2014 Şubat Anneleri

sağol canım birkaç hafta önce moralim bozuktu bişey almamıştık 2 haftanın içinde hemen hemen hepsini hallettik eşyalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorm ki içinde onu hayal ediyorum :)[/QUOTE

evet canim cok güzel bi duygu bizde halen araba ve besik almamisiz insallah en kisa zamanda onlarida aliriz..

sağol canım birkaç hafta önce moralim bozuktu bişey almamıştık 2 haftanın içinde hemen hemen hepsini hallettik eşyalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorm ki içinde onu hayal ediyorum :)

bizde daha bişey almadık canm birkaç battaniye ve kıyafet dışında inşallah hafta sonu alacam yatağını... evet insaın bebeğine bişeler alması çok güzel bir mutluluk kendimi unuttum onu ilk hissetmeye başladığımdan itibaren:16::16::16:

kanıma vurdular kanım agrıo böğrüme vurdular böğrüm agrıo şem-set-din bin arabaya :D favori şarkımız bu artık hanımlarr gülmekten oldüm ya sabah beri

selam kızlar,
yarın İBS Anne Bebek fuarı başlıyo.. 3 gün sürecekmiş.. sitesinden kayıt olursanız mailinize gönderilen kodla 5 TL indirim kazanıyosunuz.. ben şu ana kadar bebek telsizi, kanguru, bebek arabası gibi şeyleri almadım, fuarı bekliyodum açıkçası.. yarın veya cumartesi günü gidecez biz nasipse.. daha önce gitmiş olan var mı?

canım kocacım yaa...aradım midem bulanıyo halim yok,spagetti yapsam yer misin dedim.spagettiyi yemek olarak görmese de tamam yerim dedi....:16::16:

kan ilacını içtim işte mide bulantısı başladı....Allahım sağlıkla su dönemi bi atlatsaydık:5:

canım senin kanın kaç çıkmış? :26:ben de bugün sonucu aldım azıcık düşmüş kanım halbuki ilacımı da muntazam içiyorum gün geçirmeden demek içmesem nasıl düşücek :19:

herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdim:14::14: kan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış:43: ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum

herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdim:14::14: kan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış:43: ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum

canım endişelenme benimkide sınırda..bol bol dinlen ve su iç.benim 24 aylık oğlum var dinlenmek zor oluyor..içini ferah tut..olumlu düşün olumlu olsun herşey..bende her 10 güne bir kontrole gideceğim artık..durumundan haberdar et beni..

bu arada bebeğin normalde hareketlimi?

Canım üzülme bene da çarşamba günü suyun fazlalaşmış dedi....sonra bebeğin iri dedi sonra eve geldim internete baktım olumsuz şeyler yazıyor.....bu doktorlar insanı çıldırtıyor....bende bir hafta sonra gideceğim çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor

canım endişelenme benimkide sınırda..bol bol dinlen ve su iç.benim 24 aylık oğlum var dinlenmek zor oluyor..içini ferah tut..olumlu düşün olumlu olsun herşey..bende her 10 güne bir kontrole gideceğim artık..durumundan haberdar et beni..

bu arada bebeğin normalde hareketlimi?

ben de seninle iletiişim kurmak isterim, daha sık girmeliyim biliyorum ama malesef çalışınca ve bir tane de evladım olunca zaman bulması zor oluyor, konuşarak belki psikolojik olarak birbirimizi rahatlatırız, bebeğim baştan beri hareketli maşallah, ne gece ne gündüz tekmeleri durmuyor, doktor da sordu tekmeleri hissediyor musun dedi, ne kadar tekme atıyor dedi, günde 20 yi geçkin atıyor dedim, aslında daha fazla, bu kadar fazla tekmelemesi de normal mi bilmiyorum, yoksa yerim dar diye çırpınıyor mu kuzum bilemiyorum :((

Canım üzülme bene da çarşamba günü suyun fazlalaşmış dedi....sonra bebeğin iri dedi sonra eve geldim internete baktım olumsuz şeyler yazıyor.....bu doktorlar insanı çıldırtıyor....bende bir hafta sonra gideceğim çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor

canım kendi doktorum mükemmel bir adam, işini gerçekten profesyonel yapıyor, mesela her hastası ile en az 20 dakika ilgileniyor, uzun uzun inceliyor ve anlatıyor, ben bundan 15 gün önce değişiklik olsun diye bebişimi özledim diye keyfi olarak başka doktora gitmiştim, o doktor da suyumun az olduğunu söylemişti, ancak ben olayın ciddiyetini malesef bugün anlamış durumdayım:43:

sağol canım birkaç hafta önce moralim bozuktu bişey almamıştık 2 haftanın içinde hemen hemen hepsini hallettik eşyalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorm ki içinde onu hayal ediyorum :)

bizde daha bişey almadık canm birkaç battaniye ve kıyafet dışında inşallah hafta sonu alacam yatağını... evet insaın bebeğine bişeler alması çok güzel bir mutluluk kendimi unuttum onu ilk hissetmeye başladığımdan itibaren:16::16::16:

ben de bugüne kadar bir şey almamıştım ama bugün doktorum erken doğum riskimin yüksek olduğundan bahsedincee akşamına hemen 2 tane pijama takımı aldık, ve şimdi internetten bebişime bir kaç parça acil ihtiyaçlarımızdan sipariş verdim, haftaya gelir, doğum çantamı hazırlayacağım inşallah

bazı doktorları anlamak gerçekten çok güç :47: moral bozmaya bayılıyolar takviminde 1300 gr gözüküyo yani normalden 70 gr az çıkmış üstelik o değer +-200 gr oynayabiliyor. tamam sıvı azalmıştır belki ama korkutup panikletmenin ne alemi var çok kızdım şimdi doktoruna :47: bence hiç canını sıkma canım Allah bebeklerimizi koruyo ben buna inanıyorum elini karnına koy Allahümme Ya Mübdi de en az 20 kere ben her gün yapıyorum çok rahatlıyorum manevi olarak :31:

günaydın kızlarrr
bugün oğlumu görüş ve raporumu alış günüm:):emir_bebek:
ordan da iki gündür ektiğim okuluma gidicem:S
bu son kısmını hiç sevmedim poff:ssz:

günaydın :3::3::3: bizim de bugün tiroid için randevumuz var artık endokrinolojiye direk randevu olmadığı için mecburen dahiliyeye randevu aldım o sev edicek bakalım güya :18: t4 üm düşmüş diğer değerler iyi ama ne dicek çok merak ediyorum inşallah bi sıkıntı olmaz :18: vee bugün okul tatil değil malesef iki gün yatmak ne iyiydi tıpış tıpış gidicez mecbuuur :27:
günaydın kızlarrr
bugün oğlumu görüş ve raporumu alış günüm:):emir_bebek:
ordan da iki gündür ektiğim okuluma gidicem:S
bu son kısmını hiç sevmedim poff:ssz:

günaydın canım güzel haberlerle dönersin inşallah sen tam olarak kaçsın? 31+5 mi?rapor alıcam demişsin ya onun için soruyorum:26:

Back
X