Şu an Bingöldeyim lipciğim.Döndüm İstanbuldan
Hepsi çok çok güzel...Güle güle kullanın inşallah jackim...![]()
çok teşekkür ederim kronikim...nasılsın kuzum?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an Bingöldeyim lipciğim.Döndüm İstanbuldan
Hepsi çok çok güzel...Güle güle kullanın inşallah jackim...![]()
çok teşekkür ederim kronikim...nasılsın kuzum?![]()
ya ama o taçtan bende istiyorum nerden bulcamkızlarrr bunlar kuzumun yeni cicileri......hepsi de kk dan cok cok düşünceli bitanecik arkadaşlarımdan
bu diloş teyzemizden(böylesine)
Eki Görüntüle 874898
bunlar Aslı teyzemizden(Donukpudra)
Eki Görüntüle 874899 Eki Görüntüle 874900
bu Tubi teyzemizin(amante03) bana yaptığı taç
Eki Görüntüle 874904
bu da Gamze teyzemizin(solitarywoman) bana yaptığı taç
Eki Görüntüle 874906
hepsine çok çok çok teşekkür ediyorum.iyiki varsınız canlarımmm![]()
ben de merak ediyorum aslında benimki de biraz erken gelse de kova olsa burcu diye düşünüyorum arasıra severim kovalarıı![]()
İyiyim jackim kızımla geziniyoruz nette.Belim ağrıyor bugün birazSen nasılsın guzum
ya ama o taçtan bende istiyorum nerden bulcam
iyi diyeyim iyi olayım diyorum ama benimde belim cok agrıyooo
arkadaşım yapıo canım güzel bi fiyatayaptırmak istersen söyleriz
![]()
hepsi de harika şeyler iyi günlerde kullanın :)kızlarrr bunlar kuzumun yeni cicileri......hepsi de kk dan cok cok düşünceli bitanecik arkadaşlarımdan
Eki Görüntüle 874898
Eki Görüntüle 874904
Eki Görüntüle 874906
isterim tabi canımda nasıl yapcaz onu alıp verme işini
hepsi de harika şeyler iyi günlerde kullanın :)
jack çok güzel hediyelerin kızlar ne güzel düşünmüşler.
bana da yaptı arkadaşım hediyeekledim az önce sonra seninkini gördüm taçlarımız da hazır
![]()
Çok teşekkürler speedyim....canlarım onlar benim.saolsunlar.keselerine bereket
taçlar hazır...vakit geçsin doğuralım artık dimi![]()
ya aslında biz de (gününde doğarsa tabii) kova olacağını öğrenince şaşırdık çünkü ailede pek kova yok, sadece büyükbabam,dayım ve bir kuzenim kova. bizim ailede de eşimin ailesinde de yengeç, başak, terazi ve akrep çoğunlukta. eşimle ben yengeç burcuyuz zaten. kova burcu kız çocuğu nasıl olur bilmiyorum, öyle çok özgür ruhlu ve inatçı olmazlar inşallah. çevremdeki bazı kovalar da deli dolu, çılgın kişiler:)
insan anne baba olunca anlıyor bazı şeyleri, çocuğunun akıllı, uslu, söz dinleyen bir evlat olmasını istiyor. gerçi burçla alakası yok, hepimizin öyle inatçı dönemleri oldu, hala da oluyor. ergenlik döneminde filan çok ilgilenmek lazım, arkadaş gibi olmak lazım yerine göre de otoriteyi hissettirmek lazım. artık hepimiz yaşayıp göreceğiz, Allahım inşallah evlatlarımız hep yüzümüzü güldürsün...[/QUOTE
ben ikizlerim,en iyi anlaştığım burçlar arasında kova,hatta kocam da kova :),dediğin özelliklerin hepsini de taşıyo ama bana da balık olup hayalperest duygusal olmasındansa kova daha iyi geliyo, belki de oğlan ya benimki ondan da böyle düşünüyo olabilirim,hayırlısı olsun demek eenn güzeli galiba
Valla hazırızı gelsinler doğuralım sevelim koklayalım kaldı 67 gün
gerçi ben hala izne çıkmaya saymak istiyorumbenim şafağım 29 şuanda izne çıkıp evde yatacağım
oyyy yumuk yumuk eller,bal dudaklar....dokunmaya kıyamayacağımız pembe tenleri......ayy ağlıcam şimdi....kızımı özledimmm
sadece haftaiçini mi sayıyosun kuzum 29 gün öle mi oluyobenim daha cok var o zaman yaa
![]()
bu arada sen nereye yükledin tacı kuzum,göremedim:26:
evet ben dün gördüm tombul yanak bal dudak gelse de öpsem o yanaklardan:13::13::13:
hafta içini saydım sadece ocak ayında çıkacak gibi planladım 1 hafta daha çalışmak istersem artık uzayacakkasım ayından da kurtulsak artık Aralık gelse
aldıklarımıza ekledim
Canım sorma bizim binada aynı alt üst yan dairem çocuklu ev çocuklar akşamları hiç durmuyor gece 12 şarkılar koşuşturmcalar anne baba diye bağırmalar gözümüz korktusağol canım hayırlı olsun sizin de, bizim de diğer dairelerde yapılan yemeklerin kokusu filan çok geliyor, site kalabalık ve hep çocuklu aileleler. üstte 2 erkek çocuk, alttakinde 2 erkek çocuk. sitede de toplam 60 tane mi ne çocuk varmış. çok gürültü yapıyorlar, bizim burada camlar açık yatıyoruz yazın, ama çocuklar gece 12 ye kadar dışarda oldukları için sesten uyuyamıyoruz.üst ve alt komşu desen zaten görgüsüzün daniskası. gece 11 de mısır patlatıyor, kızartma yapıyor. sitenin çocuklarını evine doldurup doğumgünü yapıyor, sanki aşağıdaki çardağın suyu çıktı. tabii gece 22.30'da inanılmaz bir gürültü oluyor. eşim 2 defa kapılarına çıktı sessiz olmaları için. zaten daha önceki evlerinde kapılarına polis bile gelmiş, o derece. diğer komşularımız gayet saygın ve efendi kişiler, ama bizim alt ve üst komşu şansımıza berbat çıktı. zaten hiçbiriyle samimiyetim yok, onlara ayıracak vaktim de yok. ama iyi komşu olsa ne güzel olurdu, şans tamamen....
Biz kadınlarda var bu problem bende bişeyler söylüyorum sonradan aynen golü ben yiyorumayy sorma gıcık oluyorum bnm kocaya,insan azcık da olsa belli etmez mi kıskandığını,ya da ben daha kıskanç olduğum için bi yerlerde karışıklık oluyo durumdan faydalanıyo
hep benim hevesimi içimde bırakıyo,dün akşam rüyamı fırsat bilip durumdan faydalanmaya kalktım zararlı çıktım
kendimi akıllı sanıp rüyamla ilgili tam bişeyler söylüyodum ki ''ee sen de gördüysen bnmde başkalarını rüyamda gördüğümü saklamama gerek kalmadı dedi'' benim bittiğim an o an oldu!!! tersine dönüverdi herşey,onun öyle bi durumu yok kesin eminimde bundan ama beni gıcık etmek için yapıyo,her seferinde de beceriyo, yemesenee!! girmesene triplere!!nerde bende o beceri,gizli gizli tiyatro drama kurslarına felan mı gitsem ne yapsam bilemedim kii,golü yiyen taraf hep beenn hep beenn
ama sonradan iyiydikk![]()
Bende kova burcu olsun istiyorum, balık çok duygusal çok ezilir hayatta gibi geliyor ben oğlak burcuyum tüm özelliklerini taşıyorum ay burcum kovaben de merak ediyorum aslında benimki de biraz erken gelse de kova olsa burcu diye düşünüyorum arasıra severim kovalarıı![]()
evet aralık gelse cabuk geçecek gibi sanki...bende ocak ayını yarılasam yeter diyorum....
hemen bakim aldıklarımıza![]()
kızlarrr bunlar kuzumun yeni cicileri......hepsi de kk dan cok cok düşünceli bitanecik arkadaşlarımdan
Eki Görüntüle 874898
Eki Görüntüle 874904
Eki Görüntüle 874906
merhaba anneler nasılsınız yorucu bir haftayı bitirdik bi tek gözetmenlik kaldı sınavda yoruluyorum artık okulda ya izin işini ne yapmayı düşünüyorsunuz 32 mi 37 mi