cnm senin durum bende de var, bende daha önce epidural sezeryan olduğum halde, olayı bildiğim halde yine de korkuyorum..Sezeryanda ameliyat psikolojisinden korkuyorum ben durumum budur..Epiduralde bayıltma olmuyor ama yine de iğne var, bi derece riski var..
Normal de düşündüm, dr. ona da olur ama risk var dedi, ben de üstelemedim
ben bi de ne gerek varsa...sezeryan doğum ile ilgili baya bi video izledim...
gerçi normal doğumu da çok inceledim :) izledim valla o da kolay değil, özetle kadın olmak kolay diil diyim..ne diyim..
bugün ilk nst mi yaşadım.bebeklerim hep baş aşağı dönüyor ama ben normal doğum yapamıyorum dedim.dr.um normal doğum çok da matah birşey değil dedi.ne yapalım sağlık olsunda doğum şekli önemli değil tabiki.

pek nazlı,cilveli gibi geldi bana.
sosyolojim geçen doğumum da elmalı pasta iyi olmuştu.şimdi kerebiçe taktım kafayı.birde fındık kurabiye yapacağım.tuzlu-peynirli kurabiye de yaparım.bunlar habersiz misafirlere.çünkü bizim burda eve önce geçmiş olsuna sonra bebek görmesine geliniyor.hastaneye gelinse bile eve de geçmiş olsuna gelen var.çok kalabalığım yok ama hazırlıksız olmayayım.annem tek yardımcım.oğlumda okula gidiyor.çok yüklenmek istemiyorum.tarifleri de portakal a.( söylemek doğrumu)diye bir yer var orayı beğeniyorum.
aslıfatihi ben de merak ediyorum???
sütlü irmik tatlısına bayılırım.

izne iki haftam var,dayanamadım rapor aldım.sadece 3 haftayı ekletebileceğim sonraya.evde olmak bence de çok güzel.
bütün şubat annelerinin ve kadınlar kulübünün yeni yılı kutlu olsun....