Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne guzel hemen hemen hersey hazir bende daha hazirliklara baslamadim.Kızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuzparti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı
ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten
![]()
Kızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuzparti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı
ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten
![]()
oo baya kalabaliksiniz..bi bakayim o blogakeyfekeder saatlerim diye blog var orda detaylarına bakın güzel doğum günü detayları var.
bende başladım yapmaya sabunlarımızı yaptım bizim kalabalık olacak biraz , 50 kişi falan olacak.
oo baya kalabaliksiniz..bi bakayim o bloga
Canım 8 10 kişi olucak aile arası yakın akraba ev içinde Cup cake yapmicam tek başıma yapamam ev temizliği hazırlık bide ceylin çerçeve düşündüm bende kırtasiye den mukavva mi alicam nasıl yapabilirimOo süper. Sen işi bitirmissin.en zor kismini aşmışsin.. ben daha karar veremedim ya.. pooh cok tatli olacaktır. Nette vardi görmüştüm. Kac kisi olacaksınız cup cake düşünüyor musun güzel oluyolar. Kartondan stand yapimi falan vardi
Bende düşünemiyorumvalla canım Emirin yanında şimdi bir kardeş daha ben düşünemiyorum seni. muhammet emirin uykusu bir kere düzensiz. yaramazlık son safhada
Canim ben hic yapmadim. Sinif icin materyal hazirlarken kirtasiyeden mukavva fon kartonlar renkli ciktilar stickerlar vs alip konuya gore biseyler hazirliyodum. Yine ayni sekilde mukavvami nette sectigim bi cerceveye uygun kesicem. Once gazeteden ornek kesip ortalar simetrik olmasini saglarsin. Gazete ornegini mukavvanin uzerinde kalemle cizer kesersin. Mukavvayi canli renkli jelatinlerle de kaplayabilirsin guzel temaya uygun.daha parlak durur. Bu ana kaplama isini bitirfikten sonra susleme kismina gecersin. Tavsiyem kaplama icin sade yada puantiyeli secmen. Karisik bisey secersen arka fon olacagi icin uzaktan bakinca karmakarisik bisey cikar ortaya. Hatta kizin fotolarindan kesip yapistira da bilirsin :)Canım 8 10 kişi olucak aile arası yakın akraba ev içinde Cup cake yapmicam tek başıma yapamam ev temizliği hazırlık bide ceylin çerçeve düşündüm bende kırtasiye den mukavva mi alicam nasıl yapabilirim
Doğum günü detaylarımız
http://cekirdekaile0506.kadinlarkulubu.com /2015/01/dogum-gunu-detaylarmz-puantiye.html
Acilmadi![]()
OOo canım nisan gibi one öyle hem yorucu hem zevkli geçer bebislere ne giydircez o var daha kendimi daha düşünmedim bilekeyfekeder saatlerim diye blog var orda detaylarına bakın güzel doğum günü detayları var.
bende başladım yapmaya sabunlarımızı yaptım bizim kalabalık olacak biraz , 50 kişi falan olacak.
OOo canım nisan gibi one öyle hem yorucu hem zevkli geçer bebislere ne giydircez o var daha kendimi daha düşünmedim bile![]()
ayy ne guzel insanlah dogum gunu partisi istedigin gibi olur..biraz fazla kalabalığız eve sığmaz çağırmasam ilk doğum günü herkes darılır.
sığdırırım desem önce temizle sonra temizle zor hiç uğraşamam
ben anne kız kombini yaptırıyorum :)
Bende oturuyom.uykum yok sen yat dinlen birazzeynep uyanana kadar
![]()
biz hep birlikte yatıyoruz çünkü artık baş edemiyorum.
emmek istiyor sarılmak istiyot falan filan gene 3 te yattık 7 de kalktım hep aynı
buna şükür gene 2 ay önce evdeyken sabah 6 da yatıyorduk
Kızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuzparti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı
![]()