2014 Şubat Anneleri

hamile yogası en basından beri yapmak istediğim bişey aslında ama üşengeçliğimden azcık geç kaldım sanıırm:17: adına sevindim sende normal doğum düşünüyosun heralde..

ben Allah korusun tıbbi zorunluluk olmazsa sancımı bekleme taraftarıyım canım, sancı ya da suyum gelir de her şey yolunda giderse normal doğum yapmak isterim. ama normal doğum olmayacak gibiyse, 1 dk. düşünmem sezeryan olurum diyorum. ha bir de 40. haftayı doldurup da halen sancım gelmediyse yine sezeryan olurum. yani şu an hiç bir şey net değil...

$hırkalar.webp$elbiseler.webp$hırkalar2.webp

hanımlar merhabalar.. küçük bir sorum olacak belki aynı durumu yaşayanlar olmuştur şuan 29 haftalık hamileyim ve bazı durumlardan dolayı farklı farklı doktorlara gitmek zorunda kalıyorum doktorların bana söylediği doğum tarihi 19 şubat geçen hafta kontrolümde doktorum doğumun 9 şubat olduğunu söyledi çok şaşırdım bu konu hakkında bilgisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim :)

ben Allah korusun tıbbi zorunluluk olmazsa sancımı bekleme taraftarıyım canım, sancı ya da suyum gelir de her şey yolunda giderse normal doğum yapmak isterim. ama normal doğum olmayacak gibiyse, 1 dk. düşünmem sezeryan olurum diyorum. ha bir de 40. haftayı doldurup da halen sancım gelmediyse yine sezeryan olurum. yani şu an hiç bir şey net değil...

içimden geçen his şu an bence normal yapıcaksın :34:
bu arada bende sen gibi düşünüyordum ve de öyle oldu 41. haftaya gelmiştik..bende ne bi açılma ne bi sancı ne bi ağrı sızı (klasik bel ve sırt ağrısı harici tabi) artık korkmaya başlamıştım içeride bebişime bişey olmasın diye kuzu gibi ben gitmiştim doktora doktorcum sezeryan olucam ben demiştim. Hiç unutmuyorum o da bu kadar bekledin 2 gün daha bekleyelim dedi, eh iyi tamam dedim 2 gün sonra gittik oldu da bitti maşallah :21::nazar:

tünaydınlar...güne çok sinirli başladım yaa,kardeşimin okulu bana çok yakın diye mutlaka haftanın bir günü bendedir neysee kalsın birşey demiyorum ama acaip sorumsuz ve sabah kendi kalkamıyor:( ben kaldırırsam uykum mahvoluyor ve çok dengesiz oluyorum zaten sabah namazından sonra anca uyuyorum tam en ağır bölümde hoopp kardeşimi kaldır:(( 40 defa dedim anneme gelsin bana çalışmaya ama akşam alın ben uykusuzluğa gelemiyorum....yine bu sabah öyle oldu tam bu kalktı ben yatıyorum hoopp annem aradı hava soğukmuş kabansızmış kaban getiriyorum:( bir daha kalktım annemi bekle sonra yolladım bunu neyse o kadar zor daldım kii uykuyaa saat 11 felan uyandım kahvaltımı yaptım ve az önce tam uyku bastırıyordu uyuyacaktım 1 saat çok dinlendirici oluyor diye annem aradı,kardeşim yanına para almayı unutmuş bana geliyormuş dolmuş parası at yahuu anne dedim gitti yine uykuu:((((((((((( çok sinirliyim çokkkkkkk:(((((((((((((

bir de niye benim ne annem ne kayınvaldem benim yavruma birşey almıyor yaa??? hep herkesin kendi işi vardır diye hak vermeye çalışıyorum ama milletin annesinin tek işi torunu mu sanki ?? önemsiyorlar iştee....benim annem dünyanın binbirtürlü hali var ölüm var daha erken diyor,kayınvaldemden ise çıt yok........ayy çok dertlendim kusura bakmayınn

Merhaba kizlar dr.dan ciktik simdi usg.de fazla tutmadi bu sefer dr.umuz 38cm 1739gr olmusuz buyuyoruz:-):-)
Gecen hafta saglik ocagindaki hemsire korkutmustu kalp atislari cok hizli falan diye.. dr.um bakti hersey normal gun icinde olur oyle hizlanmalar saglik ocaklarinda niyeyse biraz korkutuyolar boyle dedi.. :20:
Karnimda sertlikler oluyo dedim normal bebek hareket ediyo sonucta dedi..
Oyle isteee iki hafta sonra calisabilir raporu almaya gitcem.. ondan sonra da her hafta cagirmaya basliycak artik... offf heyecan basti beni iyice...:16::49::21:

hanımlar merhabalar.. küçük bir sorum olacak belki aynı durumu yaşayanlar olmuştur şuan 29 haftalık hamileyim ve bazı durumlardan dolayı farklı farklı doktorlara gitmek zorunda kalıyorum doktorların bana söylediği doğum tarihi 19 şubat geçen hafta kontrolümde doktorum doğumun 9 şubat olduğunu söyledi çok şaşırdım bu konu hakkında bilgisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim :)

oluyo canım benımde oldu ultrasyon görüntülerine göredegişiyo

$önlük.webp$yenidoğan.webp

benim k.v. zevklidir hakikaten, yoksa ben bu alışveriş işini ona bırakamazdım.bir de deneyimli tabi, 2 kız torundan sonra.
hevesleniyorlar büyükler, alsınlar biz daha çok şey alıcaz zaten.

tünaydınlar...güne çok sinirli başladım yaa,kardeşimin okulu bana çok yakın diye mutlaka haftanın bir günü bendedir neysee kalsın birşey demiyorum ama acaip sorumsuz ve sabah kendi kalkamıyor:( ben kaldırırsam uykum mahvoluyor ve çok dengesiz oluyorum zaten sabah namazından sonra anca uyuyorum tam en ağır bölümde hoopp kardeşimi kaldır:(( 40 defa dedim anneme gelsin bana çalışmaya ama akşam alın ben uykusuzluğa gelemiyorum....yine bu sabah öyle oldu tam bu kalktı ben yatıyorum hoopp annem aradı hava soğukmuş kabansızmış kaban getiriyorum:( bir daha kalktım annemi bekle sonra yolladım bunu neyse o kadar zor daldım kii uykuyaa saat 11 felan uyandım kahvaltımı yaptım ve az önce tam uyku bastırıyordu uyuyacaktım 1 saat çok dinlendirici oluyor diye annem aradı,kardeşim yanına para almayı unutmuş bana geliyormuş dolmuş parası at yahuu anne dedim gitti yine uykuu:((((((((((( çok sinirliyim çokkkkkkk:(((((((((((((

bir de niye benim ne annem ne kayınvaldem benim yavruma birşey almıyor yaa??? hep herkesin kendi işi vardır diye hak vermeye çalışıyorum ama milletin annesinin tek işi torunu mu sanki ?? önemsiyorlar iştee....benim annem dünyanın binbirtürlü hali var ölüm var daha erken diyor,kayınvaldemden ise çıt yok........ayy çok dertlendim kusura bakmayınn

benim bebişimedekimse bişey almıyo ya (:(

Eki Görüntüle 876112 Eki Görüntüle 876111

benim k.v. zevklidir hakikaten, yoksa ben bu alışveriş işini ona bırakamazdım.bir de deneyimli tabi, 2 kız torundan sonra.

ayy çok güzellermiş yaa güle güle kullan canım....hakikaten zevkliymiş kv den...benimki hiç zevkli değildir gider kro işi şeyler alır ya benle gelmeli almaya ya da parasını versin ben alırım :))))))))))))

ayy çok güzellermiş yaa güle güle kullan canım....hakikaten zevkliymiş kv den...benimki hiç zevkli değildir gider kro işi şeyler alır ya benle gelmeli almaya ya da parasını versin ben alırım :))))))))))))

sağol tatlım çok çok daha iyileri sizin bebişlere olsun inşallah,
senin kv. zevkli deilse o zaman en iyisi almaması zaten gülüm, boşver yavruna ilk cicilerini alma zevkini siz yaşayın:)
bizim k.v.nin aldıklarının yanında da bizim geçen hafta kendi aldıklarımız kro işi gibi oldu zaten hiç sorma:)))
biz eşimle alışverişi hiç sevmeyiz avm lerden bunalırız, ama k.v. ile k. peder her haftasonu avm gezerler nerdeyse, yaradılış meselesi biraz da

canım, öncelikle çocuğun gelişimi haftasına göre ileride olunca doğum zamanı öne kayıyor, bununla alakalı diye biliyorum...

Canım inan tek değilsin ki, benim annem özeniyor hakkını yemeyeyim herşeyini alıcam diyor, kvdede çıt yok ki torum isteyen evendiğimiz günden beri kendisi...
birde biz eşimle bayramda kvnin yanına gittik güzel bir mağaza var fiyatları uygun bebiş için bir kaç tukum vs. aldık, baktı dedi bunlar burda kalsın buraya geldiğinde giyer, şaka gibi sanki el kadar bebekle 8 saat yol gidicem ben... birde durumu var bizim şu an tek maaşla idare ettiğimizi biliyor ben işi bırakmak zorunda kaldım çünkü gebelik başlayınca ama yok işte inan bir dokun bin ah işit oldu ama yaram varmış :((

Eki Görüntüle 876112 Eki Görüntüle 876111

canım güle güle kullan zevki süper maşallah, sağlıkla giysin bebeğin

sgün ayy ben bu büyükleri hakkaten anlamıyorum yaaa....sinirlendiğimizle kalcaz artık tüm hevesimi kursağıma indirdilerrr

arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inşallah, oğlum olacak, . Gaziantepteyim , beni de ekleyin aranıza... merak ettiğim şudur ki 27+3 de 1260gr dı bebeğim biraz iri mi, sizinkileri merak ettim.:16::16::16:

sgün ayy ben bu büyükleri hakkaten anlamıyorum yaaa....sinirlendiğimizle kalcaz artık tüm hevesimi kursağıma indirdilerrr

öyle canım yaa neyse bebişler sağlıklı olsun önemli olan o:) hamilelikte zaten hormonlar tavan , normalde herşeyi takan biriyim şimdi iyice takar oldum:( ama sonra bir tekme yüzümü güldürüyor işte değişik bir ruh hali bebekle yatıp kalkıyorum, umaraım kucağımıza sağlıkla alır severiz hepimiz

Sevmeye gelince kvdeler bizden çok severler görürsün bak:))

Back
X