- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kizima hic mama vermedim...inek sutunu denedim icmedi...kizim anne sutu iciyor...Kızlar bebişleriniz süt içiyor mu ya da mama içiyorlar mı? Zeynep sadece geceleri hipp içiyor. Gunduz ne inek dutu ne de hipp... Gece beslenmesini kesmek gerekiyormuş bu vakitten sonra... Ben de keseyim diyorum ama bu sefer hiç süt içmeyecek. Ne önerirsiniz?
Canim benim kizimdda icmiyo yogurt yiyo ve muhallebisinde bi bardak koyuyorum ole yemis oluyo mama veesim dogdugundan beri sutum az takviye yasina girince inek sutu verim dedim cocuk icmedi mamadanda tiksindi uyku sersemi bile icmiyo emiyo bide hoplaya ziplaya emzirdim aylarca simdi akli erdikce sadece emmek istiyo yasa dislerden bole oldu bilmiyorum pipetle dene canim ben pipetle veriyorum anlayana kadar yarim paket icmis oluyo :))) icine cekmeyi ogretmek icin kutu sutlerden al ve hadif sikarak sutun gelmesini sagla o emer zaten ssonra cekmesi gerektigini anliyolar bi dene derim benimkide icmiyodu ne bardak nede biborondan. Muzlu iciriyorum benKızlar bebişleriniz süt içiyor mu ya da mama içiyorlar mı? Zeynep sadece geceleri hipp içiyor. Gunduz ne inek dutu ne de hipp... Gece beslenmesini kesmek gerekiyormuş bu vakitten sonra... Ben de keseyim diyorum ama bu sefer hiç süt içmeyecek. Ne önerirsiniz?
Genetik olabilir ama iyi emekliye geç yururmus bizde tutmadı. Oğlum 7 ayliktan itibaren kosarcasina emeklerdi 10 aylıkken de yürüdüKızlar iyi emekleyen bebekler geç yururmuş... Biraz da genetik... Misal ben 18 aylıkken yurumuşum... Bizim bebişler 13 ayı bitirdi. 15 aylıkken falan yururler hala yurumeyenler inşallah.
Gece hiç icmiyo. Gündüz ve akşam uykusu olmak üzere uyurken iki defa inek sütü veriyorumKızlar bebişleriniz süt içiyor mu ya da mama içiyorlar mı? Zeynep sadece geceleri hipp içiyor. Gunduz ne inek dutu ne de hipp... Gece beslenmesini kesmek gerekiyormuş bu vakitten sonra... Ben de keseyim diyorum ama bu sefer hiç süt içmeyecek. Ne önerirsiniz?
MasallahMasallah oglusuna..minaya hani bebegin gidip bebebegini aliyor ona saril diyorum sariliyor diyorum onu ayaginda salla kucuk yastigi ayagina koyup salliyor..kopek nerde kopegini gosterip aliyor..kizim hani lamba kafasini kaldiriyor gosteriyor..bide mina bebek resimleri hayvan resimleri gordugunde cok seniyor parmagiyla bana gosteriyor bak diyor..onlara parmagiyla cici yapiyor..bebegin burnu nerde burnunu gosteriyor...masalllahh kuzumlarimiza...mina baba dede hiya bak diyor..isteye is diyor..
MasallahMasallah oglusuna..minaya hani bebegin gidip bebebegini aliyor ona saril diyorum sariliyor diyorum onu ayaginda salla kucuk yastigi ayagina koyup salliyor..kopek nerde kopegini gosterip aliyor..kizim hani lamba kafasini kaldiriyor gosteriyor..bide mina bebek resimleri hayvan resimleri gordugunde cok seniyor parmagiyla bana gosteriyor bak diyor..onlara parmagiyla cici yapiyor..bebegin burnu nerde burnunu gosteriyor...masalllahh kuzumlarimiza...mina baba dede hiya bak diyor..isteye is diyor..
Doru bencedebebegi yurumeyen arkadaslar telas yapmasin cunku turkiye ortalamasi 15.ay sanirim cevre bizi etkiliyor benim minnak onbir ayi bir hafta gecibce yurudu ki ona ragmen cevre soruyordu yurumedi ji daha diye
Canim minada inatla baba diyor gorsen babasi ne bicim seviniyor...ama ben uzuluyorum anne demiyor bana hiya diyor..Masallah
Yaw bu oğlan ne zaman baba diycek
Babası üzülüyor öğretmeye çalışıyo ama inatla anne dede adda
Diyo![]()
dogru diyon cevre cok etkili oluyor..cok gec kalmis yok onun yasitlari yuruyor...aaa kizin cok tembel...oyle dediklerinde cok uzuluyorum..bebegi yurumeyen arkadaslar telas yapmasin cunku turkiye ortalamasi 15.ay sanirim cevre bizi etkiliyor benim minnak onbir ayi bir hafta gecibce yurudu ki ona ragmen cevre soruyordu yurumedi ji daha diye
dogru diyon cevre cok etkili oluyor..cok gec kalmis yok onun yasitlari yuruyor...aaa kizin cok tembel...oyle dediklerinde cok uzuluyorum..bebegi yurumeyen arkadaslar telas yapmasin cunku turkiye ortalamasi 15.ay sanirim cevre bizi etkiliyor benim minnak onbir ayi bir hafta gecibce yurudu ki ona ragmen cevre soruyordu yurumedi ji daha diye
7 aylıkken koşar gibi emeklemiş diyorsun. Zaten sizde her şey erken olmuş. Zeynep 10 aylık enekledi. Normal yani :)Genetik olabilir ama iyi emekliye geç yururmus bizde tutmadı. Oğlum 7 ayliktan itibaren kosarcasina emeklerdi 10 aylıkken de yürüdü
Bende 9 aylikken ilk adimimi atmisim bana cekmis olabilir![]()
Mina da 7 aylikken emeklemeye basladi ..ama halen yurumuyor..minayi gorenler diyordu mina erken yurucek...ama oyle olmadi....7
7 aylıkken koşar gibi emeklemiş diyorsun. Zaten sizde her şey erken olmuş. Zeynep 10 aylık enekledi. Normal yani :)
anacim biz 14 ayi da bitirdik ama hala yurumuyor. vallahi eger ki genetikse bu sipa bana benzememis. ben 9 aylikken yurumusum. zaten topikde bir taubenin minasi bir senin zeynep bir de benim ezosum kaldi yurumeyen.. :)))Kızlar iyi emekleyen bebekler geç yururmuş... Biraz da genetik... Misal ben 18 aylıkken yurumuşum... Bizim bebişler 13 ayı bitirdi. 15 aylıkken falan yururler hala yurumeyenler inşallah.
bizim dr sut baslamani tavsiye etmiyorum demisti. 2 yasina kadar gerek yok dedi. eger senin ki mama da icmiyorsa zorlama. yogurt ve peynir yiyorsa bence cok da gerekli degil..Kızlar bebişleriniz süt içiyor mu ya da mama içiyorlar mı? Zeynep sadece geceleri hipp içiyor. Gunduz ne inek dutu ne de hipp... Gece beslenmesini kesmek gerekiyormuş bu vakitten sonra... Ben de keseyim diyorum ama bu sefer hiç süt içmeyecek. Ne önerirsiniz?
ay zaten senin ki nasil anneci bir oglan yaaa. bak bu senin dizinin dibinden ayrilip evlenmez bile :))) masallahMasallah
Yaw bu oğlan ne zaman baba diycek
Babası üzülüyor öğretmeye çalışıyo ama inatla anne dede adda
Diyo![]()
anacim biz 14 ayi da bitirdik ama hala yurumuyor. vallahi eger ki genetikse bu sipa bana benzememis. ben 9 aylikken yurumusum. zaten topikde bir taubenin minasi bir senin zeynep bir de benim ezosum kaldi yurumeyen.. :)))
bizim dr sut baslamani tavsiye etmiyorum demisti. 2 yasina kadar gerek yok dedi. eger senin ki mama da icmiyorsa zorlama. yogurt ve peynir yiyorsa bence cok da gerekli degil..
ay zaten senin ki nasil anneci bir oglan yaaa. bak bu senin dizinin dibinden ayrilip evlenmez bile :))) masallah![]()