2014 Şubat Anneleri

allhatn bana gebeliğimin 10.haftası ilyas aga (kadın doğumcum :D ) ultrason haftasına takılma.aynı gün farklı iki ultrasona girsen iki farklı değer alınabilir.önemli olan bizim için sat demişti

orası öle de kuzum ulltasona göre gelişimi iyi çıkınca ,haftası ilerde olunca hoşumuza gidiyo işte:9::16:

Günaydınnn....bu ne sogukkkk:18: fırtına var dünden beri....millet de çamaşırlık falan bırakmamış atmış aşağıya....benimki duruyo cok şükür:31:yalnız gece korku filmi gibiydi,bi ara tırsmadım dsem yalan olur.o rüzgarın sesi ne korkunç öle.....garip bi yaratık konusuyo gibi...huuu woooo huuu:9:

bu arada sabah krampla uyandım ve ayağımın üstüne basamıyrum su an.zor yürüyorum:5:

canm ben bu hafta sonu adanaya gelmeyi düşünüyorum park yatağı alacaz inşallah bulunduğum şehirde çok az var. sen aldın mı ve nelere baksam acaba ya çarşıda kocavezire bak falan diyolar bide kenan evrende varmış sen ne yaptın hemşerüümmm:34::34::34:

ya kızlar sizinde göğsünüzün altındaki kaburganızda batma ve ağrı oluyor mu? 1 haftadır benim artık dayanılmaz dereceye geldi ne gece, ne işte nede evde durmuyor bu batmalar ve ağrılar ne yapcağımı şaşırdım şuan 32 haftadayım son haftalarda nasıl olacam korkusu sardı bu ağrılarla :26:

canm ben bu hafta sonu adanaya gelmeyi düşünüyorum park yatağı alacaz inşallah bulunduğum şehirde çok az var. sen aldın mı ve nelere baksam acaba ya çarşıda kocavezire bak falan diyolar bide kenan evrende varmış sen ne yaptın hemşerüümmm:34::34::34:

ben turgutözal da oturuyorum canım.netten bi tane beğenmiştim.maksimo ricco markası. o da Turgut özalda bi yerde satılıyodu.220 tl ye aldım.dönencesi yok ama.bak bu...

$oyun.webp$yatak1.webp$yatak2.webp

Kraft alacaktım,ama bunu görünce prenses kızıma bu yakışır dedim.fiyatı da uygun geldi aldım:34:

Arkadaşlar,ben bugün itibari ile 29+3deyim. 26.haftamdan bu yana kasılmalarım oluyor internetten araştırdığımda yalancı kasılmalar diye birşey okudum.Kasıklarıma bir sancı giriyor hafif regl sancısı gibi o esnada bebek bir yerde taş gibi oluyor sonra düzeliyor.günde en az 5-6 kez yaşıyorum.Yaşayanlar var mı?doktorunuza sordunuz mu ? erken doğuma neden olur mu acaba :S:S

çok güzelmiiiiş bayıldım :)

cok teşekkür ederim.mavisi ve beyazı da vardı ama pembe daha uygun kızceye:34::16:

canım bu arada kasılmaların normal gibi geliyor bana ama yine de bi dr a gittiğinde sor sen.ara sıra yasıyoruz bizlerde ama daha ciddi boyutta değildi.benim de karnım cok agrıyo...cok sert.dokunamıyorum.ezilmiş gibi agrıyo eti :((

Son düzenleme:
çok şükür güç bela evime gelebildim merdivenlerde kayanı mı düşeni mi ararsın sınıftan hiç çıkmadım ve bir günü daha atlattık bebişin hareketleri artık daha sert sanki kemikleri daha mı belirginleşiyor ne:)

ya kızlar sizinde göğsünüzün altındaki kaburganızda batma ve ağrı oluyor mu? 1 haftadır benim artık dayanılmaz dereceye geldi ne gece, ne işte nede evde durmuyor bu batmalar ve ağrılar ne yapcağımı şaşırdım şuan 32 haftadayım son haftalarda nasıl olacam korkusu sardı bu ağrılarla :26:

bende sağ kaburga altımda ağrı oluyor safra kesesinde taş olabiliyormuş hamilelikde,ama bende çıkmadı en son gaz sancısı ve bağırsakların sıkışmasına bağlı bşr ağrı olduğu üzerinde mutabık kalındı.:S:S:s geçmesi ümidim kalmadı :S

bende sağ kaburga altımda ağrı oluyor safra kesesinde taş olabiliyormuş hamilelikde,ama bende çıkmadı en son gaz sancısı ve bağırsakların sıkışmasına bağlı bşr ağrı olduğu üzerinde mutabık kalındı.:S:S:s geçmesi ümidim kalmadı :S

yaklaşık 1 aydır çekiyorum akşamları ve geceleri oluyordu bir şekilde dayanmaya çalışyordum ama şimdi gün boyu ve gece olmaya devam edince bazende bıçak saplanır gibi yerimden zıplatmaya başlayınca geçer umudum yok oldu ama daha artmasa diye dua ediyorum çünkü ağrı gelince gözümden yaşta gelmeye başladı hamileliğin her süreci zor ama şu son haftalar dahada zorlaşmaya başladı rabbim yavrucaklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin tek tesellimiz bu oluyor acı çektiğimiz günlerde:26:

kızlar ya karnım acaip kaşınıyo hamileliğimin başından beri lierac kullanıyorum çatlak falan yok ama neden kaşınıyor anlamıyorum göbegimde bide küçük isilikler oldu normalmi sizde durumlar nasıl

kızlar ya karnım acaip kaşınıyo hamileliğimin başından beri lierac kullanıyorum çatlak falan yok ama neden kaşınıyor anlamıyorum göbegimde bide küçük isilikler oldu normalmi sizde durumlar nasıl

bu işin uzmanı deilim ama 2 sebebi olabilir.. eğer naylon kıyafet giyiyor ve terliyorsan isilik gibi pişikler oluyor ve kaşınabiliyor.. bende de olmuştu çünkü..
ya daaa blogcu annede okumuştum onunda karnında sivilce çıkmiş çünkü vücüdü çatlağa karşı yağlanarak savunma yapıyormuş.. ama bunlar tamemn tahmin daha farklı sıkıntın olursa dermatologa git şekerimm..

ne desen haklısın :5: içtim simdi hemen.içicem doğuma kadar söz veriyorum:14: cok korktum,bebeğime bi şey olur mu diye.ya da doğum sonrası ona yetemezsem diye....:14:

Bebeğine bişeycik olmaz canım olan sana olur. İhmal etme artık emii. :54::54:

Benim de oluyor 1 haftadır canım. Ama ben geçen cumartesi doktordaydım kafası tam orada o baskı yapıyor diye düşünüyorum..

dün de sormuştum ama gene sorayım hangi marka yatak aldınız beşiklere:)

Belis aldım canım ben. Mobilyalarımı da Belis ten almıştım.

Ben bebeğin kendisidir diye düşünüyorum. Çünkü genelde eğildiğimde veya sıkıştığında ağrıyor. Yatarken bi sorun yok..

ben turgutözal da oturuyorum canım.netten bi tane beğenmiştim.maksimo ricco markası. o da Turgut özalda bi yerde satılıyodu.220 tl ye aldım.dönencesi yok ama.bak bu...

Eki Görüntüle 893266 Eki Görüntüle 893267 Eki Görüntüle 893268

Kraft alacaktım,ama bunu görünce prenses kızıma bu yakışır dedim.fiyatı da uygun geldi aldım:34:

bu modeli bir mağazada görmüştüm güzel canm güle güle kullan :) bende bu modeli beğendim suny babaynin fakat kalitesini bilmiyorum ama biraz demirleri ince geldi ama zaten en fazla 2-3 yıl kullanacak diyorum of bir model bulamadım int. bulup adanaya gidince onu arayayım diyorum yoksa adanada çok çeşit var ve benim kafam dahada karışacak
$park yatak.webp

bu işin uzmanı deilim ama 2 sebebi olabilir.. eğer naylon kıyafet giyiyor ve terliyorsan isilik gibi pişikler oluyor ve kaşınabiliyor.. bende de olmuştu çünkü..
ya daaa blogcu annede okumuştum onunda karnında sivilce çıkmiş çünkü vücüdü çatlağa karşı yağlanarak savunma yapıyormuş.. ama bunlar tamemn tahmin daha farklı sıkıntın olursa dermatologa git şekerimm..

sagol arkadaşım pamuklu çamaşır kullanıyorum ama dediğin gibi yağlanarak çatlağa karşı savunuyor olabilir mantıklı yani

merhaba hanımlar..biraz sonra doktora gideceğim..tam 2 hafta oldu..doktor suyumun sınırda olduğunu söylemişti..bakalım 2 haftada neler olup bitti.inşallah güzel haberler alırım :(

Back
X