- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
benim de sürekli öyle nefes alamıyorum sanki,akciğerlere baskı yaptığı içinmiş sorun yok yani.Ya benim kalbim sıkışıyo bazen yattığım yerde gobek baskımı yapıuo noluyo anlamadım vala
Merhaba arkadaşlar. Yazmıyorum ama takipteyim sizi. Ben geçen hafta doğum iznine ayrıldım. Sezeryan olacağı için 31 de aldım iznimi. Zor oluyordu bana. Evde 2 çocuk, okul köyde, git gel canım çıkıyordu. Erken ayrıldım yani. Artık ikinci dönem de heyet almaya falan bakacağız. Alabilirim inşallah. Hazırlıklarım da tam. Gerçi hala yıkamadım kıyafetlerimizi çamaşır makinamız bozuldu. yeni makinayla yıkarım artık..
hayırlı olsun iznin ben de bugün aldım çalışabilir raporu ama ancak 3 hft dayanabilirim.27 aralık son inşallah, heyet raporu alamazsam 3 hft baya işe yarar.benim de iki çocuk çok fena yoruluyorum.bir de sezeryan olacağı için 20 -21 ocak gibi tarih verdi dr.
kızlar:31+4 de bebişin kilosu 1660 boyu 7 ile çarptığımda 40 idi,çokmu düşük,diğer çocuklarımda hep 2,2,5 kg arası doğdular,bu tosuncuk olsun istiyorum.
laurana işe başladı mı,diğerleri gibi face de mi?