2014 Şubat Anneleri

canım yanlış anlama amacım seni korkutmakta değil ama gecede 3-4 kez olacak kadar çokmu ıslanıyorsun
bence bir doktoruna danış yinede bendede oluyor ama gecede 2-3 kez çamaşır değişecek kadar değil

bebeğin suyunu bir kontrol ettir diye düşündüm

Yok canım yalnış anlamadım. Aslında her gün o kadar olmuyor. Ama öyle olduğu gün de oluyor. Miktarı fazla olmuyor da, ama islaklık hiss ettiğim gibi çamaşırımı değiştiriyorum. Yarın dr-a danışacam bakalım artık.:18:

Her zaman yerimiz mevcut canım. Hoşgeldin. Nerelerden kimlerdensin anlat bakalım :54:

teşekkürlerrrrrr :))
aslen kayserili olup amasyada ikamet ediyorum efenim hiç memnun değilim doktor yok çoruma taban döşüyorum sürekli doktor değiştiriyorum bu yüzden rezilim yani oğluma kavuşma tarihimde belirsiz oldu öyle karışık bir durumdayım işte Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah..

cumartesi 32+1 oluyormusun peki ? aramızda 4 gün var ya
yok 31+3 oluyorum sanırım verirse alırım raporu vermesse hafta içi bi daha giderim güya hafta içine gitmeyeyim dedim doktora iş yerinden izin alıp ama c.tesi vermesse mecbur gidiciğim
Yok canım yalnış anlamadım. Aslında her gün o kadar olmuyor. Ama öyle olduğu gün de oluyor. Miktarı fazla olmuyor da, ama islaklık hiss ettiğim gibi çamaşırımı değiştiriyorum. Yarın dr-a danışacam bakalım artık.:18:

anladım canım danış bakalım
hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?:77:

hoşgeldin geç olsunda güç olmasın :34:

yok 31+3 oluyorum sanırım verirse alırım raporu vermesse hafta içi bi daha giderim güya hafta içine gitmeyeyim dedim doktora iş yerinden izin alıp ama c.tesi vermesse mecbur gidiciğim

banada önce 7 sinde gel dedi sonra baktı 31deyim hala
sen pazartesi gel 32+1 olsun dedi :34:

belki senin doktor verir

Son düzenleme:
teşekkürlerrrrrr :))
aslen kayserili olup amasyada ikamet ediyorum efenim hiç memnun değilim doktor yok çoruma taban döşüyorum sürekli doktor değiştiriyorum bu yüzden rezilim yani oğluma kavuşma tarihimde belirsiz oldu öyle karışık bir durumdayım işte Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah..

Ay bizim de bi arkadaşımız var canım spse.Onun da civarında güzel hastane yoktu pek.. Sürekli mekik dokuyordu doktor araştırıyordu. Şuan sancısı varmış. Hastaneye gidiyor. :18::18: Rabbim hepimize zamanında ve sağlıklı doğurmayı nasip etsin. :nazar::nazar:

artık çalışmaktan da sıkıldığım için eğlence oluyor bana

bende sıkıldım açıkcası hatta yıl sonu işler eskisinden daha yoğun oluyor birde ocağın başı veya aralık işleri devir edeceğim nasıl olacak bilmiyorum kim ne yapacak o bile belli değil

ah keşke yerime birini alsalarda bana güle güle deseler doğum sonrası :1:

Son düzenleme:
Ay bizim de bi arkadaşımız var canım spse.Onun da civarında güzel hastane yoktu pek.. Sürekli mekik dokuyordu doktor araştırıyordu. Şuan sancısı varmış. Hastaneye gidiyor. :18::18: Rabbim hepimize zamanında ve sağlıklı doğurmayı nasip etsin. :nazar::nazar:

aaa spsenin sacısımı varmış off ya inş. yalancı sancıdır pufffffffffffffff :30::30::30:

bende sıkıldım açıkcası hatta yıl sonu işler eskisinden daha yoğun oluyor birde ocağın başı veya aralık işleri devir edeceğim nasıl olacak bilmiyorum kim ne yapacak o bile belli değil

ah keşke yerime birini alsalarda bana güle güle deseler doğum sonrası :1:

ben bu hafta doğru düzgün çalışmadım oturuyorum resmen yeni gelen kıza paslıyorum işleri kontrol ediyorum o kadar
valla çalışmaktan çok oturmaktan sıkıldım çalışasım da yok ama

canım benim birde ben yanlızken sancım tutarsa diye çok korkuyorum eşime işi gereği heran ulaşamıyorum :18: amasya devlet hastanesine düşürmesin Allah kimseyi..

ben bu hafta doğru düzgün çalışmadım oturuyorum resmen yeni gelen kıza paslıyorum işleri kontrol ediyorum o kadar
valla çalışmaktan çok oturmaktan sıkıldım çalışasım da yok ama

senin yerine yeni biri geldimi yani,
benimkine kimse gelmicek henüz işleri burdakilere paylaştırcam güya

Back
X