2014 Şubat Anneleri

:nazar::nazar:Oh oh küçük savaşçımız hayata sımsıkı tutunuyor annesi :16::16: Umarım daha da iyi olacak. Ara ara girip bizi de haberdar edersen seviniriz canım. O iyi olsun da sonra bolca hasret giderirsiniz.
Ya hep emir bey'i soruyoruz. Sen nasılsın canım, toparlanabildin mi ? Ağrın sızın yok değil mi ??

Sağol canım haberdar ederim tabikide bende iyiyim çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum dikişlerimde ağrı var ameliyathanedeki soğuk yüzünden grip oldum bide ama hiç biri umrumda değil.aklım hep oğlumda olduğu için ağrım.sızım.hiç geliyo

Ayyy kıyamam ben o miniğe... İyi olmasına sevindim canm. Anne sütü herşeyden iyi gelecek inşallah Emir bebeğe.. Hemen kocaman olup annesinin kucağına gelecek..:54: Allah 'ım acil şifalar versin yavruna canım..

Amin canım sağol iyileşsin bebeğim biran önce kavuşayım emirime başka bişey istemiyorum

Merhaba sevgili anneler ,

Umarım herkes bebişleriyle iyidir .. Benim 50 gr şeker yüklemesi sonucu 168 mg çıktı doktorum 144 olması gerektiğini senin yüksek çıkmış dedi diyet yapıcaksın şekeri tamamen çıkarıcaksın dedi.. Kan değerlerim biraz düşük çıkmış. İdrarımda Her sahada 8-10 Lokosit- 10-15 epitel hücresi bakteri görüldü.. Şeker canımı çok sıktı .. 29 haftalığım genital bölgemin üst kısmında sanki kemikler ayrııyomuş gibi hafif bir ağrı oluyor genelde yürüyünce daha net hissediyorum ağrıyı sizlerdede böyle birşey var mı ??

Merhaba sevgili anneler ,

Umarım herkes bebişleriyle iyidir .. Benim 50 gr şeker yüklemesi sonucu 168 mg çıktı doktorum 144 olması gerektiğini senin yüksek çıkmış dedi diyet yapıcaksın şekeri tamamen çıkarıcaksın dedi.. Kan değerlerim biraz düşük çıkmış. İdrarımda Her sahada 8-10 Lokosit- 10-15 epitel hücresi bakteri görüldü.. Şeker canımı çok sıktı .. 29 haftalığım genital bölgemin üst kısmında sanki kemikler ayrııyomuş gibi hafif bir ağrı oluyor genelde yürüyünce daha net hissediyorum ağrıyı sizlerdede böyle birşey var mı ??

ah kuzummm,
aslında 50'lik şeker yüklemesiyle tanı konulmuyor.benim de 50'lik yüklemenin sonucu 150 çıkınca,1 hafta sonrasında 100'lük yükleme yapılmıştı.onda da 2 değer sınırın üstünde çıkınca teşhis konmuştu. aynı gün ben ağlaya ağlaya endokrin uzmanına gittim, kan alındı, o da diyetisyene yönlendirdi, hemen diyete başlamıştım. diyetle devam ediyoruz şu an. kan değerleri iyi çıkıyor.

hiç üzülme olur mu, ben çok paraladım kendimi o günlerde, ama şu an "her işte bir hayır vardır, sağlıklı beslenip bebeğime kilo aldırıyorum, kendim gereksiz yere kilo almıyorum" diye seviniyorum. vücudumu daha iyi tanıdım, aşırı kilo aldığım takdirde ileride bir ihtimal şeker hastası olabileceğimi öğrendim, artık daha dikkatliyim. nasıl besleneceğimi öğrendim.

bu konuda sormak istediğin bir şey olursa, ya da diyetle ilgili, yardımcı olurum canım.

idrarındaki lökositi düşürmek için bol su içmelisin, sakın üşütme... epitel hücresi ile ilgili yorumum yok ne yazık ki, doktorun daha iyi bilir canım.
genital bölgedeki o ağrılar bende bir kaç ay önce olmuştu sonra geçiyor. hep çatımın açılma ve esneme ağrısıdır diye düşündüm ben.
hatta kuyruk sokumu bölgesinde hala oluyor.

çokk geçmiş olsun, Allah en hafif şekilde atlatmana yardımcı olsun...

Sağol canım haberdar ederim tabikide bende iyiyim çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum dikişlerimde ağrı var ameliyathanedeki soğuk yüzünden grip oldum bide ama hiç biri umrumda değil.aklım hep oğlumda olduğu için ağrım.sızım.hiç geliyo

canım benim,

Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, sen birçok kişiden güçlüsün demek ki, emir paşan da öyle güçlü bir bebek olacak.
ameliyathaneler ne yazık ki buz gibi olurmuş, gribin tez zamanda geçer inşallah, bünyen de sarsıldı tabi kolay değil. dikişlerin alt tarafta mı yoksa sezeryan ile mi doğurdun canım?
bir taraftan hepimiz merak ve heyecanla doğuracağımız günü beklerken bir taraftan da aklımız sende ve emir'de...

sağlıklar diliyorum...

Bilmiyorum canım yaa. Üşümüyorum üşümüyorum diye tarzan gibi dolanıyorum ortalıkta üşüttüm herhalde. Yemek daveti de 3-4 gün önce geldi. Kayınvalidemlerle birlikte çağırdı. Onları da biz götürcez araçla gitmesek olmaz :5:
Bu suyun fazla meselesi bikaç kişide daha var sanırım canım. Sıkma canını. Bir risk gördü mü doktor.? Bende yarın gidicem doktora. 1 ay oldu görüşmeyeli. Bakalım bana ne diyecek. Benim de akıntım arttı bugünlerde bende ondan korkuyorum..
:18::18:

Benim de akintim artti cnm. Soguk havalardan hep. Bu donem cok hassas oldugumuz icin farkinda olmadan soguk aliyoruz ondan oluyor. :34:
Üşüttün mü acaba :26::26::26: Neden ağrıyorki :44::44::44: Keşke kabul etmeseydiniz yemek davetini...

Bende bugün kontrole gittim suyun fazla filan dedi doktor kafam karıştı birazda üzüldüm :14::14::14:

Sekerm bende de vardi. 1,5-2 ay sureu. Dr um sekerden suphelendi. Bu surecte iki kere seker yuklemesi yaptim. Iki gun once gittigimde suyum iyiydi cok sukur:nazar::nazar: sekerim de cikmadi:nazar::21: endiselenme yani. Duzelir:34::34:

ah kuzummm,
aslında 50'lik şeker yüklemesiyle tanı konulmuyor.benim de 50'lik yüklemenin sonucu 150 çıkınca,1 hafta sonrasında 100'lük yükleme yapılmıştı.onda da 2 değer sınırın üstünde çıkınca teşhis konmuştu. aynı gün ben ağlaya ağlaya endokrin uzmanına gittim, kan alındı, o da diyetisyene yönlendirdi, hemen diyete başlamıştım. diyetle devam ediyoruz şu an. kan değerleri iyi çıkıyor.

hiç üzülme olur mu, ben çok paraladım kendimi o günlerde, ama şu an "her işte bir hayır vardır, sağlıklı beslenip bebeğime kilo aldırıyorum, kendim gereksiz yere kilo almıyorum" diye seviniyorum. vücudumu daha iyi tanıdım, aşırı kilo aldığım takdirde ileride bir ihtimal şeker hastası olabileceğimi öğrendim, artık daha dikkatliyim. nasıl besleneceğimi öğrendim.

bu konuda sormak istediğin bir şey olursa, ya da diyetle ilgili, yardımcı olurum canım.

idrarındaki lökositi düşürmek için bol su içmelisin, sakın üşütme... epitel hücresi ile ilgili yorumum yok ne yazık ki, doktorun daha iyi bilir canım.
genital bölgedeki o ağrılar bende bir kaç ay önce olmuştu sonra geçiyor. hep çatımın açılma ve esneme ağrısıdır diye düşündüm ben.
hatta kuyruk sokumu bölgesinde hala oluyor.

çokk geçmiş olsun, Allah en hafif şekilde atlatmana yardımcı olsun...

Canımm çok saol güzel bilgiiler vermişsin .. 29 haftlık olunca bende dr a direk 100 lük yükeme yaptırıyım dediğimde gerek yok deyince bişey diyemedim.doğru söylüyosun kesin tanı için 1oo lük yaptırmak gerekiyor ama benim dr isemeyince :( Tekrar çok teşekkür ederim güzel dileklerin için .. canımm kendine ve bebişine çok iyi bak. öpt

Çok teşekkür ederim kızlar beni çok fit bulmuşsunuz ama bence fotoğraf hilesi o:)) yani 1.57 lik boyumla 73 kiloyum. Önümüzdeki hafta ben de hem yandan hem karşıdan çeşitli açılardan koyayım bari foto. Belki gerçekler daha bi ortaya çıkar:)

çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyası :D bizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442

Huzun bu neee??? Çok tatlı buuu. O yanaklar tam yemelik olmuş, maşallah:)) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Etsin de güzel güzel öp o yanaklardan...

Herkese merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve duanız için özel mesaj atmış bazı arkadaşlar cevap vermeyi çok istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği icin yazamadım bebeğimi denizlide bıraktım geldim aklım hep orda tedavisi iyi gidiyomuş bu gece anne sütüne başlıcakmış çok.mutlu oldum allahım hepinizin yardımcısı olsun
Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Bak bundan sonra anne sütünü de almaya başlayınca çok daha iyi olacak. Sana da çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Kızlar iyi akşamlar iki gündür giremedim çarşamba akşamı sancım vardı kızım bizi acaba geliyor mu diye korkuttu ;( perşembe doktordaydık, idrar yollarımı üşütmüşüm birde çok az akıntım vardı oda enfeksiyondanmış onlar için ilaç aldım vs. Akıntılarınızı ihmal etmeyin bu aylarda erken doğumu tetikliyormuş, neyse bugün bende kızımda iyiyiz çok şükür hatta kızımla konuştum daha en az 10hafta ordasın acele etmene gerek yok diye ;)

Birde benim acayip iştahım açıldı ;) sizlerde durumlar nasıl ? Sanki süreklî acıkıyorum ben bu gidişle son iki ayda alıcam başımı gidicem ;)

Kızlar bişey sorucam 4boyut ultrason için uygun çektirebileceğim istanbulda bildiğiniz biryer var mı?
Benim dr ekomar diye biyer söyledi bakırköyde ve leventte şb leri var fakat 250 tl fiyatı.. daha uyguna yokmudur acaba bilgisi olan var mı?

Kızlar iyi akşamlar iki gündür giremedim çarşamba akşamı sancım vardı kızım bizi acaba geliyor mu diye korkuttu ;( perşembe doktordaydık, idrar yollarımı üşütmüşüm birde çok az akıntım vardı oda enfeksiyondanmış onlar için ilaç aldım vs. Akıntılarınızı ihmal etmeyin bu aylarda erken doğumu tetikliyormuş, neyse bugün bende kızımda iyiyiz çok şükür hatta kızımla konuştum daha en az 10hafta ordasın acele etmene gerek yok diye ;)

Geçmiş olsun canım... İnş kızın sözünü dinler:))

Back
X