- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar sayfalar cooook yavas ilerliyor zaten. 2 yila yakin bir zamandir bu topikteyiz ama burdan degil de baska topiklerden tlfonlastigimiz arkadaslar var. burdan da ekim ile gorusuyoruz. havalar duzeliyor, bebisler de buyudu, artik birbirimize de gidip gelebilecegiz :))Buraya sık sık bakamıyorum yaw ,
sonra da kaçırıdm diye üzülüyorum offf ,
burdan tanışıp hala görüştüğüm insanlar var hatta sık sık görüştüğümde sizinde var mı öyle
çocukların sayesinde dostlarım oldu
ohoooo sen ne diyosun, hapsurmaya korkar olduk :)) aklina gelebilecek herseyden korkuyor. uykusu da acaip hafif. odasina parmak uclarimda giriyorum. kapisinin onunden gecmeye korkuyorum uyanacak diye :))Kızlar Zeynep çok korkak. Kapı çalar zıplar, telefon çalar ödü kopar... Tık sesine korkuyor. Niye bu bebiş böyle ki...
Ne güzel arkadaşlık kurulmuş benim gorustugum kimse yok antalya dan lip ve isimx var sanırım ama özel bi dostlugumuz yok ne güzel siz gorusuyosunuzBuraya sık sık bakamıyorum yaw ,
burdan tanışıp hala görüştüğüm insanlar var hatta sık sık görüştüğümde sizinde var mı öyle
bu aralar sayfalar cooook yavas ilerliyor zaten. 2 yila yakin bir zamandir bu topikteyiz ama burdan degil de baska topiklerden tlfonlastigimiz arkadaslar var. burdan da ekim ile gorusuyoruz. havalar duzeliyor, bebisler de buyudu, artik birbirimize de gidip gelebilecegiz :))
topikte istanbullu cok, siz daha avantajlisiniz. ne guzel dostluklar kurmus olmaniz....
Ne güzel arkadaşlık kurulmuş benim gorustugum kimse yok antalya dan lip ve isimx var sanırım ama özel bi dostlugumuz yok ne güzel siz gorusuyosunuz
Özgecim bizimki de öyle merak etme. Mesela dün akşamı anlatayım sana. Dün 10:00-11:00 arası 1 saat uyumuş, 14:30-17:10 arası bir daha uyumuş. Akşam ben 9 gibi çalışmalara başladım (ayakta sallıyorum) 10a 20 kala uyudu. Sonra 11 buçukta ağladı geri uyuttuk, 1 buçukta ağladı, 120 cc aptamilini içti uyudu, 2.40ta yine ağladı yanımıza aldım. Sabah 6.50ye kadar döne döne kah uyudu kah mızıldandı zaten 7de kalktık 7.30da evden çıktık...Sese hemen uyanır. Bu arada azı dişimizin birinin yarısı içeride yarısı dışarıda onu da belirteyim ama uyku bozukluğumuz neredeyse 1 ayı geçkindir bu şekilde devam ediyor.
Buraya sık sık bakamıyorum yaw ,
ohoooo sen ne diyosun, hapsurmaya korkar olduk :)) aklina gelebilecek herseyden korkuyor. uykusu da acaip hafif. odasina parmak uclarimda giriyorum. kapisinin onunden gecmeye korkuyorum uyanacak diye :))
ama yazin tatilde lunaparka gitmistik.onca gurultu arasinda fos fos uyudu sipa. cins kizim benim :)))
Biz de de tam tersi haksever sevinç çığlığı atiyo yukarı ne kaldirdigimiz zaman bide ben ters takla ne attiriyom hoşuna cok gidiyo.hergun yanıma gelir yap diye belli eder. Bu oğlan kime cekmis adrenalin şeyleri seviyo. Bitince yere yatiyo bitti başardım diye gösteri yapiyoAyni bizimde azimiz oyle 2 aya yakindir hala cikamadi ne aziymis( 8 on disler tamam azi cok zorladi yarisi az gozukuyo iste nasil cikicaklar bilmem
Bursa topiginden gorustugum arkadaslarim var benimde 6 senedir filan kk dayim sanirim cocuk isterken tedavi doktor paylasimlari drken bebege dondu gonul dostluklarida bambaska tabiki sevinciyle sevindigim huznuyle uzuldugum cok dostum var.
Keske subat annelerinden yakin olsa gorusmek isterdim yasitlariyla. Bursada olan arkadasla telde gorusuyoduk gayet sık sonra o faceye kaydi aramaz sormaz oldu bende israr etmedim kisi sevdigiyle beraberdir sonucta...
Bizimki korkmaz ozellikle hapsurmaya bayilir haaaapsuuu arkisini cok seviyo herelde hic ses yok sizin evde bizimki dugun gb cok sesli yerlerde korkuyo dugune sokamiyorum havaya atilmaktan hoslanmaz bide hep kystugu icin hic hoplatmadik sanirim ondan simdide alan ayy ucurayim diyip cocugu firlatiyo havaya bizimki korkudan kizariyo nefesini tutuyo :/
7
7 aylıkken koşar gibi emeklemiş diyorsun. Zaten sizde her şey erken olmuş. Zeynep 10 aylık enekledi. Normal yani :)
Biz de de tam tersi haksever sevinç çığlığı atiyo yukarı ne kaldirdigimiz zaman bide ben ters takla ne attiriyom hoşuna cok gidiyo.hergun yanıma gelir yap diye belli eder. Bu oğlan kime cekmis adrenalin şeyleri seviyo. Bitince yere yatiyo bitti başardım diye gösteri yapiyo![]()
Ben kizima hic mama vermedim...inek sutunu denedim icmedi...kizim anne sutu iciyor...
Hayırlı olsun dişler canım ne güzel acılar çıkmış dert biraz azalmış bizim 6 dış var 3 altta 3 üstte sol taraftan çıktı alt üst kesiciler niye simetrisi çıkmıyo 4 4 olsun çok komik duruyo bi guluyo altta 3 diş
ayy kuzum dişi mi çıkmış:) hadi hayırlı olsun, yürür yakında annesi biraz alıştırma yaptırın evde, ben 1 ay boyunca uğraştım yürümesi için, ancak öyle yürüdü:)herkese gunaydiiiin. sabah kuzucukla fingirdesirken bir baktim 2 azi disi birden cikmis. sok oldum resmen. 1 tanesi tamamen cikmis, digerinin yarisi yolda :)) nasil farketmedim yaa. zavallimin parmakllari bosuna hep agzinda degilmis..
10 disimiz oldu ama hala yurumuyoruz :)))
Gunaydin canim farketmeden 2 azi mi cikar yaaaaaaaa :)))) hayirli olsun ins hep bole olur. Bizim hala bi azi tam görunmedi 2 ay olcak sanirim 2 gunde bi buburun akintisi huysuzluk agzi su oluyo uyuyamiyo. Kehribar kolyesi almak istiyorum ise yariyo mu acaba
Bursa topiginden gorustugum arkadaslarim var benimde 6 senedir filan kk dayim sanirim cocuk isterken tedavi doktor paylasimlari drken bebege dondu gonul dostluklarida bambaska tabiki sevinciyle sevindigim huznuyle uzuldugum cok dostum var.
Keske subat annelerinden yakin olsa gorusmek isterdim yasitlariyla. Bursada olan arkadasla telde gorusuyoduk gayet sık sonra o faceye kaydi aramaz sormaz oldu bende israr etmedim kisi sevdigiyle beraberdir sonucta...
biz de haftada bir modundayız...biz de bir ara telsiz kullandık ama sadece ev kalabalık ve misafir varken. yoksa sesini hep duyarım. odalarımız biribirine çok uzak ama gece gündüz yine de duyarız canım. zaten artık bir derdi yoksa ağlayarak değil şarkı söyleyerek uyanıyor bizim kız..Uğramaz mi hiç ayda 1 modundayiz zorla çocuk uyancak diye kulak telsizde çok zor çoook
Selin selam, daha önce uykuyla ilgili uzunca bir soru sormuştum, kimse cevaplamadı, sana sorayım bari kızını günde 2 kez uyutuyor musun hala yoksa teke düştünüz mü? teşekkür ederim şimdiden.
Bende hemen sesini duyuyorum da telsiz bana güven veriyo olur duymam bişey olur hem boşa mi aldık kullaniyim diye düşünüyorum yoksa bizim odaların arası 2 mt anca varbiz de haftada bir modundayız...biz de bir ara telsiz kullandık ama sadece ev kalabalık ve misafir varken. yoksa sesini hep duyarım. odalarımız biribirine çok uzak ama gece gündüz yine de duyarız canım. zaten artık bir derdi yoksa ağlayarak değil şarkı söyleyerek uyanıyor bizim kız..
Olur tabi belki çok güzel dostluklar kurarız kim bilirbizimki 4 üstte 4 altta...sizinki de yakında öyle olur... ya havalar biraz daha düzelsin, isimx, sen ve ben bir gün buluşalım dışarda, ne dersiniz?