubum dedim oda koruyucu igne vurmamiz lazim bu hafta dedi varsa negatif kangurubunda olan anne adaylarinin dikkatine bilmeyen varsa bazen doktorda unutuyo heralde.... ama sinir oldum bilmesem duymamis olsam ne olucakti? Birde bebklerinizin boyu kac cm yazarmisiniz kafam karisik benimki kücükmü diye :(

yaw ne kadar büyümüşüm hakketten ben af edersiniz arka kaportamda kocaman olmuş :9::9::9::9:
yada yada beyaz öyle gösteriyordur yaaa aslında ben incecik narin bir bağyanım siyah giysem inceciğim yani :9::9::9:
bu arada en son 10 gün önce tartıldığımda 8,5 olmuştu aldığum kilo şuan 9 veya 9,5 dur sanırım

bi filmde vardı öyle hatırlıyorum al sana bi göbek ver bana bi bebek
al sana bi göbek ver bana bi bebek :9::9::9::9::9:

maşallah canım ama seninde aldığun kilo iyi maşallah

canım sanırım 5 kg civarı almamız normal ben 6 almıtşım 7.aydan sonra çok yemediğim halde
ama herkesin bünyesi fakrlı işte ben normalde de kiloya çok yatkınım mesela az yerim kilo almamak için gebe olduğumdam beri dikkat etmiyorum diyeyim çok yiyorum demeyimde

Hadi ya :( Ben de çok yatkınım kiloya. Babam sağolsun :D Valla eğer üç ay içinde o kadar kilo alırsam ço pis moralim bozulur :2:
Şimdiye kadar 6,5 kilo aldım. Bir o kadar daha almayım nolur ya :2:

Gerçi bugün birinin bloğunda ikizlere hamile olup toplam 30 kilo olan ve dört ay içerisinde 36 bedene inen bir yazı okudum ama ben de mümkün değil böyle birşey. Hiç o kadar kilo veremedim ben...

evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548

Çok tatlısnız yahu. Artık göbekler foraa :D

Selam kızlar.Sabaha karşı karabasanlarla uyandım daha doğrusu uyanamadım :( ama kabızlık sorununa çözüm buldu ya doktorumdan Allah razı olsun bağırsaklarım olduğunu hatırladım valla :D
Bugün mobilyacıyı arayıp haşlama zamanı geldi iyice zıvanadan çıktı adam.İşini böyle laçka yapan insanlardan nefret ediyorum...

Ahh süper. Çok sevindim valla. Bağırsakların için yani.

Nasıl bir karabasandı? :(

Ben de uyuz olurum. Cumartesi günü baktığım yerde adam ocak başına kadar doluyuz dedi mesela. Dürüst bir şekilde. Amma bebek var bu ara anlaşılan :9:

ya kızlar benim iştahıuım azalmıo:D
ama midemdeki yer azalıo
ve yedikçe şişiom
şuan öğlen yedim bi iştahla hani olsa daha yerdim ama şuan çatlicak gibiyim karın bölgemde bir baskı var
işştahım azalsın yav içerde yer kalmadı:S

yaw ne kadar büyümüşüm hakketten ben af edersiniz arka kaportamda kocaman olmuş :9::9::9::9:
yada yada beyaz öyle gösteriyordur yaaa aslında ben incecik narin bir bağyanım siyah giysem inceciğim yani :9::9::9:
bu arada en son 10 gün önce tartıldığımda 8,5 olmuştu aldığum kilo şuan 9 veya 9,5 dur sanırım
Masallah tatli göbeklere :) kaportayi hic sorma ben bile popimi taniyamiyorum büyüdü kiz büyütür derler benim erkek ama genede iyi kilo aldim

Çoğunu annem almış hediye olanlarda var ama ben hepsini yazdım bir kerede almam gereken başka birşey varmı bilgi verirmisiniz.. Bir kaçınıda sepete ekledim online sipariş vereceğim Ayrıca alacak arkadaşlarada fikir olur belki... Eksiklerim varsa lütfen söylermisiniz :)) :2:

Odası için
belis kardelen dolap
belis kardelen büyüyen beşik (şifonyerini almadım yer sıkıntımdan dolayı)
Halımız önceden benim odamda kullandığım bebekli bir halım kçüklükten kalma :)

bebeğim için olanlar
3 adet zıbın
2 adet hastane çıkışı
2 çift yeni doğan çorabı
1 çift kalın tüylü peluş şirin mi çirip bi çorap
Avent manuel ve elektronik göğüs pompası
2 adet avent biberon birinde alıştırma bardağı aparatı var ve azına plastik bir aparatı var hediyesiydi
avent via süt saklama kapları
tulum
1 adet tüylü battaniye
1 adet penye battaniye
mevlüt takımı (annem çok hevesli hemen almış onu)
mama önlüğü
örgü şapka
minik içi pelus dışı penye bir mont
kangru (bebek arabası almayacağım malum kış ayları)
babyhope çamaşır yıkama torbası
6 lı ağız mendili
sebamet sabun, şampuan ve pişik önleyici krem
dalin granüllü sabun
sevi bebe bebek banyo filesi ve küveti
bebedor tırnak bakım seti
bebedor 4 lü bebek banyo süngeri
chicco bebek fırça tarak seti
sevi bebe yatak koruyucu
belis bebek yatağı
bebek yastığı ve bebek yastığı için su geçirmez alez
bebedor bebek burun aspiratörü
yataş bebek seti sheep modeli nevresim yastık kılıfı çarşaf yan koruma alt açma içine dahil
2 adet 2-5 kg huggies yeni bebek, bebek bezi stok yapmadım çabuk büyüyor diye bilmiyorum az mı
bebek bakım çantası (yerine yandan su şişesi koyma yeri olan bir sırt çantası aldım malum kucağımda bebek elimde çanta istemiyorum sırtıma takmak daha rahat)
bebek yeleği örgü
bebek hırka pantolon örgü

benim için olanlar
lansinoh 60 lı göğüs pedi
lohusa tacı
lohusa külodu
hasta bezi
lohusa pijaması deil normal büyük beden bir pijama annem öyle almış ben birde emzirme için açılabilen gecelik almayı düşünüyorum
humana still tee süt arttırıcı çay
göğüs için krem çatlak önleyici garmaston dr verdi

almayı düşündüklerim
yedek bir nevresim takımı almayı düşünüyorum
avent ortodontik emzik
avent emzik zinciri
bebek beşiği için dönence
bebek odası için duvar stickerı (badanadan sonra :)

Back
X