• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

göğsümde batma oluyo benmde ama sık değil.pozsyonuyla alakalı sanırım.ama bel ve sırt ağrıma sağ böbreğimin ağrısı da eklendi....:31:

önceleri geciyodu canım kalkıp yürüyorum dolaşıyorum falan....azcık dinleniyodu...şimdi hiç faydası yok...ayakta otururken yatarken hiç farketmiyo....agrıyo da agrıyo....birileri belime belime vursa diyorum düşün....annem de erken doğurmamdan korkuyo benim bel böyle agrıdıkca:31:

yok canım inş. Bişicik olmaz zamanında gelir kuzucuğun :16::16:
Ben arada çok dayanamadığımda belime ağrı kesici jel sürdürüyorum şuana kadar 6-7 kez sürdürdüm anneme o biraz dindiriyor acımı çok yorulduğum günlerde öyle yapıyorum

böbrek ağrısına gelince oğlumda hiç yaşamadım ama bunda hepsini yaşıyorum sağolsun kızım ağır geçiriyor gebeliğimi arada çok yorulduğum günlerde benimde böbreklerime vuruyor ağrı

kız yükü ağır olur derler bizim burda acep doğrumuki demeye başladım valla :26:

göğsümde batma oluyo benmde ama sık değil.pozsyonuyla alakalı sanırım.ama bel ve sırt ağrıma sağ böbreğimin ağrısı da eklendi....:31:

önceki gibi minicik olmadığı için baskıları daha fazla oluyor bebek neredeyse de oraya daha çok baskı yapıyor
sol tarafım çok rahat mesela ama sağ tarafım sanki bana ait değil ağrılarımın hepsi sağda

sgk dan bana 1 aralık 2013 tarihinden itibaren özel hastanelerde avuç izi olmayan sgk'lıların tedavileri yapılmayacak. Bu sebeple bu ay sonuna kadar avuç izi tanımlamasına geçmiş olmanız gerekiyor dediler.oyüzden eğer sizlerde özel hastaneye gidiyorsanız haberiniz olsun.hatta hastanenizi bir arayıp konuşun isterseniz.
Benim anladığım kadarıyla başka birinin nüfus cüzdanı ile muayene olmayı engellemek için böyle bir önlem alınıyor.devlet hastanelerinde de eylül 2014 itibariyle geçilmiş olucak.

evet canım fakat hastaneye gittiğinizde orda yapıyorlar zaten bunu yani hastanenin avuç içi tanıma cihazı zaten vardır ben en son gittiğimde hastane almıştı o cihazı tüm muayene oalcak hastalar için tanımlama yapıyolardı kayıt yapılırken
ben bundan 3 ay önce başka bir hastanede yaptırmış o yüzden sadece bir kez okutuyorsun elini fakat ilk yaptıranlar 3 er kez her iki elini okutuyor

yok canım inş. Bişicik olmaz zamanında gelir kuzucuğun :16::16:
Ben arada çok dayanamadığımda belime ağrı kesici jel sürdürüyorum şuana kadar 6-7 kez sürdürdüm anneme o biraz dindiriyor acımı çok yorulduğum günlerde öyle yapıyorum

böbrek ağrısına gelince oğlumda hiç yaşamadım ama bunda hepsini yaşıyorum sağolsun kızım ağır geçiriyor gebeliğimi arada çok yorulduğum günlerde benimde böbreklerime vuruyor ağrı

kız yükü ağır olur derler bizim burda acep doğrumuki demeye başladım valla :26:

hakkaten ya...öyle derlerdi de ne alaka derdim ama inanmaya başlıyorum şimdi...kız annelerinde bulantı kusma agrı daha cok oldu farkındaysan :9:

önceki gibi minicik olmadığı için baskıları daha fazla oluyor bebek neredeyse de oraya daha çok baskı yapıyor
sol tarafım çok rahat mesela ama sağ tarafım sanki bana ait değil ağrılarımın hepsi sağda

al benden de o kadar.çürüdü resmen sag tarafım.sagıma yatınca rahatsız oluyo zaten...vuruyo sürekli....:1:

acaba kızlar sağda erkekler solda mı duruyor bilemedim

yok benim oğlumda sağdaydı kızlar onun gerçekliğini çürüttüm yani

çünkü sağ tarafımdaydı oğlumda ağrım sadece sağ şu meşhurrrrrrrrr kalçadan başlayan ağrı sadece sağımdaydı
bunda maşallah kızımız ortaya çöreklenmiş olacakki her iki tarafımda çok ağrıyor

birde gece mesela sağıma yatıyorum iki saat sonra bir uyanıyorum sağ kalçam çok kötü ağrıyor mecbur dönüyorum soluma sonra iki saat sonra oda ağrımış oluyor diğer tarafa yatıyorum gece bu şekilde sistematik şekilde geçiyor :9::9::9::9:

Ohhh maşallah herkescikler toplaştı ama ben gitmek zorundayım. Vay arkadaş artık eve internet almak farz oldu. Liseli kızlar gibi internet kafede chat yapıyorum :27: Oyy evde yemek de yok. Koca akşam taş kökü mü yiyecek. Popom uyuştu zaten sandalye tepesinde.
Ya önceden cep tlfonundan tıpkı bilgisayar ekranı gibi kk ya giriyordum ama şimdi bir garip oldu yav. Zor oluyor girmek.
Kızlar hepinizi çok öptüm. Yazılan herşeyi okuyorum, takipteyim ona göre :52:

çünkü sağ tarafımdaydı oğlumda ağrım sadece sağ şu meşhurrrrrrrrr kalçadan başlayan ağrı sadece sağımdaydı
bunda maşallah kızımız ortaya çöreklenmiş olacakki her iki tarafımda çok ağrıyor

birde gece mesela sağıma yatıyorum iki saat sonra bir uyanıyorum sağ kalçam çok kötü ağrıyor mecbur dönüyorum soluma sonra iki saat sonra oda ağrımış oluyor diğer tarafa yatıyorum gece bu şekilde sistematik şekilde geçiyor :9::9::9::9:

kızımın ne hallerde olduğunu çözmek istiyorum ama yok olmuyor sağ böbreğimin oradaki ayakları mı çok merak ediyorum
ben okşayınca daha çok itiyor bazende ben bastırıyorum içeri çekiyor elimi çektiğim an yine ittiriyor oyun oynar gibi.

bugün sormam lazım doktora ne yapıp ne ettiğini anlayalım. :)

gece tilki uykusu ile uyuyorum eşim sağa sola dönse açıyorum gözlerimi normalde kalksa bile duymam

sabah yatakta yanımda bi bıçak olsaydı eşimi bıçaklayabilirdim :9:

sag alt baldırıma kramp girdi...ağlayarak uyandım...bağırıyorum ayağımı vuruyorum yatağa:1:

kalktı bi noldu dedi...kramp girdi dedim,minik bi kedi gibi bakıom yüzüne ama.azcık masaj falan yapar okşar sever diye ama nerdeeee....hııı dedi yattı arkasını dönüp....:27::27:

aradan bi saat geçti kahvaltıda diyo ki: ne ayağını vurup duruyon uykumu kacırıyon...gel de dövme bu adamı :52:

hakkaten ya...öyle derlerdi de ne alaka derdim ama inanmaya başlıyorum şimdi...kız annelerinde bulantı kusma agrı daha cok oldu farkındaysan :9:

al benden de o kadar.çürüdü resmen sag tarafım.sagıma yatınca rahatsız oluyo zaten...vuruyo sürekli....:1:
Ayy demeyin bak şimdi öyle. Bu kadar alışverişler yapıldıktan sonra korkuyorum zaten aa biz yanlış görmüşüz dicekler diye. Ben hiç kusmadım kızlar hamileliğim boyunca. Böyle genellemelere varıp telaşlandırmayın beni nolur :1:

ohhh maşallah herkescikler toplaştı ama ben gitmek zorundayım. Vay arkadaş artık eve internet almak farz oldu. Liseli kızlar gibi internet kafede chat yapıyorum :27: Oyy evde yemek de yok. Koca akşam taş kökü mü yiyecek. Popom uyuştu zaten sandalye tepesinde.
Ya önceden cep tlfonundan tıpkı bilgisayar ekranı gibi kk ya giriyordum ama şimdi bir garip oldu yav. Zor oluyor girmek.
görüşürüz cafe kuşu :9::9::9: Kendine iyi bak sende öpüldün :16::54:
kızımın ne hallerde olduğunu çözmek istiyorum ama yok olmuyor sağ böbreğimin oradaki ayakları mı çok merak ediyorum
ben okşayınca daha çok itiyor bazende ben bastırıyorum içeri çekiyor elimi çektiğim an yine ittiriyor oyun oynar gibi.

Bugün sormam lazım doktora ne yapıp ne ettiğini anlayalım. :)

gece tilki uykusu ile uyuyorum eşim sağa sola dönse açıyorum gözlerimi normalde kalksa bile duymam

aynen canım oda bizi bebeklerimizin en ufak sesinda uyanmaya hazırlamak için doğanın bir lütfu işte

ben bekarken kafamda davul çalınsa uyanmazdım bebek olduktan sonra tıkırtıya uyanır oldum bırak ağlamasını ıhh dese uyanıyordum

Ayy demeyin bak şimdi öyle. Bu kadar alışverişler yapıldıktan sonra korkuyorum zaten aa biz yanlış görmüşüz dicekler diye. Ben hiç kusmadım kızlar hamileliğim boyunca. Böyle genellemelere varıp telaşlandırmayın beni nolur :1:

hahahhaa korkma kuzum.inşallah bir sey olmaz bundan sonra :1:

Ohhh maşallah herkescikler toplaştı ama ben gitmek zorundayım. Vay arkadaş artık eve internet almak farz oldu. Liseli kızlar gibi internet kafede chat yapıyorum :27: Oyy evde yemek de yok. Koca akşam taş kökü mü yiyecek. Popom uyuştu zaten sandalye tepesinde.

liseli kızlar gibi mi :1:ALLAH ii liğini versin emi güldürdün beni :1::1::1: hadi kolay gelsin sana kendinide fazla yorma bizide burda yalnız bırakma olur mu :16::16::16:

aynen canım oda bizi bebeklerimizin en ufak sesinda uyanmaya hazırlamak için doğanın bir lütfu işte

ben bekarken kafamda davul çalınsa uyanmazdım bebek olduktan sonra tıkırtıya uyanır oldum bırak ağlamasını ıhh dese uyanıyordum

evlenmeden önce tık sesine kalkardım evlenince tam tersi oldum sabahları alarm bile zor duyuyorum
şimdi yine aynısı oldu artık tekmelemese bile dönmesine bile uyanıyorum

Sag alt baldırıma kramp girdi...ağlayarak uyandım...bağırıyorum ayağımı vuruyorum yatağa:1:

Kalktı bi noldu dedi...kramp girdi dedim,minik bi kedi gibi bakıom yüzüne ama.azcık masaj falan yapar okşar sever diye ama nerdeeee....hııı dedi yattı arkasını dönüp....:27::27:

Aradan bi saat geçti kahvaltıda diyo ki: Ne ayağını vurup duruyon uykumu kacırıyon...gel de dövme bu adamı :52:

sende ne uykusunu kaçırıyon adamın yaaaaaaaaaa :9::9::9::9:
Bu erkekler alemler yaaa

ben oğlumda doğurduğum günün gecesi işte suyum geldi annem bizdeydi ounun yatağını açtım eşimde yatak odasına gitti uyudu bende annemle lafladım 15-20 dk o ara bu uykuya dalmış gece 12 gibi ayaktaydım koltuğa oturmamla suyumun boşalması bir oldu ama nasıl akıyor böyle musluk patlamış gibi ben panikle bağrıyorum barışşşşşşş suyum geldi kalk diye adam gözünü açmış ne bağrıyon diyor bana :9::9::9::9: Korkmuş ben bağrınca
lan ben doğruyorum dedim sen kokrudan bahsediyorsun
bunların hepsi aynı model :9::9::9::9::9:

Bu erkekler alemler yaaa

ben oğlumda doğurduğum günün gecesi işte suyum geldi annem bizdeydi ounun yatağını açtım eşimde yatak odasına gitti uyudu bende annemle lafladım 15-20 dk o ara bu uykuya dalmış gece 12 gibi ayaktaydım koltuğa oturmamla suyumun boşalması bir oldu ama nasıl akıyor böyle musluk patlamış gibi ben panikle bağrıyorum barışşşşşşş suyum geldi kalk diye adam gözünü açmış ne bağrıyon diyor bana :9::9::9::9: Korkmuş ben bağrınca

hahahahaha valla hepsi aynı yaaaa.....:9::9: seninkide alemmiş yani.....sen niye bagırıyon ki telaş yapacak olan o..benimkide diyoki bu ne yaaa...tövbe ikinciye...keşke bunu da ben doğursaydım....sanki naz yapıom adama....:52:

ayrıca keşke doğursalardı hıh:19::27::27:

Bu erkekler alemler yaaa

benim eşimde korkar muhtemelen hatta şimdiden o gün araba ile gitmeyeceğim taksi çağırırım falan demeye başladı :1:
dün gece yatakta konuşuyoruz işte kitapta gösteriyorum sancılarda bana böyle masaj yapacaksın
ne masajı ben bağırıcam yetişin komşular diye diyor :1::1:

gülmekten sancım falan gitmez inşallah

Son düzenleme:
Kızlar ben kızıma tütü etek yapmaya karar verdim ya

birde üst yapıcam tabi düz beyaz bady alıp inş. Ilk bayramımızda giydirmek için yani 6 aylık falan için
fakat renklere karar veremedim ben

beyaz ve pembe olarak iki renkmi yapsam
yoksa beyaz pembe fuşya ve mor olarak 4 renkmi ?? Sizce hangisi ??????????

sag alt baldırıma kramp girdi...ağlayarak uyandım...bağırıyorum ayağımı vuruyorum yatağa:1:

kalktı bi noldu dedi...kramp girdi dedim,minik bi kedi gibi bakıom yüzüne ama.azcık masaj falan yapar okşar sever diye ama nerdeeee....hııı dedi yattı arkasını dönüp....:27::27:

aradan bi saat geçti kahvaltıda diyo ki: ne ayağını vurup duruyon uykumu kacırıyon...gel de dövme bu adamı :52:

:1::1: tepikleseydin kocişini,bende bazen yatakta yayılıyo ben iki büklüm kalıyorum hemen bi tepik atıyorum :1: noluyoooo yaa diyoo çekilsene sıkıştık biz diyorum Ama gamsız işte ya 5 dk sonra yine aynı:9:ya çok tatlısınız valla burda olup sizlerle zaman geçirmek çok güzel ve çok ii geliyo bana :16::16::16:

Back
X