2014 Şubat Anneleri

sende hazırsın ne güzel :34: dolap yerleşince ufak tefek eksikler çıkıyor meydana
evet canım hazır sayılırız işte ir tanede kapitone penye yelek alsammı dedim şöyle süslü püslü bakarım bulurssam alıcam, kız maşallah baya azalttık günleri :9::9:

günaydın cnm
hayırlı olsun dolabınız. ben de tüm aldıklarımı çıkardım, bir yere yığdım. ne var ne yok diye. dün de beşik baktık. adana da çocukistan diye mağaza var. meltem mobilya satıyor. bir tane beşik kampanyadaydım. beyaz sade büyümeyen ve uyku seti yatağı dahil 550 ye düşmüş. ama kararsız kaldık eşimle

sağol tatlım
seninde başka çocuk vardı değilmi yokmu onun yattığı eski yatağı ?

evet canım hazır sayılırız işte ir tanede kapitone penye yelek alsammı dedim şöyle süslü püslü bakarım bulurssam alıcam, kız maşallah baya azalttık günleri :9::9:

oh ne güzel ben artık izne çıkınca odasını yerleştiririm sanırım avize bulamıyorum tek eksiğim şuanda o kaldı onu da alırsam kalanlar
zevke olacak ıvır zıvır
bana ananem 3 tane yelek hırka takım ördü 2 tane de hazır var ama dediğin modelleri görmüştüm bulursa al :34::34: yakışır miniğe :16:

30. haftaya geldik şu izne de çıksak rahatlıcaz artık :17: 32. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla ne zamana kadar vercek çalışabilir raporu
artık çalışmak istemiyorum evde olmak istiyorum :41:

oh ne güzel ben artık izne çıkınca odasını yerleştiririm sanırım avize bulamıyorum tek eksiğim şuanda o kaldı onu da alırsam kalanlar
zevke olacak ıvır zıvır
bana ananem 3 tane yelek hırka takım ördü 2 tane de hazır var ama dediğin modelleri görmüştüm bulursa al :34::34: yakışır miniğe :16:

30. haftaya geldik şu izne de çıksak rahatlıcaz artık :17: 32. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla ne zamana kadar vercek çalışabilir raporu
artık çalışmak istemiyorum evde olmak istiyorum :41:

bizimde var yeleğimiz ama diyorumki acaba alassamı bulursam alıcam dediğin gibi

avizeyide bulursun nasıl bişi istiyorsun avize olarak figürlü bişimi düz pembe renkmi mesela ??

bence odanıza perdeleri gördüğüm için söylüyorum bunu böyle düz pembe üzerinde kalpları olan bir avize çok şık bir hava katar

canım ilk bebeğin ya evdede zaman geçmez ben öyle olmuştum oğlumda hani doğumu bekliyorsun ya evde olunca zaman son haftalar stresli geçiyor birazcık

sağol tatlım

var cnm oğlum 8 yaşında. ama tekrar çocuk düşünmüyorduk vermiştim ihtiyacı olan birine . ne bilim kardeş isterim diye tutturacağını :9:

bizimde var yeleğimiz ama diyorumki acaba alassamı bulursam alıcam dediğin gibi

avizeyide bulursun nasıl bişi istiyorsun avize olarak figürlü bişimi düz pembe renkmi mesela ??

bence odanıza perdeleri gördüğüm için söylüyorum bunu böyle düz pembe üzerinde kalpları olan bir avize çok şık bir hava katar

canım ilk bebeğin ya evdede zaman geçmez ben öyle olmuştum oğlumda hani doğumu bekliyorsun ya evde olunca zaman son haftalar stresli geçiyor birazcık

bulursun ya çok zor bişey değil yelek çoksa biraz büyük alırsın hemen giymez

avize barbie li falan istemiyorum düz olur kalpli olur :34: ama pembe istiyorum yine renk versin odaya..

perdeyi cumartesi aldım bi astım alt kısmı yırtık bugün yine getirdim yanımda birazdan götürüp iade edeceğim sinir oldum Allahtan daha vaktimiz var.

çalışasım yok ya evde olmak istiyorum evde olunca da zaman geçiremem artık :37:

benim stresim ne zaman çıkacağım belli değil dr raporu versin elime rahatlıcam sanki :9:

var cnm oğlum 8 yaşında. ama tekrar çocuk düşünmüyorduk vermiştim ihtiyacı olan birine . ne bilim kardeş isterim diye tutturacağını :9:

ay maşallah senin oğlan baya büyükmüş
hakkat hiç düşünmemişmiydiniz siz ikinci çocuğu
tek çocuk bana çok az gelir hep
neyse iyikide yapmışsınız :9::9:

bulursun ya çok zor bişey değil yelek çoksa biraz büyük alırsın hemen giymez

avize barbie li falan istemiyorum düz olur kalpli olur :34: ama pembe istiyorum yine renk versin odaya..

perdeyi cumartesi aldım bi astım alt kısmı yırtık bugün yine getirdim yanımda birazdan götürüp iade edeceğim sinir oldum Allahtan daha vaktimiz var.

çalışasım yok ya evde olmak istiyorum evde olunca da zaman geçiremem artık :37:

benim stresim ne zaman çıkacağım belli değil dr raporu versin elime rahatlıcam sanki :9:

canım iki gün önce iki gün sonra olur
bak ben 10 ocakta çıkcam izne öyle hesap ettim ve öyle yapcam
10 nu cuma günü 13 ü pazartesi ya 11 yada 13 ocakta gidip raporumu alcam işte

onun nasıl verdiği değil benim nasıl istediğim önemli ve ben böyle istiyorum :9::9::9:

seninkide benden 4 gün önce sende 6 ocak gibi alırsın sanırım :34:

yiter artık bukadar çalışmak diyenler grubuna beni de alıın
valla şöyla ağız tadıyla gğnlerce bebek hazırlığıyla ilgilenmek istiyorum. aldıklarına bakayım eksiklerini göreyim kumaşımdan nevresimimi dikeyim alt açmasını yapalım anacımla falan
kocamla h.sonu gezilmio hemen öf pof anamı alır çıkarım en azından:25:

Ben bugun kan uyusmazligi oldugu icin hastaneye gidicem igne vurulcakmisim .Varmi bu durumda olan?

evet bende de var kan uyuşmazlığı bugün bende gitip vurduracağım ama ben 10 haftada kanamam olduğu için yapmışlardı şimdi kanıma bakıp tekrar yapacaklar. rabbim sağlıklı bir şekilde yawrularımız kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

günaydın kızlar...gördüğüm kadarıyla şimdilik herkes iyi....ceyizlert düzülmüş hazırlıklar tamamlanmış maşallahhh:16::16:

inşallah böyle güzel haberlerle geçer günlerimiz:16:

ben cumartesi gece hiç uyuyamadım.....göbeğimin alt kısmında agrı vardı...zaten kalçamın batmasını biliyosunuz...bir de o agrı eklenince uyuyamadım hiç...gece de tuvalaete çıkmalarım dışında iyiydi güzel uyudum,fakat 9 a kadar uyumuşum..eşim erken gidince :1: şimdi geldim işe:27:

günaydın kızlar...gördüğüm kadarıyla şimdilik herkes iyi....ceyizlert düzülmüş hazırlıklar tamamlanmış maşallahhh:16::16:

ben cumartesi gece hiç uyuyamadım.....göbeğimin alt kısmında agrı vardı...zaten kalçamın batmasını biliyosunuz...bir de o agrı eklenince uyuyamadım hiç...gece de tuvalaete çıkmalarım dışında iyiydi güzel uyudum,fakat 9 a kadar uyumuşum..eşim erken gidince :1: şimdi geldim işe:27:

bende cumartesi gece uyuyamadım alt karnımda hafif hafif ağrı oldu bende panik yaptım uykum iyice kaçtı benimle aynı durumda olanlar ne yapmayı düşünüyor erken doğum olmasından çok korkuyorum bugün doktora gidip bir kontrol yaptırmayı düşünüyorum normaldir inşallahhhh

valla şöyla ağız tadıyla gğnlerce bebek hazırlığıyla ilgilenmek istiyorum. aldıklarına bakayım eksiklerini göreyim kumaşımdan nevresimimi dikeyim alt açmasını yapalım anacımla falan
selam canım sen ne zaman ayrılcan 32 demi
37 demi ??

gunaydın jack geçmiş olsun cancan neyseki bu gece uykunu aldırmışsın

37 demi ??

37 de giderim canikom yaa bu seneden kalan 2 haftalık iznim var aralık sonu onu kullancam ocaktan itibaren de kaytarırım napim zaten o saatten sonra benden yarar gelmez:D

bende cumartesi gece uyuyamadım alt karnımda hafif hafif ağrı oldu bende panik yaptım uykum iyice kaçtı benimle aynı durumda olanlar ne yapmayı düşünüyor erken doğum olmasından çok korkuyorum bugün doktora gidip bir kontrol yaptırmayı düşünüyorum normaldir inşallahhhh

ben telaşa kapılmıyorum böyle seylerde.Allah beterinden korusun.....önemsememek değil de benimkisi,sonucta olacak olan seyler bunlar hamilelikte...dayanılmaz ağrılar değil henüz.....bugünümüze şükür:34:

37 demi ??

sorma bbilimim yaa bayılmışım resmen sabaha karsı...ama ne güzeldi kalkasım gelmedi...herif de gidince erkenden koca yatak bana kaldı ki ohhh sıcacık :27::27:offf offffff.....gönül diyoki cık 32.haftada izne ama öte yandan çıkma 2 aycık bebeişinle zaman geçirmene yetmezzz....40 ın çıkınca işe mi baslıcan diyo.....doğru olan da bu.ne kadar gec çıkarsak iyi sanırım :31:

37 de giderim canikom yaa bu seneden kalan 2 haftalık iznim var aralık sonu onu kullancam ocaktan itibaren de kaytarırım napim zaten o saatten sonra benden yarar gelmez:D

ohh ne güzel kız şurda 1 ayın kalmış ozmaan en çok senin öyle görünüyor yani

benimde iznim var aslında bu yıldan kullanmadığım 10 gün falan fakat nerdeeeeeeeeee ??????????
daha benden iş bekliyor sevgili patroncuklarım karnımın farkında değiller herhalde :37:

ben telaşa kapılmıyorum böyle seylerde.Allah beterinden korusun.....önemsememek değil de benimkisi,sonucta olacak olan seyler bunlar hamilelikte...dayanılmaz ağrılar değil henüz.....bugünümüze şükür:34:

sorma bbilimim yaa bayılmışım resmen sabaha karsı...ama ne güzeldi kalkasım gelmedi...herif de gidince erkenden koca yatak bana kaldı ki ohhh sıcacık :27::27:offf offffff.....gönül diyoki cık 32.haftada izne ama öte yandan çıkma 2 aycık bebeişinle zaman geçirmene yetmezzz....40 ın çıkınca işe mi baslıcan diyo.....doğru olan da bu.ne kadar gec çıkarsak iyi sanırım :31:

evet aynen öyle tabiki
şu yasayıda çıkarmıcaklar sanırım milletin azına bir parmak balı sürüyorlar sonrası yok

part time işi falan hikaye olacak sanırım

canım iki gün önce iki gün sonra olur
bak ben 10 ocakta çıkcam izne öyle hesap ettim ve öyle yapcam
10 nu cuma günü 13 ü pazartesi ya 11 yada 13 ocakta gidip raporumu alcam işte

onun nasıl verdiği değil benim nasıl istediğim önemli ve ben böyle istiyorum :9::9::9:

seninkide benden 4 gün önce sende 6 ocak gibi alırsın sanırım :34:

ben de öyle düşünüyorum ama o hafta 36. haftam oluyor ila 37 derse 1 hafta daha çalışmak zorunda kalırım.

böyle yasal zorunluluk varmı bilmiyorm :17:

gel valla hep beraber yatışa geçelim sabah akşam uyuyalım.

bu arada dün gece üstüste tam 7 kez tuvalete kalktım tuvaletten çıkıyorum yatıyorum yine çişim geliyor :47:
sinir oldum:19:

ohh ne güzel kız şurda 1 ayın kalmış ozmaan en çok senin öyle görünüyor yani

benimde iznim var aslında bu yıldan kullanmadığım 10 gün falan fakat nerdeeeeeeeeee ??????????
daha benden iş bekliyor sevgili patroncuklarım karnımın farkında değiller herhalde :37:

anammm kocan ağzını yesin emi....:52:

benim de yıllık iznim duruyo ama aklımdan uçup gitmiş...kullanayım ya ben onu bi ara..ohh ohh :66::66::66::66:

sağol tatlım

kuzunun dolabı hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle kullanın eskitin inşallah:)

benim de cumartesi annem geldi sağolsun evi bir çekip çevirdi, biz de endokrin uzmanına gittik eşimle, hemoglobin a1c, fruktozamin diye birtakım kan değerlerimin sonuçları haftaiçinde çıkmıştı onları yorumladı, gayet iyiymiş çok şükür. evde ölçüm yaptığım ve deftere yazdığım sonuçlara baktı, onlar da hep iyi. bir ay sonrasına randevu aldık aç karnına gidicem kan alınıcak tekrar. buna biraz canım sıkıldı, artık kan alma ve test işi bitti sanıyordum ama 32. haftadan itibaren şeker yükselme eğilimi gösteriyormuş hormonların etkisiyle, bu yüzden doğuma kadar kontrol altında tutmak gerekecek.diyetisyene de gittik, sağolsun biraz değiştirdi diyeti, artık baklagil, kuru meyve ve çorba yiyebiliyorum:) hatta haftada bir sütlü tatlıya da izin çıktı:)
yalnız baklagil yediğin gün et hiç yiyemiyorsun, 2-3 adet kuru meyve 1 adet yaş meyve hakkını götürüyor, çorba da bir dilim ekmek hakkını götürüyor. eğer yarım simit yemek istersen 2 dilim ekmek hakkından vazgeçiyorsun...

sabah kahvaltısında annemlere davetliydik, anne de döktürmüş tabii...kardeşimle eşim nasıl yumuluyorlar sofraya, ben de önümdeki tabakta duran haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytin,salatalık,domates ve 1.5 dilim ekmeğe bakıyorummm:)) ama sofradaki o yiyecekler ve kokuları iyice agresifleştirdi beni:) yok yerden hır çıkardım... bu yüzden doğuma kadar bu tip sofralardan uzak durmak gerektiğini anladım...gözünle görüp kokusunu duyunca çok fena oluyorsun çünkü. 1 lokma yesen de kesmiyor...
mesela dün öğlen öğününde çok şekersiz bir aşure yedim nefsim körlendi:) ama öğlen öğününde başka hiç bir şey yiyemedim, tüm ekmek ve et hakkımı götürdü:))

bu sabah da tartıldım 74,8 çıktım. yani verdiğim 1 kilonun üzerine 700 gram daha vermişim. bu gidişle o eleştirdiğimiz ebru şallı gibi toplam 7 kilo alarak doğum yapıcam herhalde:)) ya kızlar şaka bir yana 2 aralık'ta kontrolümüz var kadın doğum doktorunda, ve çok merak ediyorum her şeyin yolunda olup olmadığını. adamın kendi eşi de hamileliğinde şeker sorunu yaşadığı için beni daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı...

bir de ben daha alışverişe filan başlamamıştım biliyosunuz, 2 hafta sonra haftasonu alışverişe çıkıcaz kısmetse, alınacaklar listesini çıkardım.
size yine bir danışırım çıkmadan evvel.

bebek şekeri konusunda da eşim demez mi "bizim arkadaşın eşi evde kendisi yapmıştı" diye. o kız 32. haftada ayrılmış izne, tabii koskoca 2 ay evdeyken canı istemiştir yapmıştır yani... ben de dedim ki "valla boynumu büke büke evde millete verilecek şekerleri yapamam, hiç şeker olmasın o zaman." halbuki k.v. istanbul'dan alacağını söylemişti, bir de bu tip işlere meraklıdır. eşim de "annem oralara gidemez, bulamaz" diyip duruyor. yani yine biz kadınların işine karışıyor! neyse annesi alırsa alır, yoksa ben ne uğraşırım, ne de para veririm. bir tek güzel bir kapı süsü almak istiyorum o da çok pahalı benim beğendiklerim hep 100-120 lira. herhalde malzeme alıp kendim yapıcam izindeyken. teyzem terzidir, o da yardım eder diye düşünüyorum.

şimdilik bu kadar, hepinize hayırlı haftalar...

az kaldı şafak sayıyoruz

ben de öyle düşünüyorum ama o hafta 36. haftam oluyor ila 37 derse 1 hafta daha çalışmak zorunda kalırım.

böyle yasal zorunluluk varmı bilmiyorm :17:

gel valla hep beraber yatışa geçelim sabah akşam uyuyalım.

bu arada dün gece üstüste tam 7 kez tuvalete kalktım tuvaletten çıkıyorum yatıyorum yine çişim geliyor :47:
sinir oldum:19:
yok canım ya kimse kimseyi zorlayamaz o konuda isteyen istediği gibi izne ayrılır yasal zorunluluk yok yani ha doğumun 2 şubat değilde 10 şubatta olursa ama öncesinde izni uzun kullanmış gözükeceğin için doğum sonrası iznin kısalır işte olacak sadece bu

Back
X