2014 Şubat Anneleri

kızlar rapor veya izin almadan çalışan anneler süpersiniz vallahi
hava soğuk yükümüz ağır rabbim kolaylık versin sizlere zaman ilerledikçe koltuktan kalkmak bile zor oluyor

selam sen ilk zamanlar biraz vardın sonra kayboldun bacım nerdesin sen ? iki oğlun vardı değilmi
maşallah seninde iznine az kalmış benimkide 4 hafta kaldı
13 ocakta alcam raporumu 10 ocak son iş günüm inş.

evet canım iki oğlum var, bir de kızım olacak nasipse. Bu sene bu halimle bana birinci sınıfı verdiler. günlerim çok yoğun geçiyor o yüzden pek sohbetlerinize katılamadım . ama bundan sonra daha sık burda olacağım inşallah. senin de izne ayrılmana az kalmış, sona yaklaştıkça günler geçmiyor sanki. Ben de 10 ocakta ayrılmayı istiyordum ama doktor sezeryan olacağı için bir hafta önceye çekti. Senin normal doğum mu olacak?

Muhtemelen siz doğum yaptıktan sonra cıkar ama yararlanabilir misiniz bilmem. Secim yatırımı yapacak hepi topu 2 haftayı.

Sevgilerrrr saygılarrrrrr :42:

Elmayra ankaradan bildirdi :1:

Hmm sağlık ocağı ya da dahiliye raporu düşülmüyor mu yani? Hani öyleyse biz de değerlendirelim:)

düşülmüyormuş canım bende ocak anneleri ile konuşmuştum ama rapor için gittiğimde yeniden doktoruma sormayı düşünüyorum :1:
yada sağlık ocağına gidince de soraiblriim.
benim işyerim rahat 2 gün gelmedim mesela kendime izin vermiş gibi ne rapor ne bişey getirmedim :9:

Muhtemelen siz doğum yaptıktan sonra cıkar ama yararlanabilir misiniz bilmem. Secim yatırımı yapacak hepi topu 2 haftayı.

Sevgilerrrr saygılarrrrrr :42:

Elmayra ankaradan bildirdi :1:

elmiş hoşgeldin :54::54:
canım benim derdim o iki hafta değil aslında benim derdim prite time iş le ilgilgi bişiler çıkması
o çıkarsa onu talep edicem iş yerimden izin vermesse tazmanitamı alıp çıkma hakkım doğcak yok zaten oda olmassa partona parmak atcam yada faşo patron yazcam duvara beni atsın diye :9::9::9::9::9:

evet canım iki oğlum var, bir de kızım olacak nasipse. Bu sene bu halimle bana birinci sınıfı verdiler. günlerim çok yoğun geçiyor o yüzden pek sohbetlerinize katılamadım . ama bundan sonra daha sık burda olacağım inşallah. senin de izne ayrılmana az kalmış, sona yaklaştıkça günler geçmiyor sanki. Ben de 10 ocakta ayrılmayı istiyordum ama doktor sezeryan olacağı için bir hafta önceye çekti. Senin normal doğum mu olacak?
normal inş. canım

ay boşver canım çalışmaşı sen kendine bak kolay dğeil bize açlışmak üstelik evde hali hazırda çocuklar varken
Ben ocağa ertelendi kaldı diye biliyorum :31::31::31:
:47::47::47::47::47:

kızlar rapor veya izin almadan çalışan anneler süpersiniz vallahi
hava soğuk yükümüz ağır rabbim kolaylık versin sizlere zaman ilerledikçe koltuktan kalkmak bile zor oluyor
sağol tatlım valla iyice ağırlaştık aslında uzatmaları ıynuyoruz artık
ben dün gece 15 tane daha bebek şekeri yaptım ama belim koptu uzanmaya ancak 10,30 da fırsatım oldu

Poff siz böyle söyledikçe kıskanıyorum yaa:( benim daha 6 hafta var. 24 ü son iş günüm:(
:16::16::16::16:

elmiş hoşgeldin :54::54:
canım benim derdim o iki hafta değil aslında benim derdim prite time iş le ilgilgi bişiler çıkması
o çıkarsa onu talep edicem iş yerimden izin vermesse tazmanitamı alıp çıkma hakkım doğcak yok zaten oda olmassa partona parmak atcam yada faşo patron yazcam duvara beni atsın diye :9::9::9::9::9:

Doğrusu o parttime calısma bana cıkmazmış gibi geliyor. Sırf oyalama taktiği. Bakanın su bir yılda söylediklerine bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Sen en iyisi pankartı hazırla :D Faşo patron diye :D

Kızlar bu arada kızımın ismi konusunda karara varamadık. Aslı, Defne ve Almina arasında gidip geliyoruz:44:. Sizce hangisi?

almina benc diğerleride olabilir hepsi güzel daha karar vermezsen ilk doğduğunda yüzüne bak zaten iç güdüsel koyarsın

düşülmüyormuş canım bende ocak anneleri ile konuşmuştum ama rapor için gittiğimde yeniden doktoruma sormayı düşünüyorum :1:
yada sağlık ocağına gidince de soraiblriim.
benim işyerim rahat 2 gün gelmedim mesela kendime izin vermiş gibi ne rapor ne bişey getirmedim :9:

Hmm iyiymiş o zaman. Ben de bi sorayım onu.

Benim işyerim de rahat ya o konuda. Ben araştırma görevlisiyim. Zaten sürekli yaptığımız bir iş yok. Bölüm başkanına ben biraz rahatsızım desem problem etmiyor. Adam sağ olsun dönem başladığında sen böyle yorgun hissedersen de erkenden haber ver git dinlen falan diyordu. Ama ben de işte şimdiye kadar bu hakkımı kullanmadım sonradan lazım olur diye:) geçen salı da ankaraya kar yağacak diye bekleniyor. Aradım ben bastırırsa erken çıkayım mı diye. Tabii tabii dedi. Yani benim de bi problem olsa rapora ihtiyacım kalmayabilir de işte keyfi bi tatil yapmak istersem o zaman belki alırım rapor:) bir de şimdi finallar geliyor. Son çalışma haftam final haftasıymış. Orda görev almak istemiyorum. Belki o ara bi rapor alırım kimseye laf anlatmakla uğraşmamak için.

Ama bu konuyu netleştirince haberleşelim;)

Hmm iyiymiş o zaman. Ben de bi sorayım onu.

Benim işyerim de rahat ya o konuda. Ben araştırma görevlisiyim. Zaten sürekli yaptığımız bir iş yok. Bölüm başkanına ben biraz rahatsızım desem problem etmiyor. Adam sağ olsun dönem başladığında sen böyle yorgun hissedersen de erkenden haber ver git dinlen falan diyordu. Ama ben de işte şimdiye kadar bu hakkımı kullanmadım sonradan lazım olur diye:) geçen salı da ankaraya kar yağacak diye bekleniyor. Aradım ben bastırırsa erken çıkayım mı diye. Tabii tabii dedi. Yani benim de bi problem olsa rapora ihtiyacım kalmayabilir de işte keyfi bi tatil yapmak istersem o zaman belki alırım rapor:) bir de şimdi finallar geliyor. Son çalışma haftam final haftasıymış. Orda görev almak istemiyorum. Belki o ara bi rapor alırım kimseye laf anlatmakla uğraşmamak için.

Ama bu konuyu netleştirince haberleşelim;)

aynen canım bizim de öyle oluyor sağolsunlar anlayışla karşılıyorlar önceden böyle değildi ama şimdi sorumlu olduğum kişiler değişti yerime 2 kişi geldi falan filan onun da rahatlığı var tabi ki :1:

detaylandırınca yazarım yeniden sana sende bişey öğrenirsen yazarsın :54:

Anneler merhaba, uzun zamandır giremedim topiğe. Nasılsınız bebişler nasıl? Ben 32 haftada iizne çıkacağım sanırım. Ankara soğuk bir kar yağdı buz hala siteden kalkmadı. Eşimde al rahat geçir evde diyor bakalım ayrrılcam sanırım.

Bbilim şekerleri yaptınmı takip edemedim.

Son düzenleme:
Anneler merhaba, uzun zamandır giremedim topiğe. Nasılsınız bebişler nasıl? Ben 32 haftada iizne çıkacağım sanırım. Ankara soğuk bir kar yağdı buz hala siteden kalkmadı. Eşimde al rahat geçir evde diyor bakalım ayrrılcam sanırım.

Bbilim şekerleri yaptınmı takip edemedim.

Biz kızımla iyiyiz canım siz nasılsınız?

Ah ah aynı şeyi ben de düşünüyorum. Ama bi beklicem. Bi daha kar yağarsa alacağım sanırım ben de rapor:(

Kızlar bu arada kızımın ismi konusunda karara varamadık. Aslı, Defne ve Almina arasında gidip geliyoruz:44:. Sizce hangisi?

Bence almina . Hayirli olsun bu arada benimde oglum olucak adi ejder :) esimle ilk evlendigimizde anlasmistik kiz olursa ben erkek olursa o koycakti . Bide bu ismi soylemisti taa ozaman bende begendim

kızlar internette tütü yapımı ile ilgili bir sürü video var onlara bakıp yapan oldu mu ben de denemek istiyorum ama emin olamadım

Back
X