Benim eşimde sezeryan hep demişti bana hep:) öyle de oldu şansa, üstüne doğum için izin alıp yanıma gelen Abi'm baskı yaptı, ne zaman hadi hadi diye 41. Haftada bekle bekle gelmeyince sezeryanda ben istemiştim artık korkudan, Dr. Um epidurali önerdi iyi de oldu, kızımın doğuş anını duyabildim. Ama şu baş ağrısı ve vs. Diğer riskler hep aklımda var olacak onun için hakkımızda hayırlısı
Sezeryanda süt az geliyor ama geliyor kızlar, mama desteğinden korkmayın ve hep emzirmeye devam edin. Benimde kızın 4. Günde kilosu az çıkınca Dr. Hemen mamaya başlattı, kaşık mama verdiler memeyi unutmasın diye ben hemşirelerin içinde bi ağladım dayanamadım çocuğuma meme veremeyecek miyim ben diye, ama sonra çok şükür alıştık. Hem mama hem meme aldı. Biberon da vazgeçirmedi, içiniz rahat olsun meme o kadar güzel geliyorki onlara azıcık da damlasa ucundan ilk tercihleri meme oluyor
Normalde o an yaşıyorsun sonra toparlanıyorsun, sezeryanda sonrasında günlerce ağrı olabiliyor. Ben de 4 gün tuvaletimi yapamamıştım, ısınmada hem CNm çok acıyordu hem de korkuyordum dikişlere birşey olacak diye sonra Nurse harveys aldım içtim o rahatlatmıştı beni
hadi gözün Aydın, hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
Normal doğumu istemek ve hazırlanmak gerekiyor çevremden gördüğüm o, hakkında hayırlısı

ayaklarını sıcak tutuyor musun.