Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım 32. haftada izne ayrılma hakkımız var 32 hafta 0 günlük olunca gel dedi dr haftaya gideceğim canım aslında izne ayrılmayı düşünmüyordum doğum sonrasına aktarmayıdüşünüyordum ama okulda yaşadığım bazı sıkıntılar sebebiyle karar deiştirdim
gunaydın kızlar nasılsınız
ben güne kötü başladım birazcık
annemde yattık dün gece eşim şehir dışında
biraz bişiler yiyeyim dedim güya mısır ekmeği yedim azcık üzerine tahin pekmez sürdüm
tramvayda bir midem bulandu bir fenalaştım zaten 3-4 gündür ne yesem azımdan geliyor sıpa iyicene yukarı çıktı sanırım, mideme çok baskı yapıyor
tramvaydan inmek zorunda kaldım durakta biraz bekledim tabi su falan verdi ordaki görevli tansiyonumdamı düştü bilmiyorum nefesim kesilmişti çünkü zor nefes alıyordum
5 dk kadar bekledim ve sonraki tramvaya bindimde geldim
geldim ama nasıl
oyyy bu kız beni çok yoruyor hayırlısıyla geçeydi şu 1,5-2 ay yaaaaaaaaaaaa
Hayırlı olsun canım raporun:)Amin canım raporu aldım ama elimde kağıt falan yok sisteme girecekler oradan bakacaklar falan filan bide şunu sistemde görseler de tamamen işim bitse
e devlet şifresi aldım ama bi yerde göremedim
Kısmetse 18 gün sonra evimde olacağım..
Selamlar herkese![]()
bbilimim geçmiş olsun, havalar soğudu üşütme vs. hep bir taraflarımıza vurdu tabii,
hakseverim kuzunun usg görüntüsünü gördüm, maşallah çok tatlı
speedyim raporunu almışsın, güle güle çalış, güle güle izne ayrıl, güle güle doğur, güle güle büyüt bebikini inşallah tatlım,
kronikim sana da selamlar güzelim, hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah, eşinin yanında olması çok önemli tabi,
kızlar benim 3 aylıktan beridir kuyruk sokumum sıkıntı veriyordu, simit şeklindeki minder alınca rahatlamıştım. kemiklerim artık nasıl esnediyse...
ancak bir haftadır kuyruk sokumumun sağ tarafında kronik bir ağrı başladı, yürürken kendini belli ediyor. öyle bir yer ki öyle hareketle masajla geçecek gibi değil, acaba bebek oradaki sinirlere baskı mı yapıyor? ne yapcam ben ya katlanıcak mıyım 2 ay bu ağrıya?
Günaydın kızlarrrr....flash belleğimi evde unutmuşum.çalıştıgım dosyayı dün ona atmıştım belki evde bakarım diye...şimdi eve gitmem lazım
kim yürücek bu soğukta yaw
neyse ki ev yakın..offf offf cok unutkan oldum cokkkk.....bi iş basvurusunda bulunmacaktım,daha iyi bi pozisyon bakanlıkta.şansım yok denecek kadar az ama deneyim demiştim.11 aralık son başvuru günü ve ben daha aralık ayının 5i 6 sı sanıyorum bugün...bugün hemen postalamam lazım hemde acele postayla:18::18::18:
bbilimim geçmiş olsun, havalar soğudu üşütme vs. hep bir taraflarımıza vurdu tabii,
hakseverim kuzunun usg görüntüsünü gördüm, maşallah çok tatlı
speedyim raporunu almışsın, güle güle çalış, güle güle izne ayrıl, güle güle doğur, güle güle büyüt bebikini inşallah tatlım,
kronikim sana da selamlar güzelim, hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah, eşinin yanında olması çok önemli tabi,
kızlar benim 3 aylıktan beridir kuyruk sokumum sıkıntı veriyordu, simit şeklindeki minder alınca rahatlamıştım. kemiklerim artık nasıl esnediyse...
ancak bir haftadır kuyruk sokumumun sağ tarafında kronik bir ağrı başladı, yürürken kendini belli ediyor. öyle bir yer ki öyle hareketle masajla geçecek gibi değil, acaba bebek oradaki sinirlere baskı mı yapıyor? ne yapcam ben ya katlanıcak mıyım 2 ay bu ağrıya?
Belki kızının kısmetine iş oluverir jackim...Hakkında hayırlısı olsun...
Nasıl bir ağrı oluyor lip.Batıyor gibimi...Bende de oluyor o.Hamilelikten önce yorulduğumda oluyordu ama hamilelikten sonra sürekli olmaya başladı.Hamileliğin ilk başlarında yürüyemiyordum bile![]()
Doğum izni hala uzatılmadı değil mi arkadaşlar ? Takip etmeye çalışıyorum da kaçırmış olabilirim arada :)
Doğum izni hala uzatılmadı değil mi arkadaşlar ? Takip etmeye çalışıyorum da kaçırmış olabilirim arada :)
inşallah kronikim inşallahhh....bazen seyahat durumu olabilir bu işte ama ona daha iyi bi imkan sunabilirim...hakkımızda hayırlısı artık...
bu arada ptt den acele posta servisiyle göndersem yarın ellerinde olur mu?:18: ankara sonuçta ya.6 saatlik yol,yetiştirsinler yarın aksam 5 e kadar
yok canım uzatılmadı henüz.![]()
Ptt kargoyla olmaz guzum.Onlar toplu gönderiyorlar ya bu akşam işleme başlanacak daha.Sen kargoya ver.Ben hüzünbaza kargo yolladım ptt ile bingölden samsuna 4 günde gitti sanırım![]()
İzin izin diyip durmayın loooo.
Ben Allah'tan bi mani olmazsa Ocak sonuna kadar ahanda bu ofisteyim..![]()
canım hastanedeki 2 ayrı dr inceledi ikisi de aynı şeyi söyledi ama düzelebilirmiş sebebi yok dediler bana da şekermiş en önemli sebep ama ben de şeker de çıkmadı
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın anneler nasılsınız 2 gündür su içemiyorum ben korkudan ya dr azıcık azalt dedi ama ben hiç içemiyorum sanki her damlasında bebeğin suyu daha da artacakmış gibi geliyor
Senle benim bebekler pek sonra gelecek yahu![]()
İzin izin diyip durmayın loooo.
Ben Allah'tan bi mani olmazsa Ocak sonuna kadar ahanda bu ofisteyim..![]()