- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Ne güzel devlet karşılıyor bizde karşılamıyor 150 mi 160tl mi ne vercem 2 doz olduğunu düşün26 martta yapılacak daha tek doz devlet karşılıyor doktor hangi marka yapar bılmıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel devlet karşılıyor bizde karşılamıyor 150 mi 160tl mi ne vercem 2 doz olduğunu düşün26 martta yapılacak daha tek doz devlet karşılıyor doktor hangi marka yapar bılmıyorum![]()
Imkansiz olmayanlarda var ne acıNe güzel devlet karşılıyor bizde karşılamıyor 150 mi 160tl mi ne vercem 2 doz olduğunu düşün
Selincim biz de 2 doz yaptirdik ve dedigin kadar para odedik.sanirim tek dozluk yok.biz 9uncu ve 11. ayda yaptirdik.Ne güzel devlet karşılıyor bizde karşılamıyor 150 mi 160tl mi ne vercem 2 doz olduğunu düşün
Canim iyi yolcular iyi tatiller....kızlar ben ve oğluşum gidiyoruz bir hafta yokuz yarın yola çıkıyoruz babamız iş gezisine gittiği için evde tek kalmak istemedik 1 haftada beni unutmayın olur mu hem kafa tatili de yapmak bana da iyi gelecek hepinizi öpüyorum bebişlere bol sağlıklı günler diliyorum bu arada yazmam lazım bunu ben uyku eğitimini tamamladım baya zor oldu ama yaptım şuan beşiğe koyuyorum ve 2 dk kendi kendine uyuyor muhammed bol öpücükler oğlum ve bende![]()
Ben öksürüğü hiç duymadım bizde olmadı. Salyada artış uyku zorluğu. Oluyo genellikle oglumdaSelamlaaar,
Kızlar bu ön diş çıkarken sizinkilerde ne tür belirtiler vardı? Öksürük oldu mu mesela? Diş çıkarıyo diye düşünüyorum ama bugün bi de öksürük çıktı başımıza, acaba hasta mı oldu yoksa diş çıkarırken normal mi? Öksürük dışındaki belirtileri de yazarsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.
Benim oglum ust ön disleri cikarirken 10 gün boyunca balgamli öksürdü burnu akti ilac kullandik bu on gün suresince sonunda iki disi patladi yavrum mahvoldu ama sen yine de ihmal etme doktora gotur eğer ilerlerseSelamlaaar,
Kızlar bu ön diş çıkarken sizinkilerde ne tür belirtiler vardı? Öksürük oldu mu mesela? Diş çıkarıyo diye düşünüyorum ama bugün bi de öksürük çıktı başımıza, acaba hasta mı oldu yoksa diş çıkarırken normal mi? Öksürük dışındaki belirtileri de yazarsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.
2 yastan sonra yaptirirsan tek doz galiba bana cocuk doktorumuz oyle soylemisti. Biz de hala yaptirmadik hafta sonu eczaneye danisicazHangi marka aşı yaptırdıniz tek dozda olan vardır heralde para tuzağı olsun diye 2 dozluk aşıyı öneriyor hastane
birkac gun gecikmekle birsey olmaz canim. biz de 13 aylikken tek doz yaptirdik. hatta grip olacak gibiydi. dru iyilesene kadar bekleriz demisti.Kizlar selam, bankada elin isini yapmaktan kendi isimi yapip cocugu bir turlu kendi ustume alamadim, su an babasina bagli babasiemekli sandigi olunca menenjit asisini ödemiyor.ama bizim banka yuzde 70 ini oduyormus. O yuzden sordum kacinci ayda yapiliyor diye.evraklarimi hazirlayip cocugu ustume alicam saglik guvencesi olarak. doktor bize demisti ki" 1 yasinda 3 tane asisi var zaten, menenjiti 13.ayda yaptirirsiniz.ama dun 13 aylik oldu ve hala yaptiramadik."
Canim selamlar, bizim on disler agustos eylul gibi cikti ve birkac gun suren hafif burun akintisi, asiri salya, istahsizlik ve 1 gece de ates yapti.eline hep pirasa ve yesil sogan verdik onlari emdi isirdi durdu acisini aldi biraz.hem de antibakteriyel.Selamlaaar,
Tamam canim sagol, galiba 9-23 ay arsinda 2 doz olarak 3 ay arayla yapiliyormus.bize menectra demislerdi ecxaneden ozel alinacakmis.menectra tek doz diye biliyorumbirkac gun gecikmekle birsey olmaz canim. biz de 13 aylikken tek doz yaptirdik. hatta grip olacak gibiydi. dru iyilesene kadar bekleriz demisti.
Ben öksürüğü hiç duymadım bizde olmadı. Salyada artış uyku zorluğu. Oluyo genellikle oglumda![]()
Benim oglum ust ön disleri cikarirken 10 gün boyunca balgamli öksürdü burnu akti ilac kullandik bu on gün suresince sonunda iki disi patladi yavrum mahvoldu ama sen yine de ihmal etme doktora gotur eğer ilerlerse
Canim selamlar, bizim on disler agustos eylul gibi cikti ve birkac gun suren hafif burun akintisi, asiri salya, istahsizlik ve 1 gece de ates yapti.eline hep pirasa ve yesil sogan verdik onlari emdi isirdi durdu acisini aldi biraz.hem de antibakteriyel.
Canim cok gecmis olsun..benim kizimda dis cikardiginda cok kotu oluyor bizim 10 gun falan suruyor...insallah sizinki oyle olmaz...Teşekkür ederim kızlar. Peki bu belirtilerden ortalama kaç gün sonra dişler kendisini gösterdi ve bebeğiniz rahat bir nefes aldı ve aldırttı :) Bi beş gündür iştahsız, huysuz, uykusuz, salyalı, nazlı niyazlı bir çocuk, dün de biraz ateşi çıktı. Artık bitse de gitsek diyorum :)
Aşının markası neydi canım tek doz daha iyi aynı etki sonuçta 2 doz hem eziyet hem para.akrabamizin bi tanıdığı ilaç mumessili ondan duymuş doktorlara şu marka aşıyı önerin size çamaşır makinesi alırız diyolarmis. Doktorlarda hemen 2 dozluk aşıyı oneriyo o ilaçtan ne para kazanıyorlar anlatabildim mi annelik zaafimizdan yararlaniyolarbirkac gun gecikmekle birsey olmaz canim. biz de 13 aylikken tek doz yaptirdik. hatta grip olacak gibiydi. dru iyilesene kadar bekleriz demisti.
Hoşgeldin jelibonMerhaba herkese. Bilgisayarım bozuk giremedim. Biz pazar günü doğumgünü kutladık salı günü aşılar yapıldı. Boy 80 cm, kilo 10350 gram bizde herşey böyle.
Her yaşta veren var kutukutupensem ama ben 2.5 yaşı nda vermeyi düşünüyorumKaç yaşında başlatıyolar yasakım