2014 Şubat Anneleri

kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim ya.şimdi dr la görüştüm tlf da...kansızlık cok ciddi boyutta dedi..ilaçlarımı içmiyodum çünkü:5:

1 buçuk ay önce 10.6 olan kan değerim 9.2 olmus:18:

idarardaki lökosit 30 dedi.enfeksiyon cok fazla dedi ama önceki tahlilde de 32 cıkmıstı.hastanede yaptırdığımızda 3-4 arası cıktı.sağlık ocağının idrar tahliline pek güvenmiyorum yani.

bide hematokrit gibi bişi dedi.o da 29.1 dedi.bu ne ki:26:

bunların 3 ünü doktoruna söyle dedi:18:

ah kuzum niye içmiyorsun sen ilacını ki? aç karnına mı alıyorsunuz? ondan mı bulantı yapıyor ki? bana doktor kahvaltıdan yarım saat sonra al dedi. öyle içince hiçbir problem olmuyor. tamam boş mide de daha iyi etki ediyor belki ama sizi de mahvediyor. hiç alamamaktan iyi diye düşünüyorum. bence doktorunla alternatifleri konuş canım. epey düşmüş çünküm:(

ah kuzum niye içmiyorsun sen ilacını ki? aç karnına mı alıyorsunuz? ondan mı bulantı yapıyor ki? bana doktor kahvaltıdan yarım saat sonra al dedi. öyle içince hiçbir problem olmuyor. tamam boş mide de daha iyi etki ediyor belki ama sizi de mahvediyor. hiç alamamaktan iyi diye düşünüyorum. bence doktorunla alternatifleri konuş canım. epey düşmüş çünküm:(

ilk verdiği hap mide bulantısı kusma yapıodu..sonra bu küçük şişedeki ilaçlardan verdi.kan gibi var ya..ondan kullanıyodum bi süre sonra onu da içemez oldum.2 kutu duruyo evde öyle.....şimdi dr a dicem bunu haslıcak beni...tabi ondan önce eşimin çenesini baya bi dinlicem:31:

yanımda vardı 4 tane içtim birini şimdi zar zor.iş işten geçtikten sonra tabi:43:

Gunaydinnnnn.kizlar ben mastit olmusum gogus enfeksiyonu resmen iltihap akiyordu dr antibiyotik verdi ama sadece akintisi durdu acisi hala ayni ve sanirim apse ye cevirdi tas gibi oldu kahverengi kismi.orayi nesterle acip apseyi bosaltiyorlar ama ben ne yapacagimi sasirdim yaptirsam mi sut gelmesini saglayip erken dogum a sebep olurmu.kafam cok karisti:(kanda enfeksiyon 20 bin kurumuyor bi turlu kutu kutu antibiyotik ictim yok kaldi oyle.bari bu kizim 36 haftaya gelebilseydi:(

Gunaydinnnnn.kizlar ben mastit olmusum gogus enfeksiyonu resmen iltihap akiyordu dr antibiyotik verdi ama sadece akintisi durdu acisi hala ayni ve sanirim apse ye cevirdi tas gibi oldu kahverengi kismi.orayi nesterle acip apseyi bosaltiyorlar ama ben ne yapacagimi sasirdim yaptirsam mi sut gelmesini saglayip erken dogum a sebep olurmu.kafam cok karisti:(kanda enfeksiyon 20 bin kurumuyor bi turlu kutu kutu antibiyotik ictim yok kaldi oyle.bari bu kizim 36 haftaya gelebilseydi:(

Geçmiş olsun.İnşallah bir çözüm bulabilirsiniz...

kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim ya.şimdi dr la görüştüm tlf da...kansızlık cok ciddi boyutta dedi..ilaçlarımı içmiyodum çünkü:5:

1 buçuk ay önce 10.6 olan kan değerim 9.2 olmus:18:

idarardaki lökosit 30 dedi.enfeksiyon cok fazla dedi ama önceki tahlilde de 32 cıkmıstı.hastanede yaptırdığımızda 3-4 arası cıktı.sağlık ocağının idrar tahliline pek güvenmiyorum yani.

bide hematokrit gibi bişi dedi.o da 29.1 dedi.bu ne ki:26:

bunların 3 ünü doktoruna söyle dedi:18:

Aferin sana :20::20:

Geçmiş olsun.İnşallah bir çözüm bulabilirsiniz...

İnsallahhhhh.mastit in acisi fena:ne giyinebiliyorum ne bisey yapabiliyorum:(acayip halsizligim var.sabir insallah gecicek genel cerraha gidicem yarin eger kesip akitalim derse kadin dogum dr um izin verirse yaptiricam acisi cok fena valla. Boyle vucuttaki enfeksiyon yuzunden ictigim antibiyotikler insallah kuzuma zarar vermemistir.

İnsallahhhhh.mastit in acisi fena:ne giyinebiliyorum ne bisey yapabiliyorum:(acayip halsizligim var.sabir insallah gecicek genel cerraha gidicem yarin eger kesip akitalim derse kadin dogum dr um izin verirse yaptiricam acisi cok fena valla. Boyle vucuttaki enfeksiyon yuzunden ictigim antibiyotikler insallah kuzuma zarar vermemistir.

Gönlünü ferah tut olmamıştır inşallah bir şey...En acısız şekilde halletmeni dilerim :16::16::16:

tünaydın kızlarrrrrrr
kuzum benim yaaa...inşallah devam etmez:5: ama halsizlik bende de var..ciddi derecede.kılımı kıpırdatacak halim yok ama mecbur yapıyoruz işleri:5:

canım pazartesi gidicem bende dr.a....valla benim hesaplar karıştı iyice unutkan oldum.32+2 hesapladım pazartesi için.ama zaten dr un kendisi dedi.normalde bu ayın 8 inde gidecektim.bi hafta gec gel raporunu da verelim çalışacaksan dedi.iki kez gel git olmasın dedi:31:
kuzummm senin sat 4 mayıs olmalı benim sat 4 mayıs muhtemel doğum tarihimiz arasında bir gün var.ben pazar günü 32+0 ım bebeğim

Eki Görüntüle 893125 Eki Görüntüle 893126 Eki Görüntüle 893127 Eki Görüntüle 893128 Eki Görüntüle 893129 Eki Görüntüle 893130

evet dün söz ettiğim iki elbise kızlar. içlerine girebildim, bir problem yok. ilkinde (saçaklı olanda) göbeğim elbiseyi gerdiğinden göbeğin altından hemen saçaklar başlayınca sanki komik duruyormuş gibi geldi bana.

diğerinde de önünde hareket olduğundan hiç hamile olduğum belli olmuyor. ama onunda arkası popoma çok fena yapıştı. elbiseler siyah olduğu için çok da bir şey belli olmuyor ama yine de sizce hangisi daha iyi duruyor?
bencede 2. kuzummmm
evet balım uzak kaldık.watsaptan yazdım gecen bakmadın hiç:31: bende özledim seni:16::16: huzomla da görüşemiyorum cok sık...onu da özledim.:16:
bende özledim yaaaaa

çok geçmiş olsunnnnnnn :16:

ne desen haklısın :5: içtim simdi hemen.içicem doğuma kadar söz veriyorum:14: cok korktum,bebeğime bi şey olur mu diye.ya da doğum sonrası ona yetemezsem diye....:14:

Bebeğine bir şey olmaz guzum o her şekilde senden alacağını alıyor... Senin deponu boşaltıyor sen yerine koyasın ki doğum sonrası lohusa sendromu yaşamayasın.Doğumda kansızlık sorunu yaşamayasın...Allah korusun kanın daha da azalacak doğumda bir sıkıntı olur filan...

Bebeğine bir şey olmaz guzum o her şekilde senden alacağını alıyor... Senin deponu boşaltıyor sen yerine koyasın ki doğum sonrası lohusa sendromu yaşamayasın.Doğumda kansızlık sorunu yaşamayasın...Allah korusun kanın daha da azalacak doğumda bir sıkıntı olur filan...

Haklısın canım benim....pazartesi azarı işitecem anlaşılan.bakalım dr um ne dicek:31:

tünaydın kızlarrrrrrr

kuzummm senin sat 4 mayıs olmalı benim sat 4 mayıs muhtemel doğum tarihimiz arasında bir gün var.ben pazar günü 32+0 ım bebeğim

bencede 2. kuzummmm

bende özledim yaaaaa

çok geçmiş olsunnnnnnn :16:

yok ultrason haftası yok gerçek hafta derken benim kafa iyice karıştı zaten....neyse dr un gel dediği zaman gidiyorum artık napim kuzum:31:

ne desen haklısın :5: içtim simdi hemen.içicem doğuma kadar söz veriyorum:14: cok korktum,bebeğime bi şey olur mu diye.ya da doğum sonrası ona yetemezsem diye....:14:
yok be kuzumm.hepimiz bazen düşünüyoruz bunuu
adana bile soğumuşsa türkiye donuyor demektir

kro ya katılıyorummm

Haklısın canım benim....pazartesi azarı işitecem anlaşılan.bakalım dr um ne dicek:31:

yok ultrason haftası yok gerçek hafta derken benim kafa iyice karıştı zaten....neyse dr un gel dediği zaman gidiyorum artık napim kuzum:31:

allhatn bana gebeliğimin 10.haftası ilyas aga (kadın doğumcum :D ) ultrason haftasına takılma.aynı gün farklı iki ultrasona girsen iki farklı değer alınabilir.önemli olan bizim için sat demişti

Back
X