göğsümde batma oluyo benmde ama sık değil.pozsyonuyla alakalı sanırım.ama bel ve sırt ağrıma sağ böbreğimin ağrısı da eklendi....![]()
önceleri geciyodu canım kalkıp yürüyorum dolaşıyorum falan....azcık dinleniyodu...şimdi hiç faydası yok...ayakta otururken yatarken hiç farketmiyo....agrıyo da agrıyo....birileri belime belime vursa diyorum düşün....annem de erken doğurmamdan korkuyo benim bel böyle agrıdıkca![]()
yok canım inş. Bişicik olmaz zamanında gelir kuzucuğun


Ben arada çok dayanamadığımda belime ağrı kesici jel sürdürüyorum şuana kadar 6-7 kez sürdürdüm anneme o biraz dindiriyor acımı çok yorulduğum günlerde öyle yapıyorum
böbrek ağrısına gelince oğlumda hiç yaşamadım ama bunda hepsini yaşıyorum sağolsun kızım ağır geçiriyor gebeliğimi arada çok yorulduğum günlerde benimde böbreklerime vuruyor ağrı
kız yükü ağır olur derler bizim burda acep doğrumuki demeye başladım valla :26: