Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim..bende merak ettim..selam kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Cenabı Hak herkesin gönlüne göre versin
Sahi yasakhayalim nerelerdesnbugün hiç uğramadn merak ettim inş. bir sıkıntı yoktur
Aynen artık iflas ediyor vücudum..cok zor bide yarin isi gidicen allah kolaylik versin.
uyumaz uyumaz bunların enerj,s, hiç bitmez bak 12de yatırdım odada şimdi ben yatıcam o hortlucak bütün gece yatakta dört dönüyo gözünü açmadan emekliyo kafasını vuruyo aglıyo bende yanıma alıyorum ayandan tutuyorum vurmasın düşmesin diye ne yapıyo amacı ne anlamış değilim her sabah sopa yemiş gb kalkıyorumAynen artık iflas ediyor vücudum..
Doğduğundan beri uyumaz mı bir Çocuk yaaa
Bende yeni uyuttum hakseveruyumaz uyumaz bunların enerj,s, hiç bitmez bak 12de yatırdım odada şimdi ben yatıcam o hortlucak bütün gece yatakta dört dönüyo gözünü açmadan emekliyo kafasını vuruyo aglıyo bende yanıma alıyorum ayandan tutuyorum vurmasın düşmesin diye ne yapıyo amacı ne anlamış değilim her sabah sopa yemiş gb kalkıyorum((
Bende yeni uyuttum hakseverhayretle bakıyorum
yok gerçekten bitmiyo enerji
aynen sabah uyanan kadar kaç kere uyaniyo sayamiyorum
![]()
yasakhayal sen nerelerdesin...
yasakhayal sen nerelerdesin...
selam kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Cenabı Hak herkesin gönlüne göre versin
Sahi yasakhayalim nerelerdesnbugün hiç uğramadn merak ettim inş. bir sıkıntı yoktur
saolun kislarsagol canim..bende merak ettim..
Dusuncemi altta yazdım hakseverim.seni merak ettik kuzum 2. cocuk konuşulunca bişey yazmadın![]()
Işte budurAllah izin verirse biz düşünüyoruzhatta söylemesi ayıptır korunmuyoruz artık
bende korkuyorum :))Dusuncemi altta yazdım hakseverim.kaçtım yazmadım ikinciyi duyunca yoksa her konuya yorum yapardim
![]()
Bende oturuyom.uykum yok sen yat dinlen birazbak hala uyuyo oturuyorum die şimdi yatcam o kalkcak aglıcam ya korkudan yatamıyorum eşimde diyo biz nabıyoruz kalk yatam diyo![]()
uyumaz uyumaz bunların enerj,s, hiç bitmez bak 12de yatırdım odada şimdi ben yatıcam o hortlucak bütün gece yatakta dört dönüyo gözünü açmadan emekliyo kafasını vuruyo aglıyo bende yanıma alıyorum ayandan tutuyorum vurmasın düşmesin diye ne yapıyo amacı ne anlamış değilim her sabah sopa yemiş gb kalkıyorum((
valla canım Emirin yanında şimdi bir kardeş daha ben düşünemiyorum seni. muhammet emirin uykusu bir kere düzensiz. yaramazlık son safhadasaolun kislariyiyiz şükür bi sorun yok
yaw öğlen baktim
konu ikinci cocuktu
kaçtım bişey yazmadan
ikinci kelimesini simdik duyunca yazmaya bile korktum
Birickm hayırlı olsun ikinci bebek düşüncesi ve niyetiinş yasire en kisa zamanda kardes gelir
Ben dusunmuyom daha
Annemde kızar hememiri görünce kadının gözü korkuyo napsin çok seviyo ama 5 çocuğa bedel maf olursun bitek yeter diyo
ama ben tek kalsın istemiyon
bari 1 kardeşi olsun tabi nasip olursa
ama bu 1 yıl içinde dusunmuyorum
sonrası Allah Kerim
![]()
ay canım gece 3'te 11 aylık bebk mi uyur? gecesi gündüzüne girmiş seni 3-4 saat uyutuyo, kendisi bütün gün yaramazlık peşinde.biz hep birlikte yatıyoruz çünkü artık baş edemiyorum.
emmek istiyor sarılmak istiyot falan filan gene 3 te yattık 7 de kalktım hep aynı
buna şükür gene 2 ay önce evdeyken sabah 6 da yatıyorduk
ay canım gece 3'te 11 aylık bebk mi uyur? gecesi gündüzüne girmiş seni 3-4 saat uyutuyo, kendisi bütün gün yaramazlık peşinde.
Oo süper. Sen işi bitirmissin.en zor kismini aşmışsin.. ben daha karar veremedim ya.. pooh cok tatli olacaktır. Nette vardi görmüştüm. Kac kisi olacaksınız cup cake düşünüyor musun güzel oluyolar. Kartondan stand yapimi falan vardiKızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuzparti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı
ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten
![]()