2014 Şubat Anneleri

Herkesler iyimiii? Mina ya henüz uyku egitimi veremedim bende :( uzun zaman sabah a karsı uyuyordu. Birgun sabah 8 de kaldırdım 10 da geri uyudu 12 de kaldırdım. 2 gibi tekrar uyuyordu 4 gibi kaldırıyordum aksam da 9 da uyuyordu. Cok iyi giderken azı dısı patlamış yine basa donduk. Ayağımda hiç sallamadım 1 kere denedim cok komigine gitti epey güldü :) ana kucağında uyuyor. Minti tabi sığıyor ana kucağına :) yatağına bırakıp uyutmayı denemek istiyorum ama abla var bizde iste o engel oluyor. Yatağa koydum ışığı kapattım eda ışığı ac korkuyorum diyor sus annem diyorum şarkı söylüyor :) bende en sonunda uleynnn baslarım böyle ise yürüyün assaya dedim çıktık odadan bir daha deneyenedim :( taşınmak istiyorum eğer olursa ablası ile aynı oda da yaticaklar. Suan doktorumuz 1,5 yasına kadar ayırma dedi. Taşınırsak alışması falan derken epey zaman alır. Bakalım nasıl olucak.

IMG_20150223_203510.webp
İsteyen olursa sabun yapiyorum kizimin dogum gununde gelenlere hediye verdim kutuda

Bir konu aklıma takıldı. Cevap vermek isteyeniniz olursa... Bugün 1 yaş kontrolune gittik. Dr. Kan tahlili, göz muayenesi ve elektro istedi. Şukur temiz çıktı hepsi. Ama bunları rutin istiyorum herkesten dedi. Sizden de istendi mi acaba?

Back
X