- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
amin canım eskiden annem derdi sana değil çevreye güvenmiyorum tam o durumdayız.
geçmiş olsun canım bizim 2 bacak 1 kol yapılacakmış.bu arada maşllah boyu çok güzel iyi bakmışsın kilosuda gayet iyi.hayırlı yaşları olsun pazar eğlence var desene.
aslında benim baktığım daha farklı üstünde rakamlar vardı üzerinde 13 ay yazıyordu ben ayına göre alıyorum oyuncakları en favori oyuncagı 6. ayında aldığım tokmaklı boncuklardı tokmaga vurunca boncuklar dönüyor hala bayılıyor ona.bide mutfak araç gereçlerine dayanamıyor :)
selin pes etme sen eğitirsen babadan cesaret almazsa devam eder çok akıllılar mesela ben hafiften kızsam hemen babaya bakıyor destek arıyor.
Ayy insallah canim..insan simdiden dusunuyor cocuklarini insallah oyle yetismezler..zaten ozgecana okadar cok uzulmusum..artik bu zamanda kimseye guvenemicez..allah hepimizi korusun...
geçmiş olsun canım bizim 2 bacak 1 kol yapılacakmış.bu arada maşllah boyu çok güzel iyi bakmışsın kilosuda gayet iyi.hayırlı yaşları olsun pazar eğlence var desene.
Şükür 1 yas aşımızı bizde olduk.koldan tek aşı yapildi
13 aylıkken ise menenjit aşısı yapılacak mış
1 yaşta çıplak
10 kilo 370 gr
Boy ise 80 cm geldi![]()
aslında benim baktığım daha farklı üstünde rakamlar vardı üzerinde 13 ay yazıyordu ben ayına göre alıyorum oyuncakları en favori oyuncagı 6. ayında aldığım tokmaklı boncuklardı tokmaga vurunca boncuklar dönüyor hala bayılıyor ona.bide mutfak araç gereçlerine dayanamıyor :)
ALIŞTIRMA bardağı var ondan al çok güzel ,
biz canımız isterse onda istemzse bardakta , bazen bebek suyunun ağızlığı ile ara ara değişe değişe içiyoruz
ama mesela kana kana su içmiyor zorla ağzına sıkıyorum
ne güzel canım ek gıda sonrası içmeleri lazım hala yok bizde
aktivite masası güzel bondigo var bizde , ama bu aydan sonra gerekli mi bilmiyorum.
iç içe geçen ahşap oyuncaklar
pet şişe ve koli favorimiz
selin pes etme sen eğitirsen babadan cesaret almazsa devam eder çok akıllılar mesela ben hafiften kızsam hemen babaya bakıyor destek arıyor.
Ikindi uykuya geçme süremiz yarım saat sürdü az gibi duruyoda başında pis pis uzun geliyo ya akşamdan tırsıyorum babada gelcek ya şimdi ağlama hirpalatma cart curt bakalım yarın yazarım sonucu