2014 Şubat Anneleri

Hoşbulduk:KK66: 10 kg 900 gram. Doğum kilosu 3750. Bugünkü kontrolde durmadı ağladı. Boyunu olçemedik:KK43: en son 1 ay önce 78 idi. Dr. Kilolu dedi bizimkine:KK43:

O boyu baya uzun en fazla 80 olmustur dogumda boyu kacti masallah manken olucak :) kilosuda asiri degil ya muhallebi verme sen geceleri diyet yaptircak halin yok ya yuruyunce bida almiyolar zaten. burda 12 olanlar var benimki 9 arti 3 kilo dusunemiyorum tombis tombis ne guzel ^-^

Yok. :KK43: ama çok güvendiği bir arkadadına yonlendirdi. Malum hipokrat yemini... Dr um cooook iyiydi
Zaten iyi olmazdi ya baban gorcek ole :) hipokrat yemininde kendi akrabana bakmamak mi var duymamistim olsun her istedini danisabilmissindir bu bile super.

Zaten iyi olmazdi ya baban gorcek ole :) hipokrat yemininde kendi akrabana bakmamak mi var duymamistim olsun her istedini danisabilmissindir bu bile super.
Evet. Şöyle deniyor: Birinci derece yakını için objektif olamayabilirmiş. Hastalığı konduramayabilir ya da çok ince eleyip sık dokuyabilir. Zaten babam ne ameliyatlar yaptı ama bize iğne yapamaz:)

O boyu baya uzun en fazla 80 olmustur dogumda boyu kacti masallah manken olucak :) kilosuda asiri degil ya muhallebi verme sen geceleri diyet yaptircak halin yok ya yuruyunce bida almiyolar zaten. burda 12 olanlar var benimki 9 arti 3 kilo dusunemiyorum tombis tombis ne guzel ^-^
Boyu doğumda 50 cm idi. Şimdiye kadar hiç muhallebi vermedim. Bir kere verdim yemedi.

Bu arada... Tek çocuğu olanlar... İkinci dusunuyor musunuz?
canim ben simdi ikinciyi dusunmuyorum kizim iki yasini doldurdugunda dusunuyorum...ya sen
Boyu doğumda 50 cm idi. Şimdiye kadar hiç muhallebi vermedim. Bir kere verdim yemedi.
Bende kizima bi kere verdim yemedi yani sevmedi kizim yemeklerle arasi yok yogunluk anne sutu iciyor.

canim ben simdi ikinciyi dusunmuyorum kizim iki yasini doldurdugunda dusunuyorum...ya sen

Bende kizima bi kere verdim yemedi yani sevmedi kizim yemeklerle arasi yok yogunluk anne sutu iciyor.

Anne sütü benim malesef sadece 3 ay vardı. Sonra gitti tamamen. Çok istedim sut vermeyi sabah 7 gece 3e kadar yerimden kalkmadan emzirdiğimi bilirim ama olmadı

Ben kardeşi olsun isterim elbette . Kardeş güzel birsey ama göze alamıyorum sanki... Annem de yalnız mı buyusun çocuk diyor

A masallah muhallebi yemiyo anne sutu yaramis dicektim 3 ay emmis nasil kilo aliyolar bunlar ya :))) kimisine su yariyo iste bizimkinin yedikleride buhar oluyo sanirim :) bir gunde neler verdigini yazar misin canim. Ben hersey veriyorum artik

Aksam buruksel lahanasi yedirdim esimle zeynebe. Esim hic sevmez sakin agzini burnunu yamultma sen yemezsen zeynepte yemez dedim mimmmm cok tatli diye diye yediler :))))

Gunayyydinnnn bi uykusuz gece daha bitti yatarken parol verdim az agladi uyuyamiyo ama ne dismis yahu bisuru azi disi var nadil cikcak bunlar :(((( bi abla dediki biri 20 gunde cikmis onlarin allahh dedim yandik

Back
X