kızlar ben sizinle çok üzülüp vicdan azabı çektiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. belki daha önce konuşulmuştur. ben bazen oğluma bağırıyorum. mesela en son 10-15 dakika önce emir mete mutfaktaydı. het gittiğinde nerede tehlikeli bir şey var onu bulur. 10-15 dakika öncede mutfak baya karışıktı. o gelince ben "hayır, geri dön" diye bağırınca ya kızmamdan ya da anladığından geri döndü. ama o kadar mahsumdu ki. anında 10 saniye sonra içim acıdı. mesela bazen acaip huysuzlanıyor. sürekli bağıra bağıra ağlıyor. bende "sus oğlum artık yetti" şeklinde bağırıyorum. yine 1 dakika sonra içim acıyor. bu ara ara oluyor ama içim çok kötü oluyor yinede. siz böyle bir şey yaptınız ya da yapıyor musunuz? nasıl önlem alıyorsunuz?
Canim ben de de oluyor. Önceleri hep tehlikeye gidiyordu, sanki biliyordu illa oraya gidiyordu. Basit önlemler aldim evin biraz düzenini değiştirdin, enerjisini bosaltabilecegi alanlar yarattim, hem de merakini giderebilsin diye. Mesela toptan temizlik yapamiyorum, merakli illa bakacak, supurgeyi tutacak, vileda ile silecek ya da toz alacak

ben de oyunla onu kandiriyorum, mehmet ali beni bulamaz diyorum o beni aramaya basliyor hedef beni bulmak ben o sirada ufak da olsa bisey yapıyorum. Beni bulunca da ziplayip alkis ogluma, Aferin diyip odullendiriyorum, sonra başka bir odaya gidip yine memet ali beni bulamaz diyorum, bu boyle sürüyor

hem o oynuyor, hem de ben is yapıyorum. İnanir misin yemeği de boyle yapıyorum. Gide gele

mutfaktaysak oyun istemiyorsa sikildiysa hemen eline bir farklı nesne , mesela miknatisli dolap susunu veriyorum bir iki ben çekip alip yapistiriyorum, o bununla iki dakika oynarken ben tehlikeli ne varsa onu hallediyorum.bunun dişinda mesela yatagimizin etreafi sivri o yüzden yorgani asagiya cekiyorum sivri yerleri kapatiyorum böylelikle

ama ben daha çok uykusu varken uyumamasina kiziyorum, o zamanlar sert cikiyorum o da bunu anlayip uykuya daliyor, uyuyunca da keşke Uyansa da sevsem diyorum

biliyorum cogunu hatta belki de daha iyisini yapıyorsun. Biz insaniz unutma hata yapabiliriz. Kizmamiz bizim için bir hata, onun içinse geleceğin şekillenmesi. Bu yüzden bebegime bazen onu bir daha goremeyecekmisim gibi bakip, kokluyorum.sende unutma yasadigimiz an en son animiz olabilir.