Geçmiş olsun canım,ben de kontrole gittiğimde öğrendim dr.ultrasonda bakarken kasılmaların ne zamandır var dedi ben de kasılma olduğunu bilmiyordum tabi bebeğin pozisyonu değişince sertleşme oluyor sanıyordum nst ye bir girdim sancılarım çok yüksek çıktı yattım hemen hastaneye.aynı şekilde ne olduğumu şaşırdım,rahim açılmamış çok şükür.Şimdi de evde sancı takibi yapıyorum kaç dk.da geliyor vs.diye.Doktor bana dedi ki; bu hafta ilacı kesiyoruz bakıcaz duruma eğer ki sancın olursa hast.ye geliceksin ilaç yüklemesi yapıcaz durduramazsak alıcaz ama durursa tekrar ilaca başlatıcak sanırım.Sıkıldım ben de sürekli ilaç almaktan senin süreç nasıl gidiyor?ilerleyen haftalar için bişey dedi mi doktorun
ben bu gittigimde sancım çıkmadı 4 gün öncede nts çektirmiştim ozamanda çıkmadı oyüzden bana ilacıda düşürdü günde 2 tableti 6 saatte yarım alıyordum şimdi günde 1 tbleti 12 saatte alıyorum tabi kan ilacı kalsiyum falan birkaçgün sonra tekrar nts çekilicek sancı yoksa dogumma bir hafta kalana kadar ilaçla devam ama her hafta nts 2 haftada bir kontrol umarım vaktinden önce dogmaz hiç olmazsa 37 hafta olsak