2014 Şubat Anneleri

slm kızlar dün gece çok fena midem ağrıdı ya hamile kalmadan önce mide tedavisi görmüştüm inşallah ağrılarım geri dönmez ama üşütmüşte olabilirim ama şuan iyiyim çok şükür allah bidaha göstermesin hamileyklken dahada zor oluyor ağrılar bebişe bişey oluyor sanıyorum canm kızım midem ağrıdıkça kıpırdayıp durdu o kıpırdadıkça ağrılarım biraz azalıyordu sanırım annesine morel veriyordu dayan diye :)

geçmiş olsun canım.psikolojik olarak rahatlıyoruz.onlar hareket ettikçe unutuyoruz acılarımızı,agrılarımızı:16:

geçmiş olsun canım.psikolojik olarak rahatlıyoruz.onlar hareket ettikçe unutuyoruz acılarımızı,agrılarımızı:16:

aynen canm normalde olsa bu ağrılara hemen ağlardım ama kızım içerde hareket edince ağlamayıda naz yapmayıda unuttum:9: ona odaklandım sonrada uyumuşum:31:

sen benden 8 gün öndesin speedyim, ben 16 şubat ta hem kontrole hem de raporu almaya gideceğim:)
sana pazartesi günü kolaylıklar dilerim:)

bu arada k.v. istanbul dan kapı süsü ve bebek şekerimizi aldılar. doğuma gelirken getirecekler, kapı süsü senin aldığın model, onu çok beğenmiştim ben:)

bir sonraki haftaya gideceksin o zaman sende
ay bu doktor işi beni yordu alsam da rahatlasam artık raporu falan :ssz:

kapı süsünü de güle güle kullan canım :54:

Son düzenleme:
tünaydınnnnnnnnnnnnnn hanımlarrr:16:

huzommmmmm:16::16::16:aşkitommmm:54::54:

aynen canm normalde olsa bu ağrılara hemen ağlardım ama kızım içerde hareket edince ağlamayıda naz yapmayıda unuttum:9: ona odaklandım sonrada uyumuşum:31:

bende o hareket ettikçe deli gibi gülüyorum nerde olursam olayım,isterlerse deli desinler:9:ama cok hoşuma gidiyo napim....babası ve ben konuştukça daha da cosuyo benim minnagımmm:16::16::54::49::49:

günaydın anneler bugün sağlık ocağına gittim test yaptırdım kontrolüm vardı her zamanki gibi yüksek seviyede idrar yolu enfeksiyonu çıktı:)bol bol su iç dedi ben de günde 1 buçuk 2 litreyi geçemem dedim suyum çokmuş dr um öyle söyledi dedim orada bi kadın daha vardı zamanla azalır o su diyo hatta hiç kalmaz diyo bak benim kalmadı da sezeryan oldum diyo ya ne değişik insanlar var

bende özledim kuzum yaaa.....nasılsın?ne var ne yok?:16::16::54::54:

çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyası :D bizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
$1450946_218653111647571_2111786867_n.webp

sonunda haftalardır temizlemediğim evimi temizledim en sevdiğim hamile badimin üzerine çamaşır suyu sıçramasaydı iyiydi:)

Back
X