2014 Şubat Anneleri

günaydın cano:)

ben artık 2 haftada 1 gidiom, ama biri ücretli diğeri ücretsiz oluo. mesela 2 gün önce gittiğimizde ödeme yapmadık.

günaydın canım.her yerde aynı demek.sevdim bu işi :1:

aman bana göre hava hos.her hafta isteseler veririm herhalde....:9:yüzünü göremesem de miniğimin elini ayaklarını görüyorum.:16:

ama bu gidişimde göremedim...normalde yatağın karsısındaki ekrandan görüyoruz ya,cıkarmıslardı onu.ultrason aleti değişmişti.yenisi gelmiş.ayarlayamamıslar daha.dr aeti çevirip gösterdi bi kez ama bişi anlamadım:19:

günaydın canım.bende cok acıktım ya...dün aksam poaca yapmıştım...yaptım ettim pişti derken saat 11 oldu...bende yemedim o saatten sonra...ama evi sarmıştı kokusu.gece her uyanışımda wc ye değil de mutfağa yol almak istedim :1: ama tuttum kendimi:9:

sabah da gec uyandım.şimdi ofiste tıkınıyorum:56::56::56:

oh ne güzel afiyet olsun canım :16: yalnız ben açken ve canım bişey isteyince mümkün değil uyuyamıyorum illa kalkmam gerek gece yatarken yanıma suyumu ve muz koyuyorum kalkıpp gece yiyip sonra bi güzel uyuyorum yine :9:

gunaydın datlum :16:

he kız nasıl uyandın hangi dağda kurtlar öldü :16::16::16::16::54::54::54:

ayyy haklısın da ben dr bu gidişimde iki hafta sonra gel dicek sandım....dört hafta dedi.bu duruma eşim sevindi tabi :1:

doğurmak mı didinnn....oyyyy:16:

La hacımmm günaydın.....gözlerime inanamayrum:53::52::54:

günaydın güzellik:)
napıosun, poyraz paşan nasıl?

biz iyiyiz çok şükür, yalnız bizim ufaklık bugün de 04.30'da uyandı, 6'ya kadar yatakta döndüm durdum, o da benim karnımda debeleniyor tabii:) sonra sızmışım, 8 de uyandım:)

Abim gitti ve ben artık bebişkom ve ben yalnızız gündüzleri annem gelene kadar :14:
Lipim Poyrazda iyi çok şükür kafasına göre takılıyor işte.

he kız doğurmak didim :D ne kaldıki güzelim 6 bilemedin 7 hafta :36::36::36::36::36:

şimdiden annesinin uykularını bölmeye başladı haaaa :9::9::9::9:
günaydın lipcan

günaydın gülüm,

sıpa kurallarını koyuyor valla şimdiden:)

bu arada benim sağ kalçadaki ağrıya sebep bebeğin başının altta ve sağda durmasıymış, doktor kontrolde öyle demişti ve magnorm diye suda eritilen magnezyum desteği yazmıştı. ağrı % 80 oranında geçti. şu an çok şükür rahatım. bu tarz ağrınız olursa doktorunuza danışıp magnezyum yazdırabilirsiniz. ya da bizim bebiş yer değiştirdi bilemiom artıkın:))

oh ne güzel afiyet olsun canım :16: yalnız ben açken ve canım bişey isteyince mümkün değil uyuyamıyorum illa kalkmam gerek gece yatarken yanıma suyumu ve muz koyuyorum kalkıpp gece yiyip sonra bi güzel uyuyorum yine :9:

ben sadece su içiyorum o da yudum yudum...yoksa hiç uyuyamam çişe gitmekten:9:

Abim gitti ve ben artık bebişkom ve ben yalnızız gündüzleri annem gelene kadar :14:
Lipim Poyrazda iyi çok şükür kafasına göre takılıyor işte.

hacım biz varız ya ne yalnızlıgı:34::54::54:

maşallah diyim nasıl yiyorsunuz öyle ya
ben akşam yemek yiyemedim mesela nedenide, akşam üzeri saat 5 gibi kuru üzüm yedim bir avuç yerken iki avuç yedim biraz fazla yedim akşam boyu midem bulandı hazımsızlığı saymıyorum bile, evde saat 8 gibi 3-5 kaşık yoğurt yedim üzerindede bir elma sonra yine başladı bulantı,

çok daha az yiyorum bir önceki aya göre ama maşallah yinede kilo alıyorum 12 olmuş aldığım kilo

oğlumdada 8.ayımdan sonra yiyeyemiştim bişi benim sıpalar mideme çok baskı yapıyor ondan yemek yiyemiyorum fazla

günaydın annelerrr:32: bugün doktora çalışabilir raporu almaya gideceğim ve miniğimi göreceğim inşallah bir heyecan bastı beni hiç kokusu duymadığın bir canlıyı özlemek işte bu annelik olsa gerek:49: inşallah bebeğimin kilosu ve gelişmesi iyidir çünkü buaralar kilo almıyorum ve kafaya takıyorum :44: en fazla kiloyu bu haftalarda almamız gerekmez miii ???

günaydın gülüm,

sıpa kurallarını koyuyor valla şimdiden:)

bu arada benim sağ kalçadaki ağrıya sebep bebeğin başının altta ve sağda durmasıymış, doktor kontrolde öyle demişti ve magnorm diye suda eritilen magnezyum desteği yazmıştı. ağrı % 80 oranında geçti. şu an çok şükür rahatım. bu tarz ağrınız olursa doktorunuza danışıp magnezyum yazdırabilirsiniz. ya da bizim bebiş yer değiştirdi bilemiom artıkın:))

ben onu içemiyorum ya, benimde var yoksa ama içemiyorum öyle suya katılan ilaçları midem bulanıyor içerken, ama içtiğim günlerde oldu yinede geçmedi o ağrım lipcan üstelik ben günde bir de maden suyu içiyorum sektirmeden ama o ağrım geçmiyor
fakat şükürki kendime nazar değmesin kramp yaşamıyorum oğluma gebeliğimdede yaşamadım hiç bundada henüz olmadı

ben en son 9'da bir meyveyle yarım bardak sütümü içip 10.30 gibi yatıom, canım hiç bi sey istemio ondan sonra,
bir de muzu haftada 1-2 kez ödül olarak yiyebiliyorum sadece:( arada kaçamak yaptığımda da 1 tane kuru incir ya da 1 hurma yiyorum :(
sabah tartıldım kilom 75.7'ydi. doğuma 1.5 ay kaldı desek acaba kaç kilo alırım? bir de sezaryen doğumda yaklaşık 6 kilo filan veriliyormuş diye duydum, doğru mudur acep?

Son düzenleme:
Selamlar herkese :16::16::16::16: Herkesin keyfi yerindedir umarım...

Bilim bende hiç kramp yaşamadım henüz...Başlarda ayk parmaklarım böle çekiliyor gibi oluyordu ama o kadarla kaldı şükür :16::16::16: Hamileliğimde değil ama öncesinde günde 2-3 tane soda içerdim belki ondan kaynaklıdır...Magnezyum depom sağlam sanırım :9::9::9:

:23::23::23::23::23::54::54::54::54::54::54:

ben accık yukarı cıkıom patronun eşinin yanına....bi kayfe içip geleceyim......yoksa uyucam burda o derece yani :25:

ayda yılda bir içiyom haaaa.....her gün kayfe içiyom sanmayın:9:

Afiyet bal şeker olsun çıtırım iç hadi bu sefer izin verdim :27:
Selamlar herkese :16::16::16::16: Herkesin keyfi yerindedir umarım...

Bilim bende hiç kramp yaşamadım henüz...Başlarda ayk parmaklarım böle çekiliyor gibi oluyordu ama o kadarla kaldı şükür :16::16::16: Hamileliğimde değil ama öncesinde günde 2-3 tane soda içerdim belki ondan kaynaklıdır...Magnezyum depom sağlam sanırım :9::9::9:

Salamın alaykum alaykum salam krocum :122:

Aleyküm selam adalim :16::16::16: Sen ne ara uyudun da uyandın :53::53::53: Dün gece eşim nöbetciydi ben çok güzel uyumuşum ya...Eşimi yataktan atsam mı acaba :27::27::27:

Valla en son Rudolphun fırınını izleyip yattım saat 4 e geliyordu 6 da sekoyu gönderdim mamasını verip yine yattım 8 de de abime kalktım ama dincim vallaha :52:

Ben ce eşini yataktan at sonra ne halin varsa gör ben öyle yapmıştım 4.5.6. aylarda :23:

günaydın annelerrr:32: bugün doktora çalışabilir raporu almaya gideceğim ve miniğimi göreceğim inşallah bir heyecan bastı beni hiç kokusu duymadığın bir canlıyı özlemek işte bu annelik olsa gerek:49: inşallah bebeğimin kilosu ve gelişmesi iyidir çünkü buaralar kilo almıyorum ve kafaya takıyorum :44: en fazla kiloyu bu haftalarda almamız gerekmez miii ???

günaydın canım,

mutlaka kilo almalıyım diye düşünme, ben de öyle zannederdim ama öyle değilmiş. mesela ben kilo almıyorum ama maşallah bebiş kilo alıyor. sen dengeli beslendiğin takdirde kendin fazla kilo almıyorsun ama bebeğin büyüyor. yine de doktoruna gittiğinde doktor bebeğinin gelişimin haftasında olup olmadığını söyleyecektir. haftasında gidiyorsa bir sorun yok canım, endişelenme.

Güzeller, güzellikler günaydın..

Masama dosyaları yığmışlar anca yazabildim. Bugün kalabalığız maşallahhhh :nazar:

ben onu içemiyorum ya, benimde var yoksa ama içemiyorum öyle suya katılan ilaçları midem bulanıyor içerken, ama içtiğim günlerde oldu yinede geçmedi o ağrım lipcan üstelik ben günde bir de maden suyu içiyorum sektirmeden ama o ağrım geçmiyor
fakat şükürki kendime nazar değmesin kramp yaşamıyorum oğluma gebeliğimdede yaşamadım hiç bundada henüz olmadı

vücudun kabul etmior demek ki canım, zaten kramp yokmuş sende. kramp hani bacağında olur kasılır, kalır acı verir öyle bir şey galiba, bende de olmadı çok şükür. bu arada magnezyum en çok kabak çekirdeğinde varmış:)

benim aklıma gece yatarken ne geldi ya, boğazına düşkün bir insan olarak tabii ki "ben doğumdan sonra ne yiycem?" dışarının yemeğini yiyemem, hastaneninkini de öyle. acaba evden yemek götürülebilir mi? zaten hoşaf ve lohusa şerbeti yapılcak...

Valla en son Rudolphun fırınını izleyip yattım saat 4 e geliyordu 6 da sekoyu gönderdim mamasını verip yine yattım 8 de de abime kalktım ama dincim vallaha :52:

Ben ce eşini yataktan at sonra ne halin varsa gör ben öyle yapmıştım 4.5.6. aylarda :23:

Akşama doğru enerjin düşmez umarım...Gerçi senin enerjini düşüren başka etkenler var ama :1::1::1:

Eşimi yataktan atsam evde yatacak yer yok :9::9::9: Bingöle gelince bi yatak bide koltuk takımı aldık.Koltuk takımıda yatak olmuyor nerde yatsa acaba :27::27::27:

günaydın canım,

mutlaka kilo almalıyım diye düşünme, ben de öyle zannederdim ama öyle değilmiş. mesela ben kilo almıyorum ama maşallah bebiş kilo alıyor. sen dengeli beslendiğin takdirde kendin fazla kilo almıyorsun ama bebeğin büyüyor. yine de doktoruna gittiğinde doktor bebeğinin gelişimin haftasında olup olmadığını söyleyecektir. haftasında gidiyorsa bir sorun yok canım, endişelenme.

teşekkür ederim yorumun için öğleden sonra öğreneceğim inşallah zaman geçmiyor bugün sankimmm:26:

Back
X