2014 Şubat Anneleri

Canlar günaydın,

Cumartesi doktor randevumuz vardı. 29+2 ydik. 1503 gr 41 cm olmuşuz. Suyu kalp atışları vs. herşey yolunca ama ters duruyoruz. Daha döner sanırım ama bi tek o kafama takıldı. Yer çekimine meydan okuyor kızım :1::1:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:21:

sağlık ocana gittim akşamada doktor kontrolümüz var 6bucukta babayla gitmek için geç aldık en son randövuyu kaptım:1:

kalp atışı 145 çıktı az geldi bana ya eskiden daha çok çıkıyodu uyuyomuydu ki acaba :44:

tansiyonum 10-6 çıktı iyi dedi

kiloya gelince çıldırtıyo beni oranın tartısı ya:36::36::36: geçen ay evde 61-62 çıkarken orda 63 çıktım itiraz ettim yarım kilo düştü 62buçuk yazdı:27:

bu seferde akşam tartındım 64 çıktım ama gün içinde 63 çıkıyorum orda tartttı 67 çıktım:53::52: dedim olamaz daha gelirken tartındım 64 düm dedim:36::36: oda gene yarım düştü 66bucuk yazdı oraya:47::47: yuh yani uyurken 3 kilo alcak halim yokya dimi ama :50: botlarım zaten 2 kilo hıhh kocaman hırka felan vardı üzerimde :47: bida çıplak gelcem dedim:17::1:gülüyo bide:33:

neyse bebeişim sağlıklı olsunda:17:

bikaç gündür yoktum ablamdaydım geçen hafta hafta sonuda gezmelerimiz vardı:31: bugün doktora gideyim sonrada anneme gidicem bursanın ilçesinde karda geliyomuş yollar kapanırmı acaba diyorum gitmesemmi ama dahada kış olmadan gitmem lazım :31:

hep diyodumya bişi almıyolar sonra sonra diye sonranın zmanı gelmiş bebek arabası alcak annem başka ne lazım dedi hastane çıkışı felan alayım dedi bende kıyafete ihtiyacımız kalmadı uyku seti felan alalım dedim tamam dedi:21: bide bana eşortman takımı alcakmış ben çok aldım demedim 3 takım oldu ama onada normal eşortman aldırcam benim aldıklarım lohusa için hep ona hani çakma adidaslar felan oluyoya likralı çok giyerim öyle ben öle bi takım aldırırım:31:öle işte kayınvaldemde aralıgın 22sinden sonra alabiliriz odayı dedi aralıgın sonunuda iple çekiyorummmmmmmmmmmmm:52: yani ocakta eksigimiz kalmıcak bida odasını süsülücem eşyalarını yerleştiricem kızımın canım yavrum öyle özledimki :31:

gunaydın herkese

cumartesi doktora gittik kontrrolümüz vardı
1800 gr olmuş kızımız dönmüş başı aşığadaymış herşey yolunda çok şükür

rapor içinde perşembe tekrar gidicem

Maşallah kızına :) büyümüş, artık kendini doğuma hazırlıyor dönmüş :) rabbim sağlıkla sevmeyi nasip etsin hepimizie...

korkma kuzum korkma,hayırlısı olsun....kocişe anlatıyorum sabah,böyle giderse anca rüyanda dogurcan zaten diyo:1::1:

benden hevesli ama...her gün soruyo,ne zaman doğacak,dogsun artık,sen cumartesi işe git biz takılalım diyo:27:....onun hayalini kuruyo şimdiden :9:

canım valla rüyalar bazen korkutuyor, sol yanımıza yatıyoruz yaa kabus görüyoruz doğumlar ayrı kalmalar vs.. ama doğacakları anı çok merak ediyorum zaman bir an evvel geçsin...

benim eşiminde absürt hayalleri var bebek ile ilgili, koltukların tepesine tırmandıracakmış, kamyon alıp arkasına oturtup gezdirecekmiş, hatta geçen oyuncak bebek arabası almış gelmiş , kızı telefonunu cüzdanını getirirmiş ona sabahları işe giderken:)) birde eşimin hayatında telefonu çok önemlidir, ben bile ellemem kolay kolay :) galiba kızı ile arasında duygusal bir bağ kurdu :)

Canlar günaydın,

Cumartesi doktor randevumuz vardı. 29+2 ydik. 1503 gr 41 cm olmuşuz. Suyu kalp atışları vs. herşey yolunca ama ters duruyoruz. Daha döner sanırım ama bi tek o kafama takıldı. Yer çekimine meydan okuyor kızım :1::1:

günaydın canım, arkadaşım 17 eylülde doğum yaptı 1 eylüle kadar kızı tersti artık sezaryan dediler ama son anda döndü kızı :)) korkma umarım bir daha gittiğinde dönmüş olur :) maşallah büyüyorlar :)

günaydın canım,maşallah minişimize.....:16:foto yok mu foto:34::34:

selam jackim yok bu defa güzel poz vermedi kuzum ya

ama ayak süsü yaptım kızıma cuma günü onun fotosu var :16: $ayaksüsü.webp$ayak2.webp

her biri aslında bir çift ama resim çekerken teklerinin resmini çektim :1:

Canlar günaydın,

prolet c.tesi kuzu görüş günüymüş bizim için :1::1:
seninde kuzuna maşallah büyümüş annesi
canım bazı bebekler son haftalarda dönüyorlar endişe etme :34:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:21:

sağlık ocana gittim akşamada doktor kontrolümüz var 6bucukta babayla gitmek için geç aldık en son randövuyu kaptım:1:

kalp atışı 145 çıktı az geldi bana ya eskiden daha çok çıkıyodu uyuyomuydu ki acaba :44:

tansiyonum 10-6 çıktı iyi dedi

kiloya gelince çıldırtıyo beni oranın tartısı ya:36::36::36: geçen ay evde 61-62 çıkarken orda 63 çıktım itiraz ettim yarım kilo düştü 62buçuk yazdı:27:

bu seferde akşam tartındım 64 çıktım ama gün içinde 63 çıkıyorum orda tartttı 67 çıktım:53::52: dedim olamaz daha gelirken tartındım 64 düm dedim:36::36: oda gene yarım düştü 66bucuk yazdı oraya:47::47: yuh yani uyurken 3 kilo alcak halim yokya dimi ama :50: botlarım zaten 2 kilo hıhh kocaman hırka felan vardı üzerimde :47: bida çıplak gelcem dedim:17::1:gülüyo bide:33:

neyse bebeişim sağlıklı olsunda:17:

bikaç gündür yoktum ablamdaydım geçen hafta hafta sonuda gezmelerimiz vardı:31: bugün doktora gideyim sonrada anneme gidicem bursanın ilçesinde karda geliyomuş yollar kapanırmı acaba diyorum gitmesemmi ama dahada kış olmadan gitmem lazım :31:

hep diyodumya bişi almıyolar sonra sonra diye sonranın zmanı gelmiş bebek arabası alcak annem başka ne lazım dedi hastane çıkışı felan alayım dedi bende kıyafete ihtiyacımız kalmadı uyku seti felan alalım dedim tamam dedi:21: bide bana eşortman takımı alcakmış ben çok aldım demedim 3 takım oldu ama onada normal eşortman aldırcam benim aldıklarım lohusa için hep ona hani çakma adidaslar felan oluyoya likralı çok giyerim öyle ben öle bi takım aldırırım:31:öle işte kayınvaldemde aralıgın 22sinden sonra alabiliriz odayı dedi aralıgın sonunuda iple çekiyorummmmmmmmmmmmm:52: yani ocakta eksigimiz kalmıcak bida odasını süsülücem eşyalarını yerleştiricem kızımın canım yavrum öyle özledimki :31:

hakserver güzel haberlerine sevindim canım
Maşallah kızına :) büyümüş, artık kendini doğuma hazırlıyor dönmüş :) rabbim sağlıkla sevmeyi nasip etsin hepimizie...

canım valla rüyalar bazen korkutuyor, sol yanımıza yatıyoruz yaa kabus görüyoruz doğumlar ayrı kalmalar vs.. ama doğacakları anı çok merak ediyorum zaman bir an evvel geçsin...

benim eşiminde absürt hayalleri var bebek ile ilgili, koltukların tepesine tırmandıracakmış, kamyon alıp arkasına oturtup gezdirecekmiş, hatta geçen oyuncak bebek arabası almış gelmiş , kızı telefonunu cüzdanını getirirmiş ona sabahları işe giderken:)) birde eşimin hayatında telefonu çok önemlidir, ben bile ellemem kolay kolay :) galiba kızı ile arasında duygusal bir bağ kurdu :)

günaydın canım, arkadaşım 17 eylülde doğum yaptı 1 eylüle kadar kızı tersti artık sezaryan dediler ama son anda döndü kızı :)) korkma umarım bir daha gittiğinde dönmüş olur :) maşallah büyüyorlar :)
sağol canım :16::16::16::16:

aman araları iyi olsun da ben dışlanmaya razıyım...dermişimmm:27: boğarım onu bana ilgisi azalırsa....:52:

ama ayak süsü yaptım kızıma cuma günü onun fotosu var :16:Eki Görüntüle 888324 Eki Görüntüle 888325

ee cok normal,büyümüş kocaman olmuş maşallah annesi,sıgmıyolar ki doğru düzgün foto alalım dimi :34:

bu arada ilk kez duydum bu ayak süsünü....ne şeker olmuş bunlar bbilimim,ellerine saglık:54:

aman araları iyi olsun da ben dışlanmaya razıyım...dermişimmm:27: boğarım onu bana ilgisi azalırsa....:52:

ee cok normal,büyümüş kocaman olmuş maşallah annesi,sıgmıyolar ki doğru düzgün foto alalım dimi :34:

bu arada ilk kez duydum bu ayak süsünü....ne şeker olmuş bunlar bbilimim,ellerine saglık:54:

bak canım bunlardan daha öncede atmıştım buraya fotosunu bu aşağıdakini yani bu şekilde takılıyor yazın

$aysüs.webp

çok şirin duracak inş. ayağında kızımın :16::16::16::16::16: üzerinede tütü yapacak ona annesi

bu arada kapı süsümüzüde yaptık bitirdik fakat onun fotosunu çekemedim unuttum annemde şuan gittimde onunda fotosunu çekerim bakalım beğencekmisiniz
1,5 saatimizi falan aldı kapı süsünü yapmak tabi ilk kez yapınca biraz uzun sürdü :1:

Naber canlar?nasilsiniz?:16:

Bugun annemle carsiya çıktık. Lohusa pijamasi emzirme sütyen atleti falan aldik.o kadar yer dolastik.bi yerde hosuma gitti ama pahaliydi.pijama takimi 83, sabahligi 67 tlydi:31:zaten kira zamanimiz geldi.e dogum masraflari bebisin cicileri derken dunya para gitti.:50:kocisim saolsun istedigini al dedi ama kiyamadim.kompedandan iki pijama takimi aldim.biri 17 tl, digeri 35tl.bi sutyen bi atlet derken 72 tl para verdim.

Birdenbire kiraya 7000 tl verecek olunca bole oldu.napim hayırlısı buymys:5:

GÜNAYDIN KUZUM,

sizin oralarda bildiğim kadarıyla yıllık veriliyor kiralar deil mi?

Kızlar günaydın,

Benim için korkulu günler başladı. Ankaraya ctesi günü kar yağdı. Hem de epey yağdı. Biz ankaranın yüksek kesimlerinde oturuyoruz bir de. Burda yağmış olan kar uzun bir süre buz olarak kalıyor. Bundan sonra işe, okula nasıl gideceğim hiç bilmiyorum. Bugün okul günümdü mesela iptal ettim. Ana caddeler açık ama benim ana caddeye çıkabilmem için ara sokakları kullanmam lazım ki onlar buzlu ve her yer yokuş tabii. Arabayı bırakıp dolmuşla gideyim desem, bu seferde o buzlu yerlerden yürümem gerekiyor:( bir de kampüste de buzları hiç temizlemiyorlar. Bu yağan karın etkisi kim bilir kaç ay sonra geçecek. Kampüs içinde yürümek de bir eziyet.
Yarın işe gideceğim ama aynı şeyler orası için de geçerli. Dolmuşla gitsem bile ineceğim yokuşun haddi hesabı yok. Yarın ve perşembe de çok fena kar bekleniyor. Hadi o günler tatil oldu diyelim. Erimiyor ki ya da temizlenmiyor ki:( nasıl geçecek bu kış?:(

AHH canım sorma aynı dert bende de var... bende Ankaradayım işyerim de ORAN da bilirsin çook karlı buzludur buralar... Allah tan ben servisle geliyorum ama servise bineceğim nokta dik bir yokuşun altı.. akşam nasıl inicem diye kara kara düşünüüyorum.. ALLAH yardımcımız olsuun!!

hanımlar benimkisi biraz geç oldu ama banada yeriniz varmı ?:77:

teşekkürlerrrrrr :))
aslen kayserili olup amasyada ikamet ediyorum efenim hiç memnun değilim doktor yok çoruma taban döşüyorum sürekli doktor değiştiriyorum bu yüzden rezilim yani oğluma kavuşma tarihimde belirsiz oldu öyle karışık bir durumdayım işte Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah..

benimde dogum tarihim 19şubat hg aramıza benim kızım olucak:31:

canlarım selam,

bugün öğlen bizim genel müdürlükten üst düzey biriyle konuştum (bir tanıdık vasıtasıyla). benim doğumdan sonraki durumum da pek iç açıcı değil. diğer şubelerde ihtiyaç olduğundan dolayı, benim gibi önü tıkalı olduğu için yetkisini alamayan kişileri başka şubelere göndermek için otomatik hak edilen ünvan yükseltmesini yapmak istemediklerini öğrendim.yani gitmeye mecbur bırakıyorlar. ben de "yeter ki ünvanımı versinler doğumdan sonra döndüğümde başka yerde başlarım" dedim mecburen. artık doğum sonrası bir karar verip ücretsiz izin filan alıp uzatabildiğim kadar uzatıcam.çünkü benim şu an çalıştığım yer hem evime 5 dakika hem de şartları ağır deil.diğer şubeler çok geç çıkıyor. üzerlerinde çok baskı var.
eşimle de konuştum ve konuşurken ağlama krizine girdim kaç gündür iyice dolmuştum. o da beni teselli etmeye filan çalıştı... işte böyle dostlar...

ah canım ne üzdüler seni gıcık herifler:47:

iyi akşamlar kızlar bayadır ara verdim bu topiğe affınıza sığınıyorum :17::17::17:

spse nerelerde döndümü bişiyi varmıymış :26:

face sayfasında paylaşıyorum ama burdaki arkadaşlarada anlatmak isterim girmediğim zamanlarda bebeğimde gelişme geriliği olduğunu öğrendim :25::25:
sağlık durumu gayet iyi ama tek sorunumuz biraz yavaş büyüyoruz :49:

bi ihtimalde prematüre olma ihtimalimiz var kontorle haftada bir gidiyorum
hergün kan sayımı ve tansiyon ölçtrüyoruz bugünde 12.8 çıktı :51:

gelişim geriliği olan bebekler annenin tansyonunu yükseltirmiş o yüzden hergün ölçtürücez gebeliğimin 32.haftasındayım boyunu sormayı unuttum kilomuzda 1260 gram

minicik benim oğlum minicikk :emir_bebek::emir_bebek:

annesi yesin onun minnak pipisisiinii :9::9::9:

hı ben merak ediyorum arada bakıyorum sana yılbaşı çekilişini organize ediyosun herelde ondan gelmiyosun sanmıştım geçmiş olsun canım saglıkla tosun gb bebeişin olur inşallah:54:

mrb hanımlar; bugün doktor kontrolüm vardı en son 10 gün önce kanamam olmuştu.bugün de gittiğimde doktor su kaybı yaşadığımı söyledi :18: gelişimi de geride imiş. su kaybı yaşayanınız varmı ne yapmalıyım bilmiyorum:18:

geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah gününde saglıkla gelsin bebeişlerimiz:54:

JACK aldıkların hayırlı uğurlu olsun canım güle güle
pijamanın ne kadar olduğu değilde içindeki mutluluğunun dozu önemli canım
bebeğini kucağına aldığında mutluluğun misli misli olacak sen endişe etme :16::16::16: biliyorsun bende hep herşeyin ekonomiğine bakıyorum malum hayat şartları kolay değil

ama ayak süsü yaptım kızıma cuma günü onun fotosu var :16:Eki Görüntüle 888324 Eki Görüntüle 888325

çok güzel olmuş canım ama onu ayaklarında tutarlarmı bilmem:1: ilk zman tutar alamaz ama o zmanda kış olucak bende çok begeniyorum onları ama heves etmedim ablamın kızı çünkü 6 aylıkkenden beri kafasında toka bile tuttmuyo bide kıvırcık bonuss leyla gb dolanıyo mümkün değil ona toka takmak şimdikiler rahatına düşkün canım annem diyoki siz 2 aya kadar gözünüzü açmadınız bende diyorum benim kızım daha şimdiden gözleri açık utrasyonda gözüküyo resmen:9::52:yandık biz yandıkk:18:

bak canım bunlardan daha öncede atmıştım buraya fotosunu bu aşağıdakini yani bu şekilde takılıyor yazın

Eki Görüntüle 888425

çok şirin duracak inş. ayağında kızımın :16::16::16::16::16: üzerinede tütü yapacak ona annesi

bu arada kapı süsümüzüde yaptık bitirdik fakat onun fotosunu çekemedim unuttum annemde şuan gittimde onunda fotosunu çekerim bakalım beğencekmisiniz
1,5 saatimizi falan aldı kapı süsünü yapmak tabi ilk kez yapınca biraz uzun sürdü :1:

ellerine sağlık,sen yaparsın da biz beğenmez miyiz kuzum:16:

GÜNAYDIN KUZUM,

sizin oralarda bildiğim kadarıyla yıllık veriliyor kiralar deil mi?

günaydın balım,evet yıllık veriliyor burda:34:

JACK aldıkların hayırlı uğurlu olsun canım güle güle
pijamanın ne kadar olduğu değilde içindeki mutluluğunun dozu önemli canım
bebeğini kucağına aldığında mutluluğun misli misli olacak sen endişe etme :16::16::16: biliyorsun bende hep herşeyin ekonomiğine bakıyorum malum hayat şartları kolay değil

çok teşekkür ederim.haklısın canım benim...pijamayı mı düşüncem ben yavrum kollarımdayken:16::16:

içim gitti azıcık ama verilmez yani o kadar da:19::9::9:

Son düzenleme:
kızlar günaydın bugün evdeyim izinliyim minnoşumun kıyafetlerini yıkama ve doğum çantası hazırlama günü hayde bakalım hayırlısı...

çok güzel olmuş canım ama onu ayaklarında tutarlarmı bilmem:1: ilk zman tutar alamaz ama o zmanda kış olucak bende çok begeniyorum onları ama heves etmedim ablamın kızı çünkü 6 aylıkkenden beri kafasında toka bile tuttmuyo bide kıvırcık bonuss leyla gb dolanıyo mümkün değil ona toka takmak şimdikiler rahatına düşkün canım annem diyoki siz 2 aya kadar gözünüzü açmadınız bende diyorum benim kızım daha şimdiden gözleri açık utrasyonda gözüküyo resmen:9::52:yandık biz yandıkk:18:
evet cancan o konuda haklısın bende bişi durdurcano sanmıyorum ama yapayım dedim yinede şansımı denerim bir zaten bana maliyeti çok düşük oldu her biri 2 tlye falan mal oldu
şimdiki bebekler fettan ya :9::9::9:
ellerine sağlık,sen yaparsın da biz beğenmez miyiz kuzum:16:

günaydın balım,evet yıllık veriliyor burda:34:

çok teşekkür ederim.haklısın canım benim...pijamayı mı düşüncem ben yavrum kollarımdayken:16::16:

içim gitti azıcık ama verilmez yani o kadar da:19::9::9:

haklısın canım boşver önemli olan sağlık mutluluk

kızlar günaydın bugün evdeyim izinliyim minnoşumun kıyafetlerini yıkama ve doğum çantası hazırlama günü hayde bakalım hayırlısı...

hadi bakalım kendini çok yorma dikkatli ol
ben henüz doğum çantası hazırlamadım 35. haftada hazırlamayı planlıyorum bakalım

bu arada hafta sonu acayip yoruldum dün akşam belim koptu çok ağrıdı
dolap için yerleştirriyorum ıvız zıvır kaldırıyorum hep onlarda eğil doğrul çok yoruyor ve daha kiler var pofffffffffff

geçmişi okudum,

bbilimim kuzun büyümüş maşallah, yaptığın süsler de çok tatlı, güle güle giydir inşallah,
jackim bijamaların hayırlı uğurlu olsun, sen de güle gül giy bacım:)
biz de cumartesi günü kendime lohusa tacı için dantel, kurdela filan aldık. bebişe de benzerinden yapıcam. meleğineli.com diye bir internet sitesinde gördüm ama pahalıydı. pek fazla işi yok, elde yapılabilecek bir şey makineye filan lüzum yok.

annem de bebişe pike takımı için kumaş aldı, teyzeme diktiricez.
cumartesi yoga dersim vardı, aksilik çorabım çok kalın değildi ve ayaklarım üşüdü, bir de o gün baya yürüdük çarşıda. eve gidince karnabahar çorbası yapıp içtim, akşama doğru karnım bir ağrımasın mı, nasıl bir gaz var... karnabahar ve üşütme bir araya gelince fena oldum. yemeği eşim yaptı artık sofraya zor oturdum, neyse sabaha bir şeyim kalmamıştı. aman diyeyim üşütmeyin kızlar, zaten mide bağırsak yarım kapasite çalışıyor, bir de üşütünce gazdan ölüyor insan. eşim de korktu, sancı zannetti. ben de hafiften tırstım.

üff bugün de kandan şeker ölçümüm vardı, pazartesi günleri pazartesi sendromundan herhalde biraz yüksek çıkıyor. açlık 99 - tokluk 146 çıktı. normal sınır 95-140 olması gerekiyor. cumartesi günü ölçtüğümde ne kadar da düşüktü halbuki. bu işyeri bana iyi gelmiyor yaww direkt şeker bile farkediyor. neyse kurtuluyorum az kaldı...

geçmişi okudum,

bbilimim kuzun büyümüş maşallah, yaptığın süsler de çok tatlı, güle güle giydir inşallah,
biz de cumartesi günü kendime lohusa tacı için dantel, kurdela filan aldık. bebişe de benzerinden yapıcam. meleğineli.com diye bir internet sitesinde gördüm ama pahalıydı. pek fazla işi yok, elde yapılabilecek bir şey makineye filan lüzum yok.

cumartesi yoga dersim vardı, aksilik çorabım çok kalın değildi ve ayaklarım üşüdü, bir de o gün baya yürüdük çarşıda. eve gidince karnabahar çorbası yapıp içtim, akşama doğru karnım bir ağrımasın mı, nasıl bir gaz var... karnabahar ve üşütme bir araya gelince fena oldum. yemeği eşim yaptı artık sofraya zor oturdum, neyse sabaha bir şeyim kalmamıştı. aman diyeyim üşütmeyin kızlar, zaten mide bağırsak yarım kapasite çalışıyor, bir de üşütünce gazdan ölüyor insan. eşim de korktu, sancı zannetti. ben de hafiften tırstım.

üff bugün de kandan şeker ölçümüm vardı, pazartesi günleri pazartesi sendromundan herhalde biraz yüksek çıkıyor. açlık 99 - tokluk 146 çıktı. normal sınır 95-140 olması gerekiyor. cumartesi günü ölçtüğümde ne kadar da düşüktü halbuki. bu işyeri bana iyi gelmiyor yaww direkt şeker bile farkediyor. neyse kurtuluyorum az kaldı...

tacı gördüğün link hangisi kuzum bizde bakalım nasıl bişi yapcaksın

geçmiş neyseki gazmış sorunun fakat karnıbahar bendede çok gaz yapar
ayrılcan tarihe karar verdinmi ????

kolay gele:34::34: çok zevkli bi iş.ütü biraz yorucu ama olsun,onları seve seve yaptığından bitiveriyor :1:benimkiler de ütülendi yatağın üstünde duruyo,yerleştirilecek:31::9:

geçmişi okudum,

saol lipim:16:

benimde dogum tarihim 19şubat hg aramıza benim kızım olucak:31:

ah canım ne üzdüler seni gıcık herifler:47:

hı ben merak ediyorum arada bakıyorum sana yılbaşı çekilişini organize ediyosun herelde ondan gelmiyosun sanmıştım geçmiş olsun canım saglıkla tosun gb bebeişin olur inşallah:54:

geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah gününde saglıkla gelsin bebeişlerimiz:54:

günaydın hakseverim,

ben ne manyaklar gördüm, müdüründen tut da servis şoförüne kadar...hatta kendi akraban bile kazık atıyor sana...insan böyle böyle pişiyor hayatta. yalnız insanın kalbi temizse karşısına en sonunda iyi kişiler çıkıyor. benim ailem, eşim ve onun ailesi de benim en büyük şansım. hepsi gözümün içine bakıyor, Allah razı olsun hepsinden, sizlerden de...

benim hakkımı vermeyen kişiye de beddua etmiyorum artık, geçmişte başka kişilerden de çok ah aldığı için belasını bulmuş zaten...

günaydın hakseverim,

ben ne manyaklar gördüm, müdüründen tut da servis şoförüne kadar...hatta kendi akraban bile kazık atıyor sana...insan böyle böyle pişiyor hayatta. yalnız insanın kalbi temizse karşısına en sonunda iyi kişiler çıkıyor. benim ailem, eşim ve onun ailesi de benim en büyük şansım. hepsi gözümün içine bakıyor, Allah razı olsun hepsinden, sizlerden de...

benim hakkımı vermeyen kişiye de beddua etmiyorum artık, geçmişte başka kişilerden de çok ah aldığı için belasını bulmuş zaten...

yani koskoca devlet bile engel olamıyo işte bunlar atayyip amcam 3 tane yapalım diye dogum izniydi süt izniydi ücretli ücretsiz izindi dogum parasıydı bişeyler yapmaya çalılıyo ama baştakilerde vicdan olmayınca koskoca ülkedeki herkezi nasıl takip etsinler herkezin ahlakı içindedir içindeki vicdan ttartısındadır yoksa nabarsan yap kahrolsanda onlar yapcandan geri kalmıyolar etme bulma dünyası sal çayıra öküzleri mevlam kayırır onları:34:

Back
X