7 ocakta kaç haftalık olacaksın jackim... İnşallah kızının şansına olur işin
Günaydın herkeslere...Umarım herkes iyidir![]()
günaydın canım hosgeldin

36.haftada olucam kuzum,hayırlısı olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ocakta kaç haftalık olacaksın jackim... İnşallah kızının şansına olur işin
Günaydın herkeslere...Umarım herkes iyidir![]()
Kızlar tütü eteğimizi yaptık üzerinede bady yaptım takım oldu ilk bayramımıza giyeceğiz kısmetse ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 906921 Eki Görüntüle 906922 Eki Görüntüle 906923 Eki Görüntüle 906927 Eki Görüntüle 906928
diğeride şeker yapmak için yaptığım kutu![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kadınlar kulübünden köfteler yaroşmasındaki hediyem geldiii
yatak örtüsüay çok heycanlandım bide markası özge benim adımda özge aaaaaaaaaaaaaaaaaa
dedim adımı basmışlar sonra idrak ettim ki markası oymuş
neysem çok sevindirik oldum
Eki Görüntüle 906871 Eki Görüntüle 906873
benimki tek kişilik mor renkte kızımın odasında kullanabilirim beşiğini büyüttüğümde
teşekkürler kk![]()
Sağolasın kuzum dediklerine dikkat edeyim bakayım , nekar kilo alıcak bir sonraki kontrolümüz 11 Ocak :) iNŞALLAHHHHHH ÇOKKK KİLO ALIR BENDE RAHATLARIM :)
oyyyy giymiş halini de görürüz inşallah meleğimizin![]()
haksever güle güle kullan canım o yarışmayı kazandığını bilmiyordum
eşim de öyle dedi...300-500 ne giderse gitsin,içinde kalmasın dedi.olmasa da denemiş olalım biz sansımızı dedibakalım kuzum doktoru arayacam,izin verirse gidicemmm
bu arada dün aksam yazdım sana,bi kaç sayfa geriye baksana![]()
Kızlar tütü eteğimizi yaptık üzerinede bady yaptım takım oldu ilk bayramımıza giyeceğiz kısmetse ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 906921 Eki Görüntüle 906922 Eki Görüntüle 906923 Eki Görüntüle 906927 Eki Görüntüle 906928
diğeride şeker dağıtmak için yaptığım kutu![]()
okudum şimdi jackim sağol Allah razı olsun, ben bir annemlere de sorayım canım daha hiç araştırmadım kimseden. olur ya bulamazsak aklımdasın, rica ederim o zaman,
çok cici olmuş canım bebek mevliti için gördüm ben böle tütülü takım uzun kollu çıtçıtşlı badiye yapmışlar harikaydı öle almayı düşüyorum taçı ayakkabısı felan süperdi 60 tl ye satılıyo o krem elbiselerden almazsam tütülü takım alcambide diyorum tütüyü yaş günlerindede giyer :44:bilmiyorum kararsızım yani
![]()
bebek mevlütü içinde yapılabilir ama çok küçük olurlar ya mevlütte oturamaz bile sürekli yatarlar zaten bence kendini göstermez kıyafet, birde üzerine mecbur yelek falan giyilcekler kapanır diye düşünüyorum,
birinci doğum günleri ise kışa gelecek yine kışında çok hoş durmaz diye düşünüyorum ben, yazın çok hoş duruyor tütüler o yüzden ben ilk bayramımız için yaptım, temmuzda 6 aylık olur artık oturur diye düşünüyorum güzel durur inş.![]()
günaydın canım hosgeldin
36.haftada olucam kuzum,hayırlısı olsun inşallah![]()
Allahtan 36 da uçağa binebiliyorsun guzum...otobüsle çok zor olur![]()
kızlar facebook grubu hala aktif mi dün görebiliyordum bu gün hiçbir şey göremiyorum.. bilgisi olan var mı
aradım simdi doktorum cok yoğunmuş.bugün dönüş yapacaklar bana.44 tl ye uçak bileti var yaw.izin verirse alırım hemen![]()
Çok uygunmuş.Bende haftaya istanbula döneceğim burdaki doktor gelirsin kontrolü yaparız eğer sıkıntı yoksa rapor veririz dedi... Ama senin uçağa binebilir diye rapor alman gerek.Uçağa bineceğin günden 10 gün öncesine kadar aldığın rapor geçerli guzum aklında olsun...Tabi bu thy için geçerli diğer firmalarda nasıldır bilemiyorum...
ayy kronikim başka bi firmada 27 tl ye var bilet o gün için....izin verirse raporu gidip alırım artık.ben bu firmaya da bakim bi ne istiyo.rapor geçerliyse alırım.
![]()