- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
oyy yerim onu,benimkide uyanıyo benimle birlikte....şimdi yavaştan başladı pıt pıtuzun zaman sonra ilk kez doğru düzgün uyudum diyebilirim,3-4 kez kalktım tuvalete ve buna seviniyorummm
teşekkürler kızım
kuzum o meyveleri koy tencereye kaynat,seker de at....sonra blenderdan geçir suyunu iç....dondurulmuş güzel olmuyo ki,yenilmiyo yani....![]()
Sanırım öyle yaparım jackim...Bir tanesini annem reçel yaptı.Zaten İstanbulda meyveler artık doğumda bakarız bir çaresine...
biz de attık buzluğa canım, doğumdan sonra yapıp içmek benim de hedefim...
ya bu arada dün akşam komik bir sey oldu, annanemle büyükbabamı aradık konuştuk eşimle beraber, neyse annanem bende gebelik diyabeti çıktığını annemden öğrenmiş, geçmiş olsun dedi ben de anlattım çok şükür düzene soktuğumuzu...demesin mi "annenin dediğine göre çok kilo almışsın sen" diye...yaw namımız almış yürümüş haberimiz yok, bugün sabah tartıldım 75.2 geldim zaten, hepi topu 7.2 kilo almışım ama nedense insanların kafasında bir sey yerleşti mi gitmiyor. ben açıklamaya çalıştım ama kesin anlamadı:))
Lip senin kızın mı olacaktı...Kız çocuklar anneyi şişirir derler ondan çok mu kilo aldın gibi görüyorlar acaba :44::44::44:
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
Taubeciğim çok geçmiş olsun.Sancın mı başlamıştı...