selam anneler girmeyeli çok oldu temizliktir( bahar temizliği), okuldur, ev işi, koca, kaynana,kayın, çocuk derken çok olmuş. özledim valla sizleri.iyisinizdir inaşallah bebşlerde iyi olsunlar. bizim idrar problemimiz var galiba ya sürekli eli ppisine gidiyor. sanki iki yaşına giren çocuklar var ya onlara benzedi. ama sanırım ucundan kaynaklı dokundurtmuyor, ağlamıyor ama rahatsız oluyor.

(doktora götürdüm ultrasondda bişey çıkmadı, idrar tahlii istedi, veremedik. tabi ben eşimle her zamanki gibi kavga ettim, niyeymiş dvlet hastanesine niye gidiyoruz özele gitmiyoruz

geçen gititk te ne oldu doğru düzgün bakmadılr özelde ve 270 verip geldik hatta yapmaığımız idrar tahliline bile para verdik

eşim öylw dişli fLn değil evde ben mi erkeğim o mu bilmwiyorum. mesela laptop aldık problemli götür daha bir kaç ay oldu diyorum yok diyor. ne zaman onun sözünü dinlesem sıkıntı

(çok yoruldum.

(ama çok şükür oğlum bu aralar iyi bu arada dün ayakkabı aldık görsneiz bi mutlu bi mutlu öyle böyle değil. gidip gidip getiriyor giydiriyor. çocukluk çok güzel şey yaaa:))neyse ben geçmişi okuyayım yine aklıma geldikçe yazarım..