2014 Şubat Anneleri

bebikler tüm enerjimizi emiyor sağolsun :1:
bende çok enerjisizim yaa
birde evde bir çocuk daha var onada enerjik olmam lazım

benimde elime geçmiyor hafta sonu uyumak yaa ya oğlum uyandırıyor yada eşim gelip sarılıyor sırnaşıyor offff :37:

sizin oralar daha soğuk wuwwwwww

uykularım delik deşik un ufak oluyor bedenimmmmmm :1:

ben de eşime "senin canın istemiyor mu neden yanaşmıyorsun bana" diye nazlanıyorum, çünkü teklif hep benden gidiyor, geçen açık açık konuştuk, karnım da iyice büyüdüğü için yazık adamcağız tedirgin oluyormuş:)

Anladım yavrum beline ağırlık bindi artık normal. Benim vücut besili olduğundan sıpa ağır gelmiyo herhalde :1::1:

maşallah size kuzum benim,hiç ağrımaz inşallah...dikkat et sende:54:

ben de eşime "senin canın istemiyor mu neden yanaşmıyorsun bana" diye nazlanıyorum, çünkü teklif hep benden gidiyor, geçen açık açık konuştuk, karnım da iyice büyüdüğü için yazık adamcağız tedirgin oluyormuş:)

lipcan bizde basından beri bişi yok,ben napim kuzu:27::27:

Canım yoğun çalışıyorsun sanırım. Bende 1-2 gündür masa başında çok evrak işim vardı sırt ağrısıyla gittim hep eve. Zorlamamaya çalış kendini. Accuk keyif yap:ssz:

Bende bunu beğendim canım. Bebek arabamızla da uyumlu. Öğle yemeğinde gidip bakıcam. Teşekkürler paylaşım için. :54:
Domyos Büyük Training Çantası 40L

bu çanta da çok şıkmış açıkcası gidip incelemek lazım bende bu hafta içinde gidip bakıcam. bebek çantaları 180-200 tl çok pahalı geldi bana. böyle kullanışlı ve uygun bişiler alıcam. iç hacminin de geniş olması lazım sanırım. bugün gidersen önerilerini bekliyorum :16:

Bizde de durum aynı. Doktor yasak falan demedi ki sen neden kasıyorsun bu kadar dedim.
O da ben hayvan mıyım yahu kızım orda sesimizi duyarken, tekme atarken nasıl yapayım diyo :1::1:
Duygusallaşacağı tuttu. Bana bu kadar hassas olmadı 5 senedir
:1:

Anladım yavrum beline ağırlık bindi artık normal. Benim vücut besili olduğundan sıpa ağır gelmiyo herhalde :1::1:

hiç sorma proletim:) benim de kollarım, sırtım, bacaklarım etli etli... bir de geçmişte çok spor yaptığım için kas kütlem iyidir. herhalde bunların olumlu etkisi oluyor hamilelikte

Bizde de durum aynı. Doktor yasak falan demedi ki sen neden kasıyorsun bu kadar dedim.
O da ben hayvan mıyım yahu kızım orda sesimizi duyarken, tekme atarken nasıl yapayım diyo :1::1:

aynen benimki de ne zaman bebeğin hareketlerini hissetti o zamandan beri o kaçıyo ben kovalıyorum :9: ama kovalamalarım da boşuna hemen uzaklaştırıyo beni :9: az kaldı sabredelim bişey olmasın kızıma diyo :9:

bir de sen yeni evli sayılırsın kuzum:) bizim yine 1.5 yıl oldu evleneli

aynen yaw.zaten 3.ayımızda bebiş geldi.....e ilk ay da doğum kontrol hapından dolayı kanamam durmadı.bıraktım düzene girdi derken bi aylık bi çalışma dönemi oldu :17::17::17:

neyse hayırlısı artık....doğumdan sonrası için çalışmalara başlıcam ama gecelik çamaşır falan hehehe:23::23::23::23:

maşallah size kuzum benim,hiç ağrımaz inşallah...dikkat et sende:54:

lipcan bizde basından beri bişi yok,ben napim kuzu:27::27:

bunun hayvanlıkla ne ilgisi var yahu,
ay kusura bakmayında şimdiki erkekler bir garip diyeceğim koca karı gibi
pek bir çıt kırıldım oluyorlar bebekleride öyle sanıyorlar

annem hep derdiki o iş doğumu kolaylaştırır kızım derdi
bir bildiği olduğunu düşünüyorum ve belkide sezeryanlardaki artış açıklığın olmama sebebi böyle çıt kırıldım kocalardır :37:

aynen yaw.zaten 3.ayımızda bebiş geldi.....e ilk ay da doğum kontrol hapından dolayı kanamam durmadı.bıraktım düzene girdi derken bi aylık bi çalışma dönemi oldu :17::17::17:

neyse hayırlısı artık....doğumdan sonrası için çalışmalara başlıcam ama gecelik çamaşır falan hehehe:23::23::23::23:

doğum sonrasıda 5 ayı at kenara kuzum sen istemicem büyük ihtimal uykusuzluk hormonlar falan derken en önemli şey bebeğin olacak yapcan ama isteksiz şekilde :9::9::9::9:
zaten normal doğum olursa altta dikişler acıyor 3 ay falan :9::9::9:

hiç sorma proletim:) benim de kollarım, sırtım, bacaklarım etli etli... bir de geçmişte çok spor yaptığım için kas kütlem iyidir. herhalde bunların olumlu etkisi oluyor hamilelikte

Bende de öyle canım. Voleybol, karate, halk oyunları derken sağlama almışım kendimi :1::1: Hamilelikten önce de 6 ay spor salonuna gitmiştim kilo vermek için ama nerdeeeee..
aynen benimki de ne zaman bebeğin hareketlerini hissetti o zamandan beri o kaçıyo ben kovalıyorum :9: ama kovalamalarım da boşuna hemen uzaklaştırıyo beni :9: az kaldı sabredelim bişey olmasın kızıma diyo :9:

Aynen. Allah korusun benim yüzümden bişey olursa ben nasıl yaşarım diyo. Neden bişey olsun ki herkes şey ediyo diyorum yokkkkk. Yemiyo
:1::1:

doğum sonrasıda 5 ayı at kenara kuzum sen istemicem büyük ihtimal uykusuzluk hormonlar falan derken en önemli şey bebeğin olacak yapcan ama isteksiz şekilde :9::9::9::9:

5 ay mııı:53::52::52::52: aman bbilimim ne yaptın yaw.sürmesin o kadar:9::9:

Herkese günaydın dün bebeğimi yoğun bakımda bir kereliğine mahsus yakından gördüm ben konuştukça kıpırdanıyo sanki beni tanıyo biliyo gibi gözleri açılmıyo daha ama açmaya falan.çalıştı nasıl duygulandım resmen ağlamaktan kendimden geçtim çok tatlı ve küçük bir oğlum oldu kilosu 1450gr boyu 39 cm bende bugün taburcu olcam ama oğlum emirim burda kalcak bide ben muğlada oturuyorum orda oğluma göre küves olmadığı için denizliye sevk etmişlerdi doğumdan önce burda ben orda çok zor olcak ama sütüm gelsin diye uğraşıyorum.gelirse her gün sağıp lazım oldukca getircem oğlum için dua ederseniz çok sevinirim allahım bir an önce sağlığına kavuşturup elime almayı nasip eder inşallah

çook çook geçmiş olsun dualarım seninleee...

5 ay mııı:53::52::52::52: aman bbilimim ne yaptın yaw.sürmesin o kadar:9::9:

canım hormonlar işte yapcak bişi yok umarım seninki daha kısa sürer
yani olur olmaz değilde soğuk oluyorsun kocana karşı :37: ben bir süre oğlumdan başka hiç bişi düşünememiştim

uyudumu uyandımı nefesmi aldı sesimi çıktı çıkmadımı aklın gece sürekli bebekte oluyor

valla ben "son 1 ayın kaldı ondan sonra en az 2 ay sahalardan uzak kalacağız" dedim. bilmiyorum ya, cinsellik sadece bir ihtiyaç değil aslında psikolojik olarak da bir bütünleşme tamamlanma durumu.

canım hormonlar işte yapcak bişi yok umarım seninki daha kısa sürer
yani olur olmaz değilde soğuk oluyorsun kocana karşı :37: ben bir süre oğlumdan başka hiç bişi düşünememiştim

uyudumu uyandımı nefesmi aldı sesimi çıktı çıkmadımı aklın gece sürekli bebekte oluyor

haklısın aslında:31:amaannn napalım 9 ay bekledik 5 ay mı bekleyemicem:9:

Bende de öyle canım. Voleybol, karate, halk oyunları derken sağlama almışım kendimi :1::1: Hamilelikten önce de 6 ay spor salonuna gitmiştim kilo vermek için ama nerdeeeee..

Aynen. Allah korusun benim yüzümden bişey olursa ben nasıl yaşarım diyo. Neden bişey olsun ki herkes şey ediyo diyorum yokkkkk. Yemiyo
:1::1:

iyiymiş proletim,
benim de gittiğim çok güzel spor salonu vardı, hem de tanıdıktı, oraya gidiyordum, pilates ve fitness yapıyordum. benim eşim benim gibi yapılı değil zayıf ve uzundur, onu da teşvik etmiştim hatta spora başlaması için, ama ne yazık ki evlendikten sonra olmadı. farklı bir muhite taşındık, burada da iyi bir spor salonu bulamadım. e tabii akşam yemekleri ve kahvaltılar da şölen gibi olunca gelsin kilolar oldu. evlenirken dişimi sıkıp kilo vermiştim 60 kiloydum, boyuma göre gayet zayıftım. ama 1 sene içerisinde 8 kilo aldım. bunun sebebi de benim "hamilelik öncesi ilaç kullanmamalıyım, hasta olmamalıyım, vücudum güçlü ve dirençli olmalı" gibisinden saçmasapan düşünmem. belki kiloma dikkat etmiş olsam bende gebelik diyabeti bile çıkmayacaktı. hamile kalınca da her canının istediği yenilir zannettim. ilk 3 ayda 5 kilo almayayım mı? neyse sonra düzene soktuk bir şekilde, şimdi çok dikkat ediyorum, diyetisyenin verdiği listeye göre hareket ediyorum biliyosunuz. bundan sonra Allah inşallah ikinci bir evlat verirse daha bilinçli hareket edeceğim...

Ayy deme o kadar canım ya. Benim arkadaş doğumdan 25 gün sonra dikişlerin falan iyileşip kullanıma açıldığını söylemişti:)) yani öyle aylarca beklemeye gerek olmayabilir. Tabii isteksizlik kısmını bilemiyorum. O kişiden kişiye değişir sonuçta. Bu arkadaş da normal doğurmuştu bu arada.

Valla ben karındız olarak birlikte olduğumuz zamanları çok özledim. İnş bi isteksizlik falan olmaz sonrasında.

valla ben "son 1 ayın kaldı ondan sonra en az 2 ay sahalardan uzak kalacağız" dedim. bilmiyorum ya, cinsellik sadece bir ihtiyaç değil aslında psikolojik olarak da bir bütünleşme tamamlanma durumu.

Kesinlikle katılıyorum canım. İnsan güzel duyguları paylaştığını gördüğü, hissettiği için kendini psikolojik olarak daha iyi hissediyor.

Ayy deme o kadar canım ya. Benim arkadaş doğumdan 25 gün sonra dikişlerin falan iyileşip kullanıma açıldığını söylemişti:)) yani öyle aylarca beklemeye gerek olmayabilir. Tabii isteksizlik kısmını bilemiyorum. O kişiden kişiye değişir sonuçta. Bu arkadaş da normal doğurmuştu bu arada.

Valla ben karındız olarak birlikte olduğumuz zamanları çok özledim. İnş bi isteksizlik falan olmaz sonrasında.

Kesinlikle katılıyorum canım. İnsan güzel duyguları paylaştığını gördüğü, hissettiği için kendini psikolojik olarak daha iyi hissediyor.

canım normal doğumda zaten 6 hafta doktor yasaklıyor buda 42 güne denk geliyor yani eskilerin dediği gibi 40ın çıkınca oluyor o iş, enfeksiyon riski olasılığına karşı hem kanaman oluyor ara ara
çok şaşırdım doğrusu bu duruma
artı dikişleri ne çbuk iyileşmi onada ayrı şaşırıdm valla :53::53:

aynen canım aslında cinsellik evliliği bütünleyen en önemli unsur bence :31: ama gel de anlat.. bi de benim ilk ay lekelenmem olmuştu ondan da tırsıyorum biraz sonradan pişman olmaktansa beklemeyi uygun buluyorum :34:

Back
X