2014 Şubat Anneleri

of kızlar ya sırtımın sağ tarafı acayip ağrıyor batıyor sanki bişeler. daha önce sizler diyodunuz ben benm benim niye ağrımıyoki diyordum acaba bebek kilo aldıkça mı ağrılar artıyor anlamadım yatış pozisyonumada çok dikkat ediyorum ama geçmiyor ağrısı :(

of kızlar ya sırtımın sağ tarafı acayip ağrıyor batıyor sanki bişeler. daha önce sizler diyodunuz ben benm benim niye ağrımıyoki diyordum acaba bebek kilo aldıkça mı ağrılar artıyor anlamadım yatış pozisyonumada çok dikkat ediyorum ama geçmiyor ağrısı :(

Ben de aynı dertten muzdaribim ağrıması için yemek yapmam bile yetiyor. kaburgalarımın yerine itilmesi gerekiyor gibi garip bir ağrı bebek büyüdükçe artacak sanırım

geldim... :1:

sağ gögsümün altı karnımla birleşen yer 2 gündür sürekli ağrıyor sanki böyle karıncalanıyor ve sıkıyorlar gibi dün geçer dedim bugün yine geçmedi ya

Öncelikle sağol canım.Sonrasında tek tek cevap vereyim sana ben.Gebeliğin başından beri toplamda 10 kilo aldım ama diyetten sonra 1,5 k2 kilo arası gidip geldim.Ama benim diyetim öyle çok ciddi bir diyet olmadı aksattığımda baya oldu o yüzden kilo almam normal.Bir hafta çok sıkı yaptım diyeti o hafta 1 kilo verdim mesela.Yani dikkat ettiğimde direk veriyorum kilo.Ona rağmen bebek kilo almış.Maşallah diyeyim bende.Bana günde yarımşar saatten 2 saat yürüyüş verdi de kim uydu :1: aksine yattım yalan yok.Kilo almaya müsaitim işte artık ne çıkarsa bahtıma.

ben haftada 3 kez parmaktan kan ölçümü yaptığım için ve eşim devamlı bu değerleri kontrol ettiği için mecburen uyuyorum diyete güzelim. zaten cumartesi günü endokrin uzmanında kontrolüm var, aç karnına kan alınacak, kan değerlerim iyi çıkar inşallah.
bende de arada kaçak oluyor tabi abartmadan:) onda da faydalı bir şey yiyorum, hurma ya da meyve gibi...
ben de geçen aydan bu yana 1,5 kilo vermişim ama bebek 1 kilo almış bu çok ilginç:)
beni şu anda görenler "hiç kilo almamışsın" diyor, ben de "yediklerime dikkat ediyorum" diyorum.
dün gözümün önünde şerbetli tatlıları götürdüler ama hiç canım istemedi inan ki...eğer yersem bebeğimi zehirleyecekmişim gibi geliyor, öyle olunca beynim kabul etmiyor zaten...

geldim... :1:

sağ gögsümün altı karnımla birleşen yer 2 gündür sürekli ağrıyor sanki böyle karıncalanıyor ve sıkıyorlar gibi dün geçer dedim bugün yine geçmedi ya

canım aynı dertten ben de muzdaribim birkaçgündür bugün uzandım dinlendim gevşeme egzersizi yaptım biraz daha iyiyim sanki bebiş orayı sıkıyor gibi bi his

canım aynı dertten ben de muzdaribim birkaçgündür bugün uzandım dinlendim gevşeme egzersizi yaptım biraz daha iyiyim sanki bebiş orayı sıkıyor gibi bi his

yatıyorum oturuyorum hiç geçmiyor ayağa kalkınca sanki daha da çoğalıyor anlamadım bende
kızım orada da değil aşağısında elimle bile hissediyorum :(

kaçıncı sınıf seninkiler canım? mevcut kaç? ben okulda hiç bağırmıyorum desem yeridir geçen sene 1 lerdi bu sene 2 oldular birbirimize alıştık mevcut da azaldı 45 den 29 a düştü baya rahatım yani.. sadece çok yorgunluk hissediyorum o da son haftalara geldiğimizden bence :31:

Ohhh ne guzel... 3. Sinif 30 kisiler Canim 1 den beri ben okutuyorum. basarili ama cok yaramaz bi sinif bi de ben coksabirli degilim dayanamiyorum mecburen...eve gelip kendime kiziyorum her gun ama bi sey degismiyo...herkes benim kadar yoruluyo mu acaba diyorum..

kızlar bugün bebğimin oda takımı geldi böle krem rengi üzerinde hayvanlar var zürafa tavşan filan bu takıma uygun halı bakıorum aslında illa figürlü birebir uygun da olmayabilir ama şöle kremli kibar erkek bebek için uygun bi halı internette bakmadım yer kalmadı izmirde oturuyorum tavsiye edebileceğiniz bi yer bi site bişi varmı halı konusunda önerisi olannnnn. en son düz bi shaggy alıcam geçicem sanrmm bulamıorummmm

Tesekkur ederimmmm.ben zubeyde hanimda orhan bey e gidiyorum.baharla basladim memnun kalmadim dr dan hastanede cok kalabalik rentip a gectim dr suratsizin onde gideni ama iyiydi.en sonunda esiminn arkadasi diye direttigim orhan bey e gectim:)cokta memnunum hastaneden de dr umdanda.

baharı bende sevmiyorum devletten farkı kalmadı medikale gidiyorum ben ahmet yılmaza yıllardır doktorumdu eskiden bayabi gittim özelinede aşılamada yaptırdık ona sonra özellerden sıyrılıp fakülteye başladım orda hamile kaldım ama 3 aydan sonra bakmıyo barış bey tüp bebek bölümü hamilelere risk olmadıkça bakmıyo kadın dogum tarafıda tam bi eziyet her ggittiğinde ayrı asistan :50:

zübeydeye yıllar önce gitmiştik sabah namazını kılıp gittik sıra aldık doktorun kapısına gittiğimizde onlarca insan vardı kadının biri eline kagıt almış liste yapmış bizim elimideki kagıda bakıp ooo hayatta snaa sıra gelemz boşuna bekleme dedi hastlardan biriydi üstelik eşimde o ortamı görüp çıktı bidahada gitmedik nasıl gidiyosun ya kesin eşinin arkadaşı diye işin kolaylaşıyodur canım orhan beyi bende duydum arkadaşım 2 oğlunu onda sezeryan yaptı pek memnun ama ben hiçbi doktoru tanımıyorum aslında bi gidip görünsemmi acaba nasıl gidiyosun sıra alıyosun bi anlatsana canım

Anlatayim canim ne demek.esimin arkadasi evet cok buyuk derdim oldumu ariyorum gidiyorum.ama genelde 182 arayip randevu aliyorum. Kucuk barkotlu kartlarimiz var zubeydeye ilk gitti mi danismadan senin adina cikartiyorlar.randevunu aldinmi saatin gelince gittimi dr un kapisinda ekran var ona okutuyorsun adin randevu saatin herseyin cikiyor vaktin geldimi giriyorsun.eskidenmis o sistem elinde kagitla teyzelerin beklemesi:)kesinlikle git derim ne olursa olsun brans hastanesi heryerden herkesten tecrubelikler.hatta acilde bi tibbi sekretere denk gelirim gep gel bakalim der hemen ilgilenir:)orhan bey de hic kasmiyor insani gayet rahat bi dr.bazen kizar ne disarida bekliyorsun diye ama ben kimsenin hakkina girmek istemem oturup disarda beklerim:)

Anlatayim canim ne demek.esimin arkadasi evet cok buyuk derdim oldumu ariyorum gidiyorum.ama genelde 182 arayip randevu aliyorum. Kucuk barkotlu kartlarimiz var zubeydeye ilk gitti mi danismadan senin adina cikartiyorlar.randevunu aldinmi saatin gelince gittimi dr un kapisinda ekran var ona okutuyorsun adin randevu saatin herseyin cikiyor vaktin geldimi giriyorsun.eskidenmis o sistem elinde kagitla teyzelerin beklemesi:)kesinlikle git derim ne olursa olsun brans hastanesi heryerden herkesten tecrubelikler.hatta acilde bi tibbi sekretere denk gelirim gep gel bakalim der hemen ilgilenir:)orhan bey de hic kasmiyor insani gayet rahat bi dr.bazen kizar ne disarida bekliyorsun diye ama ben kimsenin hakkina girmek istemem oturup disarda beklerim:)

ay iyimiş canım ya sistem değişmiş demekki ben bide şey yanlız başına üst kata alıyolarmış 20 kişi aynı odada agrı çekiyomuşsun baran çaran herkez birbirini görüyomuş öyle bide bazen kötü hemşirelere ebelere denk gelirsen barırsan felan kızıyolarmış ablamda iki kızını orda dogurdu normal bi aldılar yukarı saatlerce aşada bekledik o orda yanlız başına kaldı doguruncada hemen almadılar yanına odaya almışlar 4 kişi 4 bebek 4 refakatçı kaç saat sonra aldılar beni yanına yanına gittim kendini tmeizlemeye çalışıyo o halde bbeğide getirmişler ablamcım sen büşraya bak dedi ama kanlı felandı kafası ıslak mendille sileyim dedim kafasında bi çizik vardı nasıl canıma cıdı hemen aldım bebeği aşa kata hemşirelerin yanına götürdüm ne bu diye tırnak iziydi resmen ilgilendiler felan ama yavrumun başı çizikti allahtan bişi olmamış :50: yani tek başına kalıyosun bebeğinle oracıkta benim ilk bebeğim tek başıma nabarım ben korkarım orda:18::5:

arkadaşımın sezeryan oldu ikisindede tek başına odada kaldı hemşirelerle anlaşmış ayarlamışlar ama denk gelir miki sen şanslısın ki eşinin arkadaşı sanırım ben o imkanalrdan yararlanamam kimsemiz yokki orda malesef:50:

benim nedense saçma takıntılarım totemlerim vardır, şimdi çantayı hazırlarsam sanki bebek hemen doğacakmış gibi düşünüyorum bu yüzden çantayı mantayı hazırlamıom daha...
benim de takıntılarım var ama evde iki oğluş olunca bir de hazırlayacak kimse olmayacağı için ne olur ne olmaz diye hazırladım,yapım gereği de heyecanlı bir tipim zaten .şu anda mesela kurabiye pasta börek işine kafayı taktım.bunları da hazırlayayım tamamdır.

hastane çantası için de bence abartmaya gerek yok,sezeryan da bile bir gece kalınıyor,ben hep iki pijama takımı koymuştum kendim için.bebiş için de iki takım.ama bu sefer çantaya süt artırıcı çaylar vs.de koyacağım,meyve suyu içmekten eve geldiğimde hastaneye gittiğim kilodaydım.bir de şekersiz komposto hazırlamayı düşünüyorum eve dönüş için.inşaalllah planlanan tarihte gelir de ben de bunları yapabilirim.[/QUOTE]

mrb canım biz aynı doktora gidiyodk:) hala devam edyomusun tarık beye.? face ye takılmaya başladım burayı ihmal ettm:(

ay iyimiş canım ya sistem değişmiş demekki ben bide şey yanlız başına üst kata alıyolarmış 20 kişi aynı odada agrı çekiyomuşsun baran çaran herkez birbirini görüyomuş öyle bide bazen kötü hemşirelere ebelere denk gelirsen barırsan felan kızıyolarmış ablamda iki kızını orda dogurdu normal bi aldılar yukarı saatlerce aşada bekledik o orda yanlız başına kaldı doguruncada hemen almadılar yanına odaya almışlar 4 kişi 4 bebek 4 refakatçı kaç saat sonra aldılar beni yanına yanına gittim kendini tmeizlemeye çalışıyo o halde bbeğide getirmişler ablamcım sen büşraya bak dedi ama kanlı felandı kafası ıslak mendille sileyim dedim kafasında bi çizik vardı nasıl canıma cıdı hemen aldım bebeği aşa kata hemşirelerin yanına götürdüm ne bu diye tırnak iziydi resmen ilgilendiler felan ama yavrumun başı çizikti allahtan bişi olmamış :50: yani tek başına kalıyosun bebeğinle oracıkta benim ilk bebeğim tek başıma nabarım ben korkarım orda:18::5:

arkadaşımın sezeryan oldu ikisindede tek başına odada kaldı hemşirelerle anlaşmış ayarlamışlar ama denk gelir miki sen şanslısın ki eşinin arkadaşı sanırım ben o imkanalrdan yararlanamam kimsemiz yokki orda malesef:50:

Canim benim inan dogumla ilgili hic bisey konusmadim sadece 38 de aliriz dedi ilkde sezeryan oldugu icin.duydugum kadariyla ozel oda tutulabiliyormus bagis karsiliginda.zira ilk kizimi ankara da devlette dogurdum ozel oda bolumu vardi yaptim 250 lira bagis refakatciyada 38 lira verdik cok cok rahattim.haftaya konrtolum var iyice sorusturucam ozel oda isini.sanada bilgi veririm.gecen gun bi kadinla konustum zubeyde de 4 sene once bahar a dogum a gitmis oda da tek basina dogurmus.kimse ilgilenmemis.kadin kac kisi olursa olsun devletten sasmam diyor:)denk gelmek gerekiyor rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin.ben hep oyle dua ediyorum.vicdani yoksa ozelde olsa paranla rezil olursun.dene derim zubeyde yi ara 182 yi.al randevunu saatinden once git danismadan cikar kartini her yapilan bilgi ona yukleniyor dr her seferinde hepsini goruyor.ben sistemden memnunum.darisi sana olsun canim.

Canim benim inan dogumla ilgili hic bisey konusmadim sadece 38 de aliriz dedi ilkde sezeryan oldugu icin.duydugum kadariyla ozel oda tutulabiliyormus bagis karsiliginda.zira ilk kizimi ankara da devlette dogurdum ozel oda bolumu vardi yaptim 250 lira bagis refakatciyada 38 lira verdik cok cok rahattim.haftaya konrtolum var iyice sorusturucam ozel oda isini.sanada bilgi veririm.gecen gun bi kadinla konustum zubeyde de 4 sene once bahar a dogum a gitmis oda da tek basina dogurmus.kimse ilgilenmemis.kadin kac kisi olursa olsun devletten sasmam diyor:)denk gelmek gerekiyor rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin.ben hep oyle dua ediyorum.vicdani yoksa ozelde olsa paranla rezil olursun.dene derim zubeyde yi ara 182 yi.al randevunu saatinden once git danismadan cikar kartini her yapilan bilgi ona yukleniyor dr her seferinde hepsini goruyor.ben sistemden memnunum.darisi sana olsun canim.

sezeryan senin o yüzen o doktorun girer kesin uff bende milyarlar vermek istemiyorum hastaneye ama bilmiyorum :50:

sezeryan senin o yüzen o doktorun girer kesin uff bende milyarlar vermek istemiyorum hastaneye ama bilmiyorum :50:

Bende vermek istemiyorum kuzum cocugun masrafi zaten olacak.doguma verecegim parayla neler yaparim kizlarima.esim rentip ta dogur diyordu ilk baslarda.orhan bey e gitmeyi reddetim hep:)ama iste nasipppp.denemekten kaybedicek neyin var?orhan bey gununde dogurusam giricek ama benim erken dogum olabilir cunku ilk kizimi erken dogurdum bunda da risk var.sancim gelse nobetci degilse mumkun degil giremiyor.bide bana bu isler nasip gibi geliyor.nasipse olur yoksa elden ne gelir.

evet hala tarık beye gidiyorum.20-21 ocak için de gün verdi.benim face im yok,buralardayım.sen nasılsın ,dr değiştirmedim değil mi?

evet hala tarık beye gidiyorum.20-21 ocak için de gün verdi.benim face im yok,buralardayım.sen nasılsın ,dr değiştirmedim değil mi?

az kalmış snn ne gzl benm şubat 16 gibi olur anca.tarık beye devam ediyorum denizhan beyede gidiyorum karar veremedim ikisi arasında kaldım:( tarık beyde sezeryan olmuş tanıdığım biri yok :(

Back
X