2014 Şubat Anneleri

bana da 75 küçük geliyordu. 80 azıcık büyük geliyordu. 80 ler tam olmaya başlamıştı ki zamanla sıkmaya başladı. ama boyutları büyüdüğünden değil sanki o kadar. daha çok sırtla ilgili. bir süre sırtı genişletmek için olan aparatlardan aldım öyle idare ettim. ama sonra iki tanesini birbirine ekleyecek hale geldim. bir de yanlardan taşıyordu. sonra gittim 85 aldım. ama bence o kadar büyümedi yani. uçlara doğru inceliyor mu ne göğüslerim, biraz boş kalıyor. yanlardan taşıyor deyince de kadın toparlayıcılı verdi. isterseniz bir deneyin dedi. girdim kabine. ay o ne rahatlık öyle. çok canım yanıyormuş meğersem. bir de üstüne c kuplu bir tane verdi. emzirirken bunu kullanırsın, dolar daha göğüslerin dedi. ama dediğim gibi, büyüme öyle pek göğüslere doğru değil maalesef.

bu arada mesajların altında bir konuşma baloncuğu gibi bir şey var canım, telden girerken ona tıklayınca alıntı yapabiliyorsun.

benimde 85 di hala85 sade biraz sıkıyo ama uçlarda büyümedi nasıl emzirecez kızlar merak ediyrm

vuuvv dışarda tipi var resmen niğde bu haliyle hiç çekilmiyor ya sağlık ocağına gidecektim gidemiyorum 10 dk. yol ama dışarı çıktığım an kardan adam olurum herhalde göbekte önde kocaman:9::9::9:

nasıl geçti bu kadar hafta ya göz açıp kapayana dek geçti zaman yaklaştıkça heyecan artıyo korkmuyorum diyordum ama hafif hafif korkmaya başladım :)

canm ben en başından beri korkuyordum hep doğum olayı insanı korkutuyor ama sonundaki ödülü hatırlayınca korkum biraz geçiyo.minik minik ayaklarını ellerini öpmeyi çok istiyorum artık ya allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

$1459993_244661792358774_1392591891_n.webp

Doğurduğu yavruyu anne delice sever,
Ya Allah,yarattığı kulunu nice sever ?

eşim çalışmıyo ne güzel beraber gitcektik anneme çok kar yağmış güvenip çıkamıcaz galiba:50:

herkese günaydııın, burada kar kış kıyamet yok ama soğuğu var, poyraz eşiliğinde, resmen buzzzzzz:18::18: Bu havalarda çalışmayacaksın, ev hanımı olacaksın işte, oohh sıcacık evinde kalacaksın, şehrine kar yağmış olanlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar aman dikkat kaymaya düşmeye karşı, benim derdim de bugün ne giyeceğim, montlarım olmuyor, hırka ile idare ederim, nasıl olsa havalar çok soğuk olmuyor burda diyordum, al sana soğuk işteee, bugün ne giyseeemm :111:
Benim de geniş bi paltom var onu giyiyorum kuşaklı, önü kapanmıyor tabii:44:
Bir de kocamdan giyiniyorum, bana uyan şeyleri hacıladım ;)

Kızlar ben bugün işe gitmedim. Uyandım erkenden kat kat giyindim hazırlandım ama bizim yokuşu yemedi gözüm ..geçen sene idari izin vermişlerdi karda ama bu sefer öyle birşey yapmadılar. Bende iznimden kullanıcım 1 gün ne yapayım ..sen gelme bugün diyen yönetici olsa almazdım tabi :p

Selam_

işe gitmedim bugün aradım gelemicem ben dedim :D yatıyorum evde

Ay inş. anacım inş. ama zaten 40 gün doktor yasaklıyor birde üzerine uykusuzluk falan eklenince birde annelik hormonları insaları çok garip yapıyor ya
bakalım sppeedy zaman gösterecek canım buradan yazışırız belki yine :9::9::9:

doğru söylüyorsun belki adama hiç vaktim kalmayacak ilk zamanlar zaten zor geçecek teyzemden görüyorum sürekli ana oğullar ne kocasını ne kızını göremiyor fırsat kalmıyor
o zaman yazışırız artık oldu mu olmadı mı detayları :) eee bide annem evde olacak o gitmeden de olmaz :D

haftada 1 yapıyolar bide rutinleşti diyo kıza bak ya bak şuabat anneleri olarak linç edilebilirsin dime öyle ayda bi yapıyoruz de:27::52::9::9::9:

kimiside kırkını beklemiyomuş kuzuuu eşimin arkadaşının eşi eşine yalan sölemiş kanamam bitti yapalım diye adamda yapmış kanı görünce korkudan bayılcakmış adam :9::9: amnyak çok bu devirde:52:

hafta da 1 bana az geliyor muhtemelen eşime de öyle ama napalım :) yavaştan bizimde ayda 1 e bile düşebilr en son istemeye istemeye oldu :ssz:

Ay ben de her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Normale dönmek istiyorum artık, öok özledim o günleri:(

Eşim de hep çok çocuk isterdi. Bana da durup durup sen çok sıkıntı yaşamıyorsun bak doğurursun deyip duruyordu. Geçenlerde o da başka çocuk yapmasak mı ki ya? Böyle hiç keyifli olmuyor diye sayıklanıyordu. Bizde de sıklık haftad 1 e düştü ama ikimize de yetmiyor:( rüyalarım hep +18. Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.

bizimki akıllanmamış demek 2 sene geçmeden 2. yapalım diyor :25: ama çok zor büyük konuşmayım yine de :34::34:

Son düzenleme:
Yeni kesfettim burayiii.bende subat annesiyim nasipse.ikinci kizim geliyor insalllah.burda cok kar var(bursa)az once kizimla ciktik azicik kartopu oynadik:)herkese hayirli dogumlar nasip etsin rabbimmmm.

canım nerede öğretmensin
bursadayım ben canım sen nerde öğretmensin? tatil miydi bugün?:26:
Eki Görüntüle 891911

Doğurduğu yavruyu anne delice sever,
Ya Allah,yarattığı kulunu nice sever ?
içim bi tuhaf oldu gözlerim yaşardı çok güzel söz :16:
Yeni kesfettim burayiii.bende subat annesiyim nasipse.ikinci kizim geliyor insalllah.burda cok kar var(bursa)az once kizimla ciktik azicik kartopu oynadik:)herkese hayirli dogumlar nasip etsin rabbimmmm.

amin canım hoşgeldin :16: ben de bursaaa hemşeriyiz:24: çok kar var dışarı çıkmaya cesaret edemedim ben evde pinekliyorum :18:

Selam_

işe gitmedim bugün aradım gelemicem ben dedim :D yatıyorum evde

doğru söylüyorsun belki adama hiç vaktim kalmayacak ilk zamanlar zaten zor geçecek teyzemden görüyorum sürekli ana oğullar ne kocasını ne kızını göremiyor fırsat kalmıyor
o zaman yazışırız artık oldu mu olmadı mı detayları :) eee bide annem evde olacak o gitmeden de olmaz :D

hafta da 1 bana az geliyor muhtemelen eşime de öyle ama napalım :) yavaştan bizimde ayda 1 e bile düşebilr en son istemeye istemeye oldu :ssz:

bizimki akıllanmamış demek 2 sene geçmeden 2. yapalım diyor :25: ama çok zor büyük konuşmayım yine de :34::34:

ohh ev keyfi yapın süpper

Back
X