2014 Şubat Anneleri

Canım benim de bebeğimin suyu fazla çıktı benim de şekerim çıkmadı çok üzülüyorum internette saçma sapan şeyler yazıyor moralim çok bozuk

Senin suyun ne kadar...Benim şu an 8.8.Normalde olması gereken 8 miş azda olsa benimde suyum fazla.Cuma günü doktora gittiğimde suyum yine fazla olunca doktor benimde böbreklere bakılmasını istedi.Bebekteki su fazlalığı annenin böbreklerinde genişlemeye sebep olabiliyormuş çünkü.Doktorun dediği gibi böbreklerim genişlemiş çıktı:31::31::31: ama endişelenecek boyutta değil.Bir de üstüne sol böbreğimde taş olduğunu öğrendim.Biri 1 cm biri 0,50 cm boyutunda iki taş.1 cm lik olan oturmuş yerine oynama yapma riski yok ama yarım cm olan oynayıp kanallarımı tıkayabilir.O yüzden kontrol altında olmam gerekiyormuş doğuma kadar.Uzattım ama sizin böbreklerinize bakıldımı genişleme için.

Sona kalan dona kalmaz inşallah yavrum.. Herkeşler yazcak doğum hikayesini gerildikçe gerilcez kurdukça kurcaz gibi geliyor. :1::1:

Belki ilk biz doğururuz :27::27::27:

inşallah kronikim inşallahhh....bazen seyahat durumu olabilir bu işte ama ona daha iyi bi imkan sunabilirim...hakkımızda hayırlısı artık...

bu arada ptt den acele posta servisiyle göndersem yarın ellerinde olur mu?:18: ankara sonuçta ya.6 saatlik yol,yetiştirsinler yarın aksam 5 e kadar:27:

yok canım uzatılmadı henüz.:31:
Bence de kargoyla gönder canım ptt ile hiç o kadar hızlı olmuyor malesef.

Sana da delam bu arada huzunbazcım:)

Canım benim de suyum fazla çıktı içtiğimiz suyla bir alakası varmıymış

İçilen suyun bebeğin suyunun fazla olmasıyla hiç bir ilgisi yok...Su fazlalığının en büyük sebebi annedeki diyabetmiş.(Bende de şeker çıkmadı) Bebeğin yemek borusunun kısa olması,bebeğin midesinin olmaması ya da bebeğin dudağının yarık olmasından kaynaklı olabilirmiş su fazlalığı.Ama sebepsiz yerede fazlalaşabilirmiş su.Bence gönlünüzü ferah tutun ve internette o kadar araştırma yapmayın. Bilende yazıyor bilmeyende :50::50::50:

kızlar nabız ölçümü yapıyor musunuz hiç. benim nabzım 97-100 filan çıkıyor. bu normal mi acaba.sizinkiler nasıl??

sen böyle yazınca ben gerildim ama ben ocak sonunda doğurmuş olurum muhtemelen :26::26:

:) Benim 20 Şubat a kadar vakti var. 30 Ocak ta izne çıkmam lazım 37 ye kadar dayanabilirsem. Ki hiç sanmıyorum.. :ssz:

Senin suyun ne kadar...Benim şu an 8.8.Normalde olması gereken 8 miş azda olsa benimde suyum fazla.Cuma günü doktora gittiğimde suyum yine fazla olunca doktor benimde böbreklere bakılmasını istedi.Bebekteki su fazlalığı annenin böbreklerinde genişlemeye sebep olabiliyormuş çünkü.Doktorun dediği gibi böbreklerim genişlemiş çıktı:31::31::31: ama endişelenecek boyutta değil.Bir de üstüne sol böbreğimde taş olduğunu öğrendim.Biri 1 cm biri 0,50 cm boyutunda iki taş.1 cm lik olan oturmuş yerine oynama yapma riski yok ama yarım cm olan oynayıp kanallarımı tıkayabilir.O yüzden kontrol altında olmam gerekiyormuş doğuma kadar.Uzattım ama sizin böbreklerinize bakıldımı genişleme için.

Belki ilk biz doğururuz :27::27::27:

Hehehe belli mi olur. Ama speedy ve adally den önce doğuramayız bence :1::1:

kızlar nabız ölçümü yapıyor musunuz hiç. benim nabzım 97-100 filan çıkıyor. bu normal mi acaba.sizinkiler nasıl??

gebelikte kalbin dakikada çarpım hızı oldukça artar bu normaldir, gebelik taşikardisi denir ve nerdeyse her gebede olur,
benim oğlumda çok sık tansiyon ölçerdim dolayısıyla kalp atışımıda görürdüm 100-130 falan çıkardı hatta
buda rahatsız ediyor tabiki, kulaklarında hissediyorsun kalp sesini göğsün yerinden fırlıcak sanıyorsun bazen, buda nefes darlığı yapıyor

neyse neticede normal durumlar bunlar

kronik hoşgeldin, prolet :54:

Suyumun ne kadar olduğunu söylemedi doktor sadece suyun fazla sendevşeker çıkmışmıydı dedi ben de yok dedim...o zaman son zamanlarda çok şekerli yiyorsun dedi şekli yememeye dikkat et 10 gün sonra yine bakarız dedi....dün gayet normaldim bugün internetten bakkım bebeklerde anolmallikler olunca da su artabiliyormuş zaten pimpirikli olan ben iyice tuaf oldum

Merhaba
Kan hapını gece almakla bebişin kilosunun bir ilişkisi mi varmış tam anlayamadım ben.
Ben de sürekli soluma yatamıyorum done done yatıyorum işte . İlk oglumda da oyleydi nasıl rahat edersem artık:)sag sol sırt üstü:)

4135 dogdu ilk oglum bu arada.
Her doktor farklı şeyler soyleyebiliyor standardı yok galiba bu konunun:)

inşallah sonradan toparlar yavrum o kadar büyükte olmasın çıkartması zor olur:18::9: arkadaşında öyle 5kiloya yakın doguyo çocukalrı ama ne güzel oluyo ele avuca geliyo dogar dogmaz 2 aylık gb oluyo ayaklı zıbınlar felan cocuga olmuyo şimdi daha 40ı yeni çıktı:27: doktorum demedi kan ilacını gece içme diye ben acaba ondan mı diye düşündüm doktorum sadece olabilir her çocuk kilolu olmaz dedi bebeğin iyi kilo alması için kan akışının iyi olması gerekir bunun içinde soluna yatabilirsin ve kan ilacını düzenli kullanmalısın dedi :31: diğerleri benim acabalarımdı yani:17:

Maşallah dünya güzeline canım. Bak hafta sonu benim de randevum vardı. 29+2 de 1503 gr dı kızım. Bende kan ilacını gece içiyorum onunla alakası yok onun. Nasıl rahat içebiliyorsan öyle iç. Ama onu içtikten sonra bir mandalina falan ye su iç canım. c vitamini emilimini arttırıyormuş. :54:

aa saol canım bak ben bunu unuttum eskiden hep meyve suuyla sabah aç karnına içiyodum artık sıkıldım hem gece içiyorum hemde suyla acı acına içiyomuş gb oluyo bak saol gene meyve suyuyla içeyim ben çünkü gelişimi şimdiye kadar hep öndeydi geçenkinde haftasıyla uyumlu dedi bu seferde kilosu birazcık az gb dedi :50: ben gene meyve suyuyla içeyim saol tatlım:54: bidahakine nabtın bu çocuga dedirtmem lazım:9::52:

bu bildiğin poz vermiş maşallah çok tatlı:nazar:

dimi teysezi :54:

kronik sen sezeryana karar verdiğine göre sanırım 20 şubat civarında doğrursun en geç öyle değilmi yani ayın sonuna kalmaz

HUZUNBAZ BURALARDAMISIN TATLIM
DÜN Bİ ARA BEBEK ŞEKERİ İÇİN MALZEME ALDIĞINI YAZMIŞSIN NASIL BİŞİ YAPCAN GÜLÜM FOTO ATSANA

başka bebek şekeri kapı süsü veya benzer bişi yapan yokmu ya ?????????
resim atında bakalım

Belki kızının kısmetine iş oluverir jackim...Hakkında hayırlısı olsun...

Nasıl bir ağrı oluyor lip.Batıyor gibimi...Bende de oluyor o.Hamilelikten önce yorulduğumda oluyordu ama hamilelikten sonra sürekli olmaya başladı.Hamileliğin ilk başlarında yürüyemiyordum bile :53::53::53:

evet canım batıyor gibi bir ağrı:( napıcaz çekicez herhalde. ben pazartesi doktora gidicem bir sorayım bakalım ne diyecek...

midemmm çok kötüü bugünn:( acayip yanma var yaa eskiden reflü hastasıydım ama geçmişti şimdi geri döndü sanki hamilelikten oluo bu kes galiba ama hiç dokuncak bişi de yemedimm bu bölemi sürcek hep yaa okuldayım napcamı şaşırdım :( buarada benimde daha izne ayrılmama çooook varrr evdekilerii kıskanıorum resmen ocak 17 ye kadar bu çucuklarlannn işim zor:(

gebelikte kalbin dakikada çarpım hızı oldukça artar bu normaldir, gebelik taşikardisi denir ve nerdeyse her gebede olur,
benim oğlumda çok sık tansiyon ölçerdim dolayısıyla kalp atışımıda görürdüm 100-130 falan çıkardı hatta
buda rahatsız ediyor tabiki, kulaklarında hissediyorsun kalp sesini göğsün yerinden fırlıcak sanıyorsun bazen, buda nefes darlığı yapıyor

neyse neticede normal durumlar bunlar

kronik hoşgeldin, prolet :54:

Nasılsın bilimim :16::16::16:

Suyumun ne kadar olduğunu söylemedi doktor sadece suyun fazla sendevşeker çıkmışmıydı dedi ben de yok dedim...o zaman son zamanlarda çok şekerli yiyorsun dedi şekli yememeye dikkat et 10 gün sonra yine bakarız dedi....dün gayet normaldim bugün internetten bakkım bebeklerde anolmallikler olunca da su artabiliyormuş zaten pimpirikli olan ben iyice tuaf oldum

Kontrole gittiğinde özellikle sor bakalım ne kadarmış su seviyen.İnternette araştırdım ben üst sınır 24-25 cm miş.Şu an bebeğin rahatsızlığı olsada yapabileceğimiz bir şey yok o yüzden en azından kendimize stres yapıp hamileliği kendimize zehir etmeyelim değil mi :34::34::34:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 8de kalktım eşimle kahvaltı yaptım 10a kadar oturdum bi yattım anca kalktım:52::27: oda görümcemin telefonuyla akşama yemege çarıyo da:56::1: yarında anneme gitmeyi düşüyorum bakalım kısmet :10:

kızlar bu arada bizim doktor dün akşam didiki ilişki yapmayın artık :53:şok oldum neden öyle dediki eşimde var ikimizde birbirimize baktık soramadıkta neden felan diye sanki çok istiyoruzda nasıl yasakalrsın der gb olcaktı:37:

hoş dün akşam biz yasağı çiğnedik zaten:17::54:

ama neden yasak olsunki bi problem olmadıkça normal dogumu bile kolaylaştırıyo diyolar hatta sancıları başlayınca ilişki yapan duydum ben dogum kolay olsun diye:27:o kadar yapamam da daha erken yani genciz güzeliz :12::1::1:

evet canım batıyor gibi bir ağrı:( napıcaz çekicez herhalde. ben pazartesi doktora gidicem bir sorayım bakalım ne diyecek...

lip canım üzülerek söylüyorum aramıza hoşgeldin o ağrı bende 4 aylıktan beri var her ne gündüz ne gece tamamen geçmiyor sadece ağrının dozu gün içindeki yorgunluğuma göre artıyor veya azalıyor
geceleri yatmak bile benim için çok zor özellikle sağ kalçam daha çok batıyor zaten sağ tarafıma çok yatınca sağ taraf ağrıyor sonra sola dönüyorum 1-2 saat öyle yatıyorum bu defa o tarafın ağırısıyla uyanıyorum

umarım senin ağrın geçicidir fakat evet 2 ay daha çekeceksin
keza ben 4 aydır çekiyorum bu ağrıyı ve günden güne malesef artıyor

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 8de kalktım eşimle kahvaltı yaptım 10a kadar oturdum bi yattım anca kalktım:52::27: oda görümcemin telefonuyla akşama yemege çarıyo da:56::1: yarında anneme gitmeyi düşüyorum bakalım kısmet :10:

kızlar bu arada bizim doktor dün akşam didiki ilişki yapmayın artık :53:şok oldum neden öyle dediki eşimde var ikimizde birbirimize baktık soramadıkta neden felan diye sanki çok istiyoruzda nasıl yasakalrsın der gb olcaktı:37:

hoş dün akşam biz yasağı çiğnedik zaten:17::54:

ama neden yasak olsunki bi problem olmadıkça normal dogumu bile kolaylaştırıyo diyolar hatta sancıları başlayınca ilişki yapan duydum ben dogum kolay olsun diye:27:o kadar yapamam da daha erken yani genciz güzeliz :12::1::1:

ay harbi ne ilginç doktorlar var kendiside sevmiyorsa ilişkiyi sizede yasaklamıştır, bu arada bizimde ilişki sıklığımız oldukça düştü artık baya bi zor oluyor yaaaaaaaaaaa :30::30::30::30:
Nasılsın bilimim :16::16::16:

Kontrole gittiğinde özellikle sor bakalım ne kadarmış su seviyen.İnternette araştırdım ben üst sınır 24-25 cm miş.Şu an bebeğin rahatsızlığı olsada yapabileceğimiz bir şey yok o yüzden en azından kendimize stres yapıp hamileliği kendimize zehir etmeyelim değil mi :34::34::34:
iyiyim datlım, daha doğrusu iyiyim diyelim iyi olalım
yoksa annem derki bebek rahme düştüğü gün rahatlık biter der gerçektende öyle :1::1: ama bunada şükür

Back
X