canım burda bir çok arkadaş yaptırdıSelam hanımlar
şeker yüklemelerinizi yaptırdınız mı sonuçlar nasıl? Ben bugün yaptırdım 50 grlık sonucu 165 çıktı. Doktora henüz görünmedim ama normal değerlere baktığımda epey yüksek olduğunu gördüm. Sizde durumlar nedir
benimde sonucum 147 çıkmıştı sonucunda doktorum 100 lük istedi alt sınır 140 çünkü
100 lük yüklememde yapıldı sonucum temiz geldi şükür
fakat seninki biraz daha yüksek çıkmış 160 ın üzerinde çıktığında 100 lük yüklemeyi kesin istiyor doktorlar ailende anne-babanda şeker hastalığın falan varsa çıkma ihtimali daha yüksek
fakat 50 likten önceki gün çok tatlı flaan yediysen belkide ondna yüksek çıkmıştır yükleme sonucun
şimdi doktorun sende 1 hafat iiçinde 100 lük isticektir özellikle gitmeden önceki 2-3 gün yediklerine dikkat et
patates-pirinç gibi gıdalar tüketme, tatlıdan uzak dur öyle git derim ben
umarım sonucun temiz çıkar canım
adaly geçmiş olsun canım kız o karabasanlara basmasınlar seni gelirim yanlarına haaaaaaaaaaaaaaaaSelam kızlar.Sabaha karşı karabasanlarla uyandım daha doğrusu uyanamadımama kabızlık sorununa çözüm buldu ya doktorumdan Allah razı olsun bağırsaklarım olduğunu hatırladım valla
Bugün mobilyacıyı arayıp haşlama zamanı geldi iyice zıvanadan çıktı adam.İşini böyle laçka yapan insanlardan nefret ediyorum...

maşşallah göbişe ve bebeğe.
teşekkür ederim canım

sendende foto bekliyoruz