Merhabalar herkeseee

fark ettim ki dün akşam hiç girmemişim foruma. öyle olunca da sayfalar birikmiş. başına da geç oturunca ancak yetiştim. bizim bugün 12.00-12.20 arasına gene toplantı koydular. tabii o toplantı 12.20 de bitmez. biz gene yemeği kaçırıyoruz

şimdiden ne yesem diye düşünmeye başladım

(
jackim gerçekten allah razı olsun, ne iyi patronların var. allah onların da gönüllerine göre versin. şimdi böyle insanlık ettiler de ne kötülüğünü görüyorlar bunun işte. keşke herkes böyle olabilse.
yaa benim de canım istiyor kaç gündür. sabah alayım dedim. ama demir hapını içtiğim için vazgeçtim içersem öğleden sonra içerim dedim. o da tabii kantinde 2si 1 arada varsa. adam çok komik ya, geçen fındıklı 2si1 arada istedim. fındıklı 2si1arada yok 3ü1arada var dedi. herhangi bir 2si1arada ver o zaman dedim. bana çekip çekip 3ü1aradaları gösteriyor bundan var falan diye. bakın dedim. ben şekersiz olsun istiyorum. tamam işte 3ü1arada diyor. yaw 3ü şeker, kahve ve süt oluyor diyorum. yine çekip 3ü1arada gösteriyor. tamam tamam dedim istemiyorum içmicem. böyle de kahve içmeme engel olmuş oldu. bakalım varsa 2si1arada belki öğleden sonra ben de içerim

selam canım. ben de hiç öyle ciddi ciddi kramp yaşamadım. sabahları bi yatakta gerinirken girer gibi oluyor, sonra geçiyor hemen. arkadaşım da anlatıyordu her gece eşiyle beraber fırlıyorlarmış hamileliğinde kramp yüzünden. ben de sodayı çok içerdim, herhalde hep onların faydası bunlar şimdi. ama 28. haftada gidişimde arada böyle minik batmalar, sancı gibi şeyler oluyor dediğimde doktora kramp olabilir onlar demişti. şimdiye kadar tekrarlamadı ama 1-2 gündür tekrar başladı. şimdi bunlar yalancı sancı mı yoksa kramp mı nasıl ayırt edeceğiz? bir fikri olan var mı?