kardeş gelince daha fena olacak jackim
kocaman oldu artık ama hala çok eziyetli bebek yokken yapabiliyorum kısmen ama bebek olunca yapamıcam bu defa çıldırcak o zman bende çıldırcam
bağrıyorum sonrada baprıyorum diye üzülüyorum ama tahammül edemiyorum yaptığı bazı şeylere
sabah wcye girdi sonra bir kilotunu giymedi giymicem diye inat etti halbuki kendisi yapabiliyor 5 dk dil döktüm sonra çıldırdım giyeceksin diye bağırıdm tabi off daha neler neler bugünlerde hep yaşanan manzara bu şekil
çok yoruldum çokkkkkkkkkkk![]()
Çok zor canım işin allah kolaylık versin. Ama bak çocuklar kardeşleri olduğunda bir gerileme yaşarlar. Kaç yaşında olursa olsun yeniden altını ıslaymaya, ğarmak emmeye, emeklemeye falan başlayabilirler. Bu şekilde ilgi çekeceğini düşündüğü için böyle davranıyorlar ama inan bilinçli olarak da değil. Yani sen bunu yapabiliyorsun dediğinde düzelecek bir durum olmayacak belki. Sen sinirlenmemeye, sakin olmaya çalış canım. Bu süreci iletde bizler de 2. Çocuk sahibi olursak yaşayacağız. Allah şu anda sana kolaylıklar ve sabır versin canım.
Çok sağol canımay cnm bizim senle aynı, benimkilerde üst katta oturuyor
sen öğretmensin değil mi? hep ayakta zor oldu herhalde..haydi hayırlı olsunsende içimizdeki çalışan annelerden ilk izne çıkanı oldun
bende bekliyorum 32'yi gel teskere gel teskereee modunda
bende bende hep tuvaletteyim sanki...bazen üşeniyorum valla, dün akşam fokur fokur oynadı oğluşum, eşim kliplere bakıordu, aaa dedim güzel kızları gördü oğlan tepki verdi oynuyo dididimmm
ayıp valla ...Otobüsle giden hamilelere Allah kolaylık versin. İnsanlar da haklı belki yorgunlar ama sende artık kocaman karnınla mutlaka dikkat çekmişsindir, ayıp cidden. Ben hamileyken bile bi yerde hatırlıyorum ayaktaki çok ileri hamileye yer vermiştim, daha benim o zaman karnım ufacıktı, kadını görünce içim el vermemişti rahat rahat oturmaya..
Bizim iş yerinde de bi mail attılar, engelliler gününde..."Engelli ve hamileleri unutmayalım, onlara sıralarda servislerde yer verelim gibisinden"
Bizim oğlanında daha yatacak yeri yok, bende beşik alıcam daha almadım..
sabnlu bez de olluur, sirekli de olurr
auy bende kötü oldumçok geçmiş olsun
zeytinyağlıı canımmm
tansiyonunu öç mimmoş
ay çok geçmiş olsun, ayakları da üşütmüş olabilirsin benim gibi