cnm iyi oldu olmasına da, haziran da alaydık hiç olmazsa daha iyiydi, hatta en güzeli temmuzda..o zamana fiyat çok artıyor dedi istemedi :) bi kere de muhalefet olma deyiverince, bende sustum iyi dedim tatilin iyisi kötüsü olmaz :) ne diyim ama aklıma da takılmış, kedi gibi uzaktan denize bakmak istemiyorum onca yol gidip. Hayırlısı
benimdeeee, oturduğum yerden kalkasaım dolaşasım gelio habire, kalkınca da oturasım..bugün asansör bozuktu hep kat çıktım indim ben nefes nefese sürekli..
canlarım benim hep dedim ya 32'de çıkabilmek en iyiis aslında..geç çıkacaklar tekrar düşünün derim, sonuçta bize hamilelik öncesi biraz dinlenme de lazım . geçen 36 haftasında birini gördüm bankada onu gördüm benim nefesim kesildi..
bana da öyle bişey lazım...bacaklarımı nereye koyacağımı bilemez durumdayım..:)
güle güle giy cnm..amma bana nedense şu pijamalara 70 çok gelior yahu :S
ah ah, ah alanlar düşünsün...sen sıkma canını, bak arkadaşımız ne demiş..kafamı çok taktım bişeylere ...bebiş de geliverdi demiş
zaten duygusalız, bi parça daha alınganız...çok kolay kafaya tkaıyoruz. ama takmamamlı hep şükretrmeli..
bende sabahları kendi kendimi itekleyerek kalkıyorum öyle zor geliyor ki o sıcak yataktan çıkmak
bu arada size de oluyor mu? :) ben sağımdan soluma dönerken kütürdüyorum yahu yağlasam mı kendimi ne yapsam
yağ demişken de....burada okudugum bebe yağı kullanmayın yazısından sonra gittim watson'sdan Dalan'ın D'olive diye bi yağını aldım pek de beğendim.