2014 Şubat Anneleri

canlarım ben biraz inzivaya çekiliyorum:) s günn eminim doğduklarında kv ler kucaklarından düşürmeyecekler ama vermeyecem hahah:)))) daha doğmadan ben bakamam haaa diyen ve şu zamana kadar zırnık almayan birine bilmiyorum nasıl yumuşarım....haa bir iki el örgüsü verdi ama onu da kendisi yapmadı başkaları vermişler o da bana verdi:))))

jack frostum çok geçmiş olsun güzelim yaaa ha gayret az kaldı güzelimmm

Eki Görüntüle 876112 Eki Görüntüle 876111

benim k.v. Zevklidir hakikaten, yoksa ben bu alışveriş işini ona bırakamazdım.bir de deneyimli tabi, 2 kız torundan sonra.
Hevesleniyorlar büyükler, alsınlar biz daha çok şey alıcaz zaten.

lip kızın güle oynaya giysin inş. çok güzeller kayınvaldeninde ellerine sağlık kesesine bereket

arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inşallah, oğlum olacak, . Gaziantepteyim , beni de ekleyin aranıza... Merak ettiğim şudur ki 27+3 de 1260gr dı bebeğim biraz iri mi, sizinkileri merak ettim.:16::16::16:

ayden hoşgeldin bende antepteyim canım hangi doktora gidiyorsun

canlarım ben biraz inzivaya çekiliyorum:) s günn eminim doğduklarında kv ler kucaklarından düşürmeyecekler ama vermeyecem hahah:)))) daha doğmadan ben bakamam haaa diyen ve şu zamana kadar zırnık almayan birine bilmiyorum nasıl yumuşarım....haa bir iki el örgüsü verdi ama onu da kendisi yapmadı başkaları vermişler o da bana verdi:))))

jack frostum çok geçmiş olsun güzelim yaaa ha gayret az kaldı güzelimmm

saol kuzum...dayanmaya calısıyorummmm:5::5:

canım bir ağrı kesici alsan dayanamıyorsan parol veya minoset

bbilimim yanımda yok evde minoset var.bişi olmaz dimi içsem.dişim ağrıdığında da içmiştim..:5:

önceden yürüyünce geciyodu...şimdi kalktım yürüdüm az masaj yaptım kendimce....hareketler falan yaptım.gerindim.....ama nafile....:14::14:

Bbilimim yanımda yok evde minoset var.bişi olmaz dimi içsem.dişim ağrıdığında da içmiştim..:5:

önceden yürüyünce geciyodu...şimdi kalktım yürüdüm az masaj yaptım kendimce....hareketler falan yaptım.gerindim.....ama nafile....:14::14:

canım bende çok dayanamayacak olduğumda alıyorum oğlumdada alıyordum ondada bbel ağrım vardı çünkü
yoksa günlük yaşam kalitem çok çok düşüyor çünkü şu zamana kadar 10 taneyi bulmuştur benim içtiğim parol totalde gebelik boyunca

canım bende çok dayanamayacak olduğumda alıyorum oğlumdada alıyordum ondada bbel ağrım vardı çünkü
yoksa günlük yaşam kalitem çok çok düşüyor çünkü şu zamana kadar 10 taneyi bulmuştur benim içtiğim parol totalde gebelik boyunca

eve gidince içeyim bari canım....dayanamıyorum çünkü...bir de karnımın içinde bi iğne var sanki...batıp duruyo :31:

bbilimim yanımda yok evde minoset var.bişi olmaz dimi içsem.dişim ağrıdığında da içmiştim..:5:

geçmiş olsun jackim, iş yerinde şöyle az uzanıp dinleneceğin bir yer yok mu canım, keşke orada biraz dinlenebilsen.
bana bazı masaj teknikleri öğretmişlerdi ileriki aylarda eşine yaptırırsın diye, sen bağdaş kurup oturuyorsun eşine tüm ağırlığını verip arkana yaslanıyorsun, eşin de senin hemen arkanda durup ellerini yumruk yapıp senin boynundan başlayıp aşağılara doğru her bir noktada yarım dakika durarak masaj yapıyor.

ne kadar zor bi durum tamam ben evladıma zaten herşeyin en güzelini alırım ama sonuçta bu benim ilk evladım ve kv in ilk torunu olcak insan biraz ilgi bekliyor,ya da bir ara nasıl gidiyor hamilelik de o bile yok:((((((((

kız takmayın şu kaynanaları artık gülün geçin yaa yarın bigün doğunca sevdirmezsiniz :D:33:

geçmiş olsun jackim, iş yerinde şöyle az uzanıp dinleneceğin bir yer yok mu canım, keşke orada biraz dinlenebilsen.
bana bazı masaj teknikleri öğretmişlerdi ileriki aylarda eşine yaptırırsın diye, sen bağdaş kurup oturuyorsun eşine tüm ağırlığını verip arkana yaslanıyorsun, eşin de senin hemen arkanda durup ellerini yumruk yapıp senin boynundan başlayıp aşağılara doğru her bir noktada yarım dakika durarak masaj yapıyor.

diğer odada bi koltuk var ama orda da erkek bi arkadaş calısıyo kuzum:31:uzanma imkanım yok yani....ay eşim masaj konusunda cok beceriksiz...kesin sinir olurum yapamaz:9:

dün akşam, k.v. nin gönderdiği ve benim merakla beklediğim kargo paketi geldi. eşimle hevesli hevesli açtık, bir de ne göreyim, dünya kadar kıyafet yollamış.bizim 6 aya kadar hiç bir kıyafet almamıza gerek kalmadı nerdeyse. akşam hepsinin fotoğrafını çektik, eşim bana mail atınca buraya koyacağım.

Canım kayınvaliden epey zevkliymiş. Benim ki ben beğenmicem diye almıyor hiçbişey para ayırıyor kenara. Beraber gidip alcaz diyor bakalım ne zaman zaman ayırabilcem kadına :54:

hanımlar merhabalar.. küçük bir sorum olacak belki aynı durumu yaşayanlar olmuştur şuan 29 haftalık hamileyim ve bazı durumlardan dolayı farklı farklı doktorlara gitmek zorunda kalıyorum doktorların bana söylediği doğum tarihi 19 şubat geçen hafta kontrolümde doktorum doğumun 9 şubat olduğunu söyledi çok şaşırdım bu konu hakkında bilgisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim :)

Canım bebişinin gelişimi 10 gün önde demekki. Bu güzel bişey, hiç üzülme. Benim de doğum 20 şubat normalde. 1 hafta önde gidiyor hep. :54::nazar:

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...bu bel ve sırt ağrısı dayanılmazz bi hal aldı :14::14::14::14:

Ah be Jack im bi doktora gitsen. Benim yan komşum da hamile benden 2 ay önde. Fizik tedavi verdi doktoru belini güçlendirmek için. Oraya gitti kendi egzersiz yaptı şuan çok iyi. Bende yapıcam aynı şeyleri. Ağırlaştıkça ağrılarımız artacak yoksa. :43:

Kızlar eşim bebek arabasına acele etmeyelim doğunca alırız hem hemen kullanmıycaksıb diyor bende bişey diyemedim oda takımı konusundada pek pahalı bişey almayalım dedi bende ikea ya bi bakıp 3 kapallı bi gardolap almayı düşünüyorum beşikte düzgün güzel biley olur artık . " ikeadan bişey alan bi arkadaş vardı nasıl memnunmu ??

Canım, bızde bayagı bı bakınmıstık oda takımları ıcın acıkcası pıyasayıda artırdık ıcıme sınen seyler oldukca ucuktu, sonra yaptıralım dedık model goturduk ya ıstedıgım gıbı olmazsa psıkolojsne burundum.. hesap kıtap derkenn ıkaeda karar kıldıkk :) goruntu olarak sade hosuma gıttı kalıte olarakta fena degıl zaten omurluk bakmıorum kıracı ınsanın 4,5 yıl kullansam yeterlı benım ıcın .. ama pısman degılım ıyıkı almısım esım kurduktan sonra dahada ıcıme sındıı...

Canım kayınvaliden epey zevkliymiş. Benim ki ben beğenmicem diye almıyor hiçbişey para ayırıyor kenara. Beraber gidip alcaz diyor bakalım ne zaman zaman ayırabilcem kadına :54:

Canım bebişinin gelişimi 10 gün önde demekki. Bu güzel bişey, hiç üzülme. Benim de doğum 20 şubat normalde. 1 hafta önde gidiyor hep. :54::nazar:

Ah be Jack im bi doktora gitsen. Benim yan komşum da hamile benden 2 ay önde. Fizik tedavi verdi doktoru belini güçlendirmek için. Oraya gitti kendi egzersiz yaptı şuan çok iyi. Bende yapıcam aynı şeyleri. Ağırlaştıkça ağrılarımız artacak yoksa. :43:

anlaşıyorsanız en güzeli beraber almak canım, bir haftasonu çıkarsınız, benim annem de fazla bir sey alamıycak bu gidişle,"artık altın ya da para biriktiririm ben de" diyor. daha bir yelek bile öremedi çünkü şimdiden nerdeyse 30-40 tane yelek-hırka-kazağımız var. yorganını da büyük teyzemler daha bebek 3 aylıkken gidip yaptırmışlar.battaniyesini de kuzenim örüyor. yani bizim akrabalar bizden daha meraklı almaya satmaya.

bizim sıpa da hep 1 hafta 10 gün ilerideydi, ben diyete girince haftasından geriye düşmemiştir inşallah...

diğer odada bi koltuk var ama orda da erkek bi arkadaş calısıyo kuzum:31:uzanma imkanım yok yani....ay eşim masaj konusunda cok beceriksiz...kesin sinir olurum yapamaz:9:

ah kuzucummm, işte çoğumuzun ilk hamilelik olunca bilemedik bazı şeyleri...
mesela ben ideal kiloma gelip hamile kalsaydım keşke diyorum,
sen de mesela bilsen sporla filan sırt ve bel kaslarını güçlendirirdin, işte bilemiyorsun...

hiç sorma benim eşim de beceriksiz masaj konusunda, ne yapmayı ne de yaptırmayı seviyor:)

Bugün çok yoğundu işlerim bir fırsat bulup da okuyamadım hanımlar. Yarın da yeterlilik sözlüme gireceğim. Çok korkuyorum. Biraz stres oldum galiba oturup ağlayasım var çok. Dua edin kızlar bana nolur, sorunsuz, rahat rahat geçeyim şu sözlüyü. Bir de bu akşam annem, anneannem ve yengem geliyorlar izmirden. Bu gece gelmeseler bi oturur ağlardım eşime rahatlardım belki ama o da olmicak:( pofff şu yarın da bir geçse:(((

tünaydınlar...güne çok sinirli başladım yaa,kardeşimin okulu bana çok yakın diye mutlaka haftanın bir günü bendedir neysee kalsın birşey demiyorum ama acaip sorumsuz ve sabah kendi kalkamıyor:( ben kaldırırsam uykum mahvoluyor ve çok dengesiz oluyorum zaten sabah namazından sonra anca uyuyorum tam en ağır bölümde hoopp kardeşimi kaldır:(( 40 defa dedim anneme gelsin bana çalışmaya ama akşam alın ben uykusuzluğa gelemiyorum....yine bu sabah öyle oldu tam bu kalktı ben yatıyorum hoopp annem aradı hava soğukmuş kabansızmış kaban getiriyorum:( bir daha kalktım annemi bekle sonra yolladım bunu neyse o kadar zor daldım kii uykuyaa saat 11 felan uyandım kahvaltımı yaptım ve az önce tam uyku bastırıyordu uyuyacaktım 1 saat çok dinlendirici oluyor diye annem aradı,kardeşim yanına para almayı unutmuş bana geliyormuş dolmuş parası at yahuu anne dedim gitti yine uykuu:((((((((((( çok sinirliyim çokkkkkkk:(((((((((((((

bir de niye benim ne annem ne kayınvaldem benim yavruma birşey almıyor yaa??? hep herkesin kendi işi vardır diye hak vermeye çalışıyorum ama milletin annesinin tek işi torunu mu sanki ?? önemsiyorlar iştee....benim annem dünyanın binbirtürlü hali var ölüm var daha erken diyor,kayınvaldemden ise çıt yok........ayy çok dertlendim kusura bakmayınn

Canım üzülme, lipin dediği gibi sen de kendin alma zevkini tadacaksın. Biz de onu yaşayamıyoruz.

arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inşallah, oğlum olacak, . Gaziantepteyim , beni de ekleyin aranıza... merak ettiğim şudur ki 27+3 de 1260gr dı bebeğim biraz iri mi, sizinkileri merak ettim.:16::16::16:

Hoşgeldin canım. Maşallah valla ne yiyip içiyorsun? Ben 28+1 de gittim doktora 1080 gr dı. Benimkine göre iri biraz:)

Kuzum 16 aralıkta kendi druma gidicem zaten.o yuzden gitmedim:31:

ah kuzucummm, işte çoğumuzun ilk hamilelik olunca bilemedik bazı şeyleri...
mesela ben ideal kiloma gelip hamile kalsaydım keşke diyorum,
sen de mesela bilsen sporla filan sırt ve bel kaslarını güçlendirirdin, işte bilemiyorsun...

hiç sorma benim eşim de beceriksiz masaj konusunda, ne yapmayı ne de yaptırmayı seviyor:)

Hamile kalmadan iki ay önce pilatese başlamıştım. Ne guzeldi yaaa.ideal kilomdaydim. Sıkılasmistim.ama bi deneyelim dedik kizim geldi hemen.bekletmedi bizi :9::16:su an o ksdar hareketsiz im ki lipim yurumeye mecalim yok.ki daha da ağırlasacak yavrum o zanan napicam bilmiyorum:50:

31 haftalık göbeğim
10 kilo aldım toplamda şuana kadar

ama ne kadar iri duruyorum yaaaaaaaaaaaa :37::37::37:

Eki Görüntüle 876404

Oyy masallahhh :nazar::16::16:

Back
X