• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

selam kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Cenabı Hak herkesin gönlüne göre versin
Sahi yasakhayalim nerelerdesn:KK57: bugün hiç uğramadn merak ettim inş. bir sıkıntı yoktur

Aynen artık iflas ediyor vücudum..

Doğduğundan beri uyumaz mı bir Çocuk yaaa
uyumaz uyumaz bunların enerj,s, hiç bitmez bak 12de yatırdım odada şimdi ben yatıcam o hortlucak bütün gece yatakta dört dönüyo gözünü açmadan emekliyo kafasını vuruyo aglıyo bende yanıma alıyorum ayandan tutuyorum vurmasın düşmesin diye ne yapıyo amacı ne anlamış değilim her sabah sopa yemiş gb kalkıyorum :(((

uyumaz uyumaz bunların enerj,s, hiç bitmez bak 12de yatırdım odada şimdi ben yatıcam o hortlucak bütün gece yatakta dört dönüyo gözünü açmadan emekliyo kafasını vuruyo aglıyo bende yanıma alıyorum ayandan tutuyorum vurmasın düşmesin diye ne yapıyo amacı ne anlamış değilim her sabah sopa yemiş gb kalkıyorum :KK43:((
Bende yeni uyuttum haksever:KK4:hayretle bakıyorum:KK57:yok gerçekten bitmiyo enerji:KK64:aynen sabah uyanan kadar kaç kere uyaniyo sayamiyorum:KK57:

yasakhayal sen nerelerdesin...
yasakhayal sen nerelerdesin...

selam kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Cenabı Hak herkesin gönlüne göre versin
Sahi yasakhayalim nerelerdesn:KK57: bugün hiç uğramadn merak ettim inş. bir sıkıntı yoktur

sagol canim..bende merak ettim..
saolun kislar:KK48:iyiyiz şükür bi sorun yok:KK53:yaw öğlen baktim:KK57:konu ikinci cocuktu:KK22:kaçtım bişey yazmadan:KK48:ikinci kelimesini simdik duyunca yazmaya bile korktum:KK58:

Birickm hayırlı olsun ikinci bebek düşüncesi ve niyeti:KK60:inş yasire en kisa zamanda kardes gelir:KK45:

Ben dusunmuyom daha:KK53:

Annemde kızar hem:KK58::KK48:emiri görünce kadının gözü korkuyo napsin çok seviyo ama 5 çocuğa bedel maf olursun bitek yeter diyo:KK23:ama ben tek kalsın istemiyon

:KK45:bari 1 kardeşi olsun tabi nasip olursa

:KK52:ama bu 1 yıl içinde dusunmuyorum
:KK64:sonrası Allah Kerim:KK16:

bak hala uyuyo oturuyorum die şimdi yatcam o kalkcak aglıcam ya korkudan yatamıyorum eşimde diyo biz nabıyoruz kalk yatam diyo :D

uyumaz uyumaz bunların enerj,s, hiç bitmez bak 12de yatırdım odada şimdi ben yatıcam o hortlucak bütün gece yatakta dört dönüyo gözünü açmadan emekliyo kafasını vuruyo aglıyo bende yanıma alıyorum ayandan tutuyorum vurmasın düşmesin diye ne yapıyo amacı ne anlamış değilim her sabah sopa yemiş gb kalkıyorum :KK43:((

biz hep birlikte yatıyoruz çünkü artık baş edemiyorum.
emmek istiyor sarılmak istiyot falan filan gene 3 te yattık 7 de kalktım hep aynı :(
buna şükür gene 2 ay önce evdeyken sabah 6 da yatıyorduk

saolun kislar:KK48:iyiyiz şükür bi sorun yok:KK53:yaw öğlen baktim:KK57:konu ikinci cocuktu:KK22:kaçtım bişey yazmadan:KK48:ikinci kelimesini simdik duyunca yazmaya bile korktum:KK58:

Birickm hayırlı olsun ikinci bebek düşüncesi ve niyeti:KK60:inş yasire en kisa zamanda kardes gelir:KK45:

Ben dusunmuyom daha:KK53:

Annemde kızar hem:KK58::KK48:emiri görünce kadının gözü korkuyo napsin çok seviyo ama 5 çocuğa bedel maf olursun bitek yeter diyo:KK23:ama ben tek kalsın istemiyon

:KK45:bari 1 kardeşi olsun tabi nasip olursa

:KK52:ama bu 1 yıl içinde dusunmuyorum
:KK64:sonrası Allah Kerim:KK16:
valla canım Emirin yanında şimdi bir kardeş daha ben düşünemiyorum seni. muhammet emirin uykusu bir kere düzensiz. yaramazlık son safhada

biz hep birlikte yatıyoruz çünkü artık baş edemiyorum.
emmek istiyor sarılmak istiyot falan filan gene 3 te yattık 7 de kalktım hep aynı :KK43:
buna şükür gene 2 ay önce evdeyken sabah 6 da yatıyorduk
ay canım gece 3'te 11 aylık bebk mi uyur? gecesi gündüzüne girmiş seni 3-4 saat uyutuyo, kendisi bütün gün yaramazlık peşinde.

ay canım gece 3'te 11 aylık bebk mi uyur? gecesi gündüzüne girmiş seni 3-4 saat uyutuyo, kendisi bütün gün yaramazlık peşinde.

Canım biz doğduğundan beri böyleyiz 40 ı çıktı o gözler bir açıldı pir açıldı.
Gündüzde öyle çok uyuyan bir çocuk falan değil , benim kızım resmen uykuyu sevmiyor uyusun 20*25 dk uyuyor
sonra saatlerce uyumuş gibi uyanıyor , gece de böyle işte gene uyumuyor artık bünyem alıştı neden uyumuyor diye sorgulamaz oldum :D

Kızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuz:KK70: parti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı :KK54:ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten:KK68::KK68:

Kızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuz:KK70: parti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı :KK54:ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten:KK68::KK68:
Oo süper. Sen işi bitirmissin.en zor kismini aşmışsin.. ben daha karar veremedim ya.. pooh cok tatli olacaktır. Nette vardi görmüştüm. Kac kisi olacaksınız cup cake düşünüyor musun güzel oluyolar. Kartondan stand yapimi falan vardi

Selincim bide cerceve yap kartondan. Guzel bi hatira olur. Kirtasiyeden renkli ciktiyla yapabilirsin

Back
X