2014 Şubat Anneleri

kızlar hayırlı cumalar,
nasılsınız? herkes ve tüm bebekler iyidir umarım...
bir sey sorucaktım , biz evde kışın külotlu çorap +tabanı kaydırmayan kalın çorap giydirdik, ama artık fazla gelecek. yalınayak da olmaz. tek çorap da az gelir gibime geliyor, dolayısıyla instag. da şu deri bebek makosenleri var ya onları çok görüyorum. aranızda alıp deneyen oldu mu? moots marka var, pidipidi var, çok renkli şeker görünüyorlar, fiyatları da 100 tl den başlııyor ama unnado da indirime girmiş 60 tl ye var, en önemlisi terletmemesi çünkü pediped marka almıştım, yumuşak tabanlı ev ayakkabısı, onu kalın bir çorapla giydirince ayağını terletiyor.
hiiim hic gornedim bahsettigin ayakkabilari. ya benim kizim corap da ayakkabi da giymiyor. hemen cikariyor ayagindan. ben hic kulotlu corap giydirmedim. hani su kendinden corapliesofmanlar var ya, biz butun kisi oyle gecirdik. onlari cikaramayacagini anlayinca birakti artik. evimiz cami gibi oldu. her yere hali serdik. tek bir bosluk yok. oysa ki ben hali hiiiic sevmem. kis bitsin artik yaa..

kızlar hayırlı cumalar,
nasılsınız? herkes ve tüm bebekler iyidir umarım...
bir sey sorucaktım , biz evde kışın külotlu çorap +tabanı kaydırmayan kalın çorap giydirdik, ama artık fazla gelecek. yalınayak da olmaz. tek çorap da az gelir gibime geliyor, dolayısıyla instag. da şu deri bebek makosenleri var ya onları çok görüyorum. aranızda alıp deneyen oldu mu? moots marka var, pidipidi var, çok renkli şeker görünüyorlar, fiyatları da 100 tl den başlııyor ama unnado da indirime girmiş 60 tl ye var, en önemlisi terletmemesi çünkü pediped marka almıştım, yumuşak tabanlı ev ayakkabısı, onu kalın bir çorapla giydirince ayağını terletiyor.
Canim o bahsettigi coraplari hic gormedim.bende kizima kilotlu corap gidiyorum corap gidiriyorum ama bazen corabini cikariyor..yatarken kilotlu corap ve corap gidirmiyorum..ayaklari hava alsin.

1 yaşından sonra bir bebeğin biberon tutması iyi değil zaten canım, bu yaştan sonra herkes bıraktırmaya uğraşıyor. boşver o biberonun temizliği filan zor, bardaktan içiyormuş bak ne güzel. bizimki de biberon tutmadı hiç, emzik de öyle, varsa yoksa anasının memesi
Iyi o zaman bende artik tekrar biberon vermeye denemem...minada oyle varsa yoksa annesiinin sutu..

Selam kızlar Nasılsıniz biz iyiyiz şükür yanlız burda domuz gribi aldı gidiyo ya eşimin psikologunun çocukları bile H1N1 mis gelde korkma menenjit asimiz var nisanda hastaneye gitmeye korkuyorum bu salgın ne zaman geçer bilmem ne yapayım sizce ?

Selam kızlar Nasılsıniz biz iyiyiz şükür yanlız burda domuz gribi aldı gidiyo ya eşimin psikologunun çocukları bile H1N1 mis gelde korkma menenjit asimiz var nisanda hastaneye gitmeye korkuyorum bu salgın ne zaman geçer bilmem ne yapayım sizce ?

selam tatlım, aynı durumdayız ben de doktora ya da aşıya götüremiyorum, burada herkes H1N1 grip olmuş yani domuz gribi... sırf bizim katta 4 kişi oldu çocukları ve eşleriyle. ben de korkuyorum ama yavaş yavaş geçiyor sanki, havalar da düzeldi ya...bu arada sambucol vitamin mucize gibi bir sey mutlaka alın evinizde bulunsun...

Canim o bahsettigi coraplari hic gormedim.bende kizima kilotlu corap gidiyorum corap gidiriyorum ama bazen corabini cikariyor..yatarken kilotlu corap ve corap gidirmiyorum..ayaklari hava alsin.

canım selam, ben de aynı senin gibi külotlu çorap ve üzerine kısa çorap giydiriyordum ama antalya artık ısındı, külotlu çorapı çıkarmayı düşünüyorum. yatarken de ayaklı penye pijama altları var, sadece onu giydirip üzerine de ince uyku tulumu giydiriyordum. yatarken ayaklarının hava alması önemliymiş dediğin gibi. ayaktan atılırmış toksinler. bak burada o ayakkabıların resimlerini koydum...

moots pink.webp
moots yellow.webp

hiiim hic gornedim bahsettigin ayakkabilari. ya benim kizim corap da ayakkabi da giymiyor. hemen cikariyor ayagindan. ben hic kulotlu corap giydirmedim. hani su kendinden corapliesofmanlar var ya, biz butun kisi oyle gecirdik. onlari cikaramayacagini anlayinca birakti artik. evimiz cami gibi oldu. her yere hali serdik. tek bir bosluk yok. oysa ki ben hali hiiiic sevmem. kis bitsin artik yaa..

ayy ben de hiç sevmem halıyı ama mecburen kayınvalidemin kullanmadığı halılardan birini getirdik kış dönemi için serdik, ev resmen şekilsiz bir sey oldu, yaz gelince geri göndericem.
ya bi de biz mi cok korumcıyız bilmiyorum ben instagram dan resimlere filan bakıyorum milletin çociğinin ayağı cıbıldak:)
evleri yerden ısıtmalı mıdır nedir yahu?

ayy ben de hiç sevmem halıyı ama mecburen kayınvalidemin kullanmadığı halılardan birini getirdik kış dönemi için serdik, ev resmen şekilsiz bir sey oldu, yaz gelince geri göndericem.
ya bi de biz mi cok korumcıyız bilmiyorum ben instagram dan resimlere filan bakıyorum milletin çociğinin ayağı cıbıldak:)
evleri yerden ısıtmalı mıdır nedir yahu?
Lip bende haliyi hiç sevmem:KK45:

Evim ciplaktir:KK53:

Oturma odasında shaggy halim var oda küçük:KK45:

Oglumun ayağında çorap ve terlik olduğu için hiç sermedim hali ne:eek:

Öyle idare ettik zaten simdidede havalar ısınmaya basladi:KK16:

Gosterdigin ayakkabı pahali bence normal bebe terlik leri giydirsen:KK22:

canım selam, ben de aynı senin gibi külotlu çorap ve üzerine kısa çorap giydiriyordum ama antalya artık ısındı, külotlu çorapı çıkarmayı düşünüyorum. yatarken de ayaklı penye pijama altları var, sadece onu giydirip üzerine de ince uyku tulumu giydiriyordum. yatarken ayaklarının hava alması önemliymiş dediğin gibi. ayaktan atılırmış toksinler. bak burada o ayakkabıların resimlerini koydum...

Eki Görüntüle 1462386 Eki Görüntüle 1462387
canim cok guzel ama cok pahali ya..

selam tatlım, aynı durumdayız ben de doktora ya da aşıya götüremiyorum, burada herkes H1N1 grip olmuş yani domuz gribi... sırf bizim katta 4 kişi oldu çocukları ve eşleriyle. ben de korkuyorum ama yavaş yavaş geçiyor sanki, havalar da düzeldi ya...bu arada sambucol vitamin mucize gibi bir sey mutlaka alın evinizde bulunsun...
Günaydın sen bilgili bir annenin kesin biliyosun dur ama bende diyim bu mikrop kapı kolu gibi cansız yerlerde 8 saate kadar yasayabiliyomus yani madem apartmaninizda var asansör düğmeleri apartman kapısı çok dikkat et kızını bi yere degdirme Allah korusun

ay demekki benimki normal pek canım başınız sağolsun. mekanı cennet olsun. yle gerçekten. evdeki hesap çarşıya uymuyor.yaramaz laflarından sıkıldım da sinir olmaya başladım biyere girdimi hepten ipinden kopmuş gb hoşe vdede öyle ama evimize alışkın yeni yerde keşvetcek daha cok sey oluyo tabi aman canalrı sağ olsun saf saf durmasından iyidir hiç sevmem yavaş cocugu derdim benimki 4g hızında :KK70:

halamın eşi vefat etti bugün yarın annemlere gidicez cenaze için oysai daha yeni gitmiştik zeynebi sevmişti bayramlarda gelen kızım dedi bayrama gene gel dedi el öpmeyi ögren ama bu sefer önce bebektin artık yürüyosun büyümüşşsün bu bayram el öpersin demişti bayramı göremedi çok kötü oldum bisürü plan yapıyoruz ama boşu boşuna rabbim imanla ölmeyi nasip etsin tuhafım bugün...

Slm herkese. biz cumartesi öğlen memlekete gittik. bu akşamda döndük. mete yataktan düştü. hala kengime kızıyorum. hastahaneyeye götürmedim salgın var diye. son ana kadar uyutmadım, uyudu, uyandırdım. kusmadı çok şükür. keyfide yerindeydi. hala içim içimi yiyiyor.

Slm herkese. biz cumartesi öğlen memlekete gittik. bu akşamda döndük. mete yataktan düştü. hala kengime kızıyorum. hastahaneyeye götürmedim salgın var diye. son ana kadar uyutmadım, uyudu, uyandırdım. kusmadı çok şükür. keyfide yerindeydi. hala içim içimi yiyiyor.
Geçmiş olsun ..Rabbim tüm bebeleri korusun inso_O

Kusma göz kayması aşırı şişlik yoksa doktora bende hiç götürmedim. Ilk devamı düştü mete.

Galiba topijte en fazla muhammed emir dustu:KK57:

Bana artık normal geliyo düşme malesef:KK51:

Alcaktan yüksekten okadar çok düştükü sayısını unuttum:KK51:

4 defa yataktan bi defa ayağa kalkmış mama sandalyesinden yere çakıldı kuzum

:KK69:Tv masası in boyu alçak hergün onun üstüne çıkıyo unutup elini bırakıp ayağa kalkiyo 10 kez kafa üstü ne düşmüştür.

Bunlar sadece bi kaci:mad:

Hergün onlarca kes kafa üstü yüzüstü dusuyo:mad:

Malesef engelleyemiyorum:mad:

Sabah 8 akşam 10 mesaisinde sürekli koy
smaktan yukarılara tırmanmak tan sayısız dusuyo:KK69:

Rabbim koruyor çünkü ben elimden geleni yapsamda o düşecek bi ortam buluyo malesef:KK51:

Yarin kresten arkadaslarim ogretmenler kahvaltiya gelicek uyuyamiyorum offff kiz uyancak simdi ne guzel 10 da uyuttum zaten 6 dan sonra uyumucam uyuyamiyorum heycandan bie 9 bucukta bende lcaklar
Günaydın canim yorgunluk telaş ne koysam ne yapsam uyuyamaz insan bilirim şimdi kosturuyosundur kolay gelsin

Mesaj yazdim tam gonderecegim sildi minnakim uzerimizde bisey var ama hayirlisi anneler gecen hafta yataktan dustu hem de koydugum butun engelleri asarak uyanmis benden once hic ses cikarmamis kendi inmeye calismis uyku sersemi kaymis saniri. cunku normalde inebiliyor neyae dis cikariyor gene cok sinirli dun kafasini carpti kapiya hafif morardi kosmaya calisiyo dengesini kaybetti kosmak isterken hafif morardi sonra da basi agridi sanirim gidip duvarlara kapiya kafa atiyor bugun unuttu sukur gazeteyi yirtip tencerenin icine atiyor sonra da tahta kasikla karistirip bana yedirmeye calisiyo

Günaydın sen bilgili bir annenin kesin biliyosun dur ama bende diyim bu mikrop kapı kolu gibi cansız yerlerde 8 saate kadar yasayabiliyomus yani madem apartmaninizda var asansör düğmeleri apartman kapısı çok dikkat et kızını bi yere degdirme Allah korusun
günaydın herkese,
selam selincim, evet dediğin doğru, hapşırık ve öksürükten ziyade, cansız yüzeylerden geçiyormuş en çok. tv de doktorlar öyle dedi, bu yüzden el yıkamanın önemi büyük, elledikten sonra elini yıkarsan ne ala. ama unuttun diyelim hopp mikrop vücuda yerleşiyormuş. artık geçer ama tahminim millet 1 aydır filan hastalığı geçirdi iyileşti artık. bence nisan gibi aşıya götürebiliriz minnakları.

bu arada bizim katta dediğim bankayı kastetmiştim, ama apartmanda da olan vardır mutlaka , bizim sitede 4 apartmanda en az 80 çocuk var:) yazın curcuna olacak yine bahçe, bizimki de durmaz gari, dışarı gidecem diye tutturur. geçen sene balkonda bağırıyordu millete...

kızlar bir de bizim kız 1 haftadır yeni bir uyku moduna geçti. akşam 19.00 gibi yatıyor, sabah 6 da uyanıyor. yemek saatlerini değiştirdim ben de artık, kahvaltısını erken verip, öğlen yemeğini 12-13.00 te, akşam yemeğini de 17.18.00 de veriyorum, yoksa akşam yemeğini yemeden uyuyacak sıpa. gece emzirsem de o ancak su ihtiyacını karşılıyor çünkü. napayım sizce bu şekilde gitsin mi , zaten saatler 1 hafta sonra ileri alınınca normale döner herhalde...

Back
X