2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun valla canım işimiz çok tehlikeli geçende benim öğrencim de ben tam kapıyı açarken içerden kapıya bi patlattı o hızla kapı üstüme açıldı Allah'tan sıyırdı 2 defa oldu bu sonra müdüre götürdüm ben baş edemiyorum 2 sefer oldu falan diye.. annesini babasını çağırdım onlara da bi fırça attım evde iyice konuşun bu 2. oluyo dedim şimdi 2 haftadır iyi çocuk uslandı biraz ama ben nerdeyse ağlıcaktım korkudan çok sinirlendim ve korktum bişey olucak diye.. Allah korusun bizi ve bebişlerimizi :31:
Alah yardımcımız olsun canım çocuklar çok hareketli sürekli bi koşma kavga falan koruma kalkanı ile gezicem yakında

Kızlar selam bugün dr a gittik 28+5 1198 gr geldi dr kilosu az bi hafta geri gibi dedi:( çok üzüldüm kızımın kilosu az diye sizin bu haftalarda kaç gramdı

Bence gayet iyi canım kilosu doktorun az biraz saçmalamış kusura bakmasın :19:

Benimkide 27+ 5 1310 gr olmuş banada doktor kızdı 2 hafta önde gidiyo şekeri hsmurişini kes dedi bende anlamadım ki nd kadar kilo normal :(

Şeker görmesinlr hemen bebek iri hemen moral bozmaya kadarlar valla iyice sinir oluyorum doktorlara gayet iyi canım kilosu :31:

Kızlar bügun özelcan bebeye baktık bebek arabası vardı bi baktığım pek kalşteli bişey değilmiş gibi geldi bana oda takımı sordum Eki Görüntüle 881071 Eki Görüntüle 881071 buydu kızlar yatacı uyku seti vs hepsi içinde 1500 dedi sizce nasıl ??

Çok güzel canım fiyatı da gayet iyi bence :34:

Kızlar kendimize neler alıcaz doğum için ??

Eltim dört gün önce doğum yaptı. Kendisine sadece pijama takımı almış. Bana sen bir de gecelik al, ilk gün pijama giyemedim altıma dedi ki onun normal doğum olmasına rağmen. Onun dışında ben bir tam takım aldım. Lohusa pijama-sabahlık. Bir takım daha pijama almayı düşünüyorum bir de polar sabahlık malum en soğuk günlere denk gelecek doğumlar.
Bu arada herkes hemen korse tak diyor doğumdan sonra listeye bir de korse ekleniyor.
Göğüsler doğum sonrası iyice şişiyormuş ona göre emzirme sütyeni ve kullanıyorsanız atleti. Benm aklıma bunlar geliyor başka ne lazım olur ki:45:

selam hatunlar,

doktordan geldik, her şey yolunda çok şükür. ben gebelik diyabetinden dolayı diyete başlayınca 2 kilo vermiştim ama bebeciğimiz gayet normal haftasında gelişiyormuş. sıpam benim, ağzı burnu minnacık, ultrasonu görünce rahatsız oldu kapattı hemen elleriyle yüzünü:)
doktor doğum şeklini nasıl düşündüğümü sordu ben de "sancımı beklemek istiyorum, normal doğumu şartlar elverirse istiyorum ama en ufak riskte ısrarcı olmam" dedim. doktor da "gebelik diyabeti olduğu için normal doğumda birtakım riskler var, bu riskleri almayı istemem, 39. haftayı doldurduğunda sezeryan yaparız" dedi. ben bunu demesini bekliyordum zaten, neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun, bir de akciğer geliştirici iğneden bahsetti. inşallah gerek kalmaz iğneye miğneye, ama ne bileyim kafam karıştı, sonuçta 39. haftayı dolduran bebekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama acaba gebelik diyabeti olduğu için doktor riske atmak mı istemiyor?

Bemim dr da 39.haftada alırız dediki planlı sezeryan için en geç tarih oluyor ve ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor iğneye gerek kalmıyor belki daha erken alırsak gerek olabilir anlamında kullanmıştır cnm..

perşembe günü kontrole gittik 1533 gr olmuşuz ve 40cm de boyumuz :16: doktor 3,5 kiloyu geçicek gibi ama geçmese iyi olur dedi yoksa normal doğum zormuş :(
Maşallah canım benim bebişin de kg da öndeymiş eşim kilolu doğacak gibi dedi ama dr um doğum kilosu tahmini için erken daha dedi..ultrason hem yanıltıcı olabiliyor hem de kilo alımı aynı eğride gitmeyeniliyor dedi..sağlıkla doğsun bebişler..3,5 üstü normal ve ilk bebekse zor olabilir azcuk..

Eltim dört gün önce doğum yaptı. Kendisine sadece pijama takımı almış. Bana sen bir de gecelik al, ilk gün pijama giyemedim altıma dedi ki onun normal doğum olmasına rağmen. Onun dışında ben bir tam takım aldım. Lohusa pijama-sabahlık. Bir takım daha pijama almayı düşünüyorum bir de polar sabahlık malum en soğuk günlere denk gelecek doğumlar.
Bu arada herkes hemen korse tak diyor doğumdan sonra listeye bir de korse ekleniyor.
Göğüsler doğum sonrası iyice şişiyormuş ona göre emzirme sütyeni ve kullanıyorsanız atleti. Benm aklıma bunlar geliyor başka ne lazım olur ki:45:

ben kendime şık bide eşofman takımı almayı düşünüyorum eve geçmiş olsuna gelicekler mesela ben pijamadansa eşofman giymek isterim atletin üsüne fermuarlı üstünü giyerim diye düşünüyorum emzirmekte kolay olur fermuarı açıp emzircez.

ben kendime şık bide eşofman takımı almayı düşünüyorum eve geçmiş olsuna gelicekler mesela ben pijamadansa eşofman giymek isterim atletin üsüne fermuarlı üstünü giyerim diye düşünüyorum emzirmekte kolay olur fermuarı açıp emzircez.
Şık lohusa pijamaları da var yalnız evde de giyilebilir. Ancak ben de bir takım spor pijama alayım diyorum. Aldığım takım bu:http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=1678&urun=Lohusa---Hamile-Pijama-Takim

Son düzenleme:
merhaba kizlar, bugun seker testimi oldum nihayet. 116 cikti, yani gecmis oluyorum galiba testi :)
doktorum da baska eyalete tasiniyormus, baska bi doktora gecmek zorunda kaldik ama olsun saglik olsun napalim.
2 hafta sonra tekrar randevu var, bundan sonra 2 haftada birmis. hadi bakalim gecsin gunler gelsin subat :)

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

Baya aceleci çıktı oğlunuz.Geçmiş olsun.İyi olmanıza sevindim...Sağlıcakla büyüsün oğlunuz inşallah :16::16::16:

herkese günaydııııın,

bana çooook uzun gelen bir ayrılıktan sonra aranıza dönebildim:46:

perşembeden beri annem, anneannem ve yengem bizdeydiler. evde onlar varken de bilgisayar başına oturamadım. arada girip telefondan okudum ama ne okuduğumu ben de bilmiyorum valla. kaçırdığım aralar da oldu tabii. umarım herkes iyidir.

biz kızımla iyiyiz çok şükür. sadece dün bir daha baklagil yememeye karar verdik. çünküm gaz büyük sıkıntı:1::1:

Kızlar kendimize neler alıcaz doğum için ??

bir de cici cici terlik:) ben bir tane LCW den aldım. pembiş pembiş beyaz ponponlu. çantaya onları da atacağım.

geçmiş olsun canım. ikinizin de sağlıklı olmanıza çok sevindim. umarım en yakın zamanda görürsün de.

daha çok var derken bizden birilerinin de doğurduğunu görmek şimdi bir panik yaptırmadı değil hani:18::18:

Gözünaydın oğlun erkenden gelmek istemiş desene sağlığınızın iyi olmasına sevindim Allah analı Babalı büyütsün inşallah..

Canim ogluşun cok erken davranmisss ikinizinde iyi olmasina cok sevindim allah anali babali büyütürsün.

Günaydın ;

en kısa sürede oğlunla kavuşur evinize çıkarsınız inşallah aceleci paşa bizi ilk teyze yapan bebek oldu :nazar::nazar:
sağlıkla büyüsün inşallah :nazar:

Back
X