2014 Şubat Anneleri

:KK47::KK47: recep ivedik he

o bizde de var kızım her daim aynısı babası ( eşimin tarafı )
ama geçen yeter artık dedim küçüklük resimlerimi döktüm %99 ben yani :KK70:
hatta bi keresinde de ya bana ya babasına benzeyecek sütçüye tüpçüye benzerse sorun dedim.

doğduğunda aynı eşimdi , hala da benziyor ama abartacak kadar değil artık

Haha yok benimki oyle diyince baskasinin yaninda bakiniz ben tek kasin diyorum aaa olurmu incecik kaslarin ayni sen diyolar :) hic yormuyorum kendinisimi :D dogdugunda ayni babasiydi ggozleri felan simsi ayni ben herseyine ben bakiyorum ben ilgileniyorum uzum uzume baka baka benzer hesabi bana benziyo artik :) 20150405_105847.webp 20150405_105950.webp 20150228_162236.webp

Hangimize benziyo :) herkes fotoraf koysun bagimsiz kurulus olarak karar h relim :D

:KK47::KK47: recep ivedik he

o bizde de var kızım her daim aynısı babası ( eşimin tarafı )
ama geçen yeter artık dedim küçüklük resimlerimi döktüm %99 ben yani :KK70:
hatta bi keresinde de ya bana ya babasına benzeyecek sütçüye tüpçüye benzerse sorun dedim.

doğduğunda aynı eşimdi , hala da benziyor ama abartacak kadar değil artık
Bu arada evit ayni sen ig ten goruyorum yani ayni seeeeeeen :KK50::KK60::KK28::KK28::KK28::KK73:

Haha yok benimki oyle diyince baskasinin yaninda bakiniz ben tek kasin diyorum aaa olurmu incecik kaslarin ayni sen diyolar :) hic yormuyorum kendinisimi :D dogdugunda ayni babasiydi ggozleri felan simsi ayni ben herseyine ben bakiyorum ben ilgileniyorum uzum uzume baka baka benzer hesabi bana benziyo artik :) Eki Görüntüle 1486252 Eki Görüntüle 1486253 Eki Görüntüle 1486260

Hangimize benziyo :) herkes fotoraf koysun bagimsiz kurulus olarak karar h relim :D
vallahi ikinizin karmasi olmus bu kiz :))

Haha yok benimki oyle diyince baskasinin yaninda bakiniz ben tek kasin diyorum aaa olurmu incecik kaslarin ayni sen diyolar :) hic yormuyorum kendinisimi :KK70: dogdugunda ayni babasiydi ggozleri felan simsi ayni ben herseyine ben bakiyorum ben ilgileniyorum uzum uzume baka baka benzer hesabi bana benziyo artik :) Eki Görüntüle 1486252 Eki Görüntüle 1486253 Eki Görüntüle 1486260

Hangimize benziyo :) herkes fotoraf koysun bagimsiz kurulus olarak karar h relim :KK70:

hahaha valla ben kaşlarını da sana benzettim eşinin kaşları öyle sırma gibi falan değil kızının kaşı bildiğin özene bezene yapılmuş gibi maşallah :nazar::nazar::nazar:
eşine de benziyordur mutlaka ama yanyana resminizde aynı sen bun cimcime :)

ama bir şey farkettim bizim çocuklar benziyor mu ne :):KK53::KK53::KK53:

Bu arada evit ayni sen ig ten goruyorum yani ayni seeeeeeen :KK50::KK60::KK28::KK28::KK28::KK73:

dimi ya :KK50::KK50:

ben de esim de esmer ve bugday tenliyiz. kizimiz sarisina yakin acik kumral ve beyaz.. karisti mi ne :KK66:

:KK48::KK48::KK48::KK48: hastane ile bir görüşün bakalım :oops::oops:

hahaha valla ben kaşlarını da sana benzettim eşinin kaşları öyle sırma gibi falan değil kızının kaşı bildiğin özene bezene yapılmuş gibi maşallah :nazar::nazar::nazar:

Canim blogunda kizinin resmini gordum.kizima cok benziyor..esime bile gosterdim o bile benzetti....masallahh bebislerimize..

Haha yok benimki oyle diyince baskasinin yaninda bakiniz ben tek kasin diyorum aaa olurmu incecik kaslarin ayni sen diyolar :) hic yormuyorum kendinisimi :KK70: dogdugunda ayni babasiydi ggozleri felan simsi ayni ben herseyine ben bakiyorum ben ilgileniyorum uzum uzume baka baka benzer hesabi bana benziyo artik :) Eki Görüntüle 1486252 Eki Görüntüle 1486253 Eki Görüntüle 1486260

Hangimize benziyo :) herkes fotoraf koysun bagimsiz kurulus olarak karar h relim :KK70:
Canim masallah ikinize..zeynebi sana benzettim.

Canlarim benim evit tipisi ben :)) huyu suyuda ben keske orasi halasina cekseydi :))

Butun kizlarimiz oglanlarimiz cok sekerler insan dogustan gordugu cocuklara daha cok baglaniyoki biz burda dogmadan kara kuru resimlerini gorduk teyze sayiliriz en anne yarisindan ;)

Canlarim benim evit tipisi ben :)) huyu suyuda ben keske orasi halasina cekseydi :))

Butun kizlarimiz oglanlarimiz cok sekerler insan dogustan gordugu cocuklara daha cok baglaniyoki biz burda dogmadan kara kuru resimlerini gorduk teyze sayiliriz en anne yarisindan :KK66:

valla aynen öyle
iki arkadaş ile eşli görüşüyoruz kendi evladım kadar seviyorum sanki ben doğurdum.
bide sık sıık görüp konuşunca çok başka oluyor birlikte büyütüyorsun

valla aynen öyle
iki arkadaş ile eşli görüşüyoruz kendi evladım kadar seviyorum sanki ben doğurdum.
bide sık sıık görüp konuşunca çok başka oluyor birlikte büyütüyorsun
Bide faceye giden arkadaslara cidden aklima geldikce uzuluyorum en cok paylasimda bulunanlar bide ilk ogrendigimizden doguma kadar neler paylasildi dualar ettik birbirimize doguma ugurladik bersber heycanlandik minim minim buyuyuslerini paylastik nolduda bu kadar silip atildi aklim almiyo benim ozluyorum ben sahsen. Sen kimlerle gorusuyosun

Bide faceye giden arkadaslara cidden aklima geldikce uzuluyorum en cok paylasimda bulunanlar bide ilk ogrendigimizden doguma kadar neler paylasildi dualar ettik birbirimize doguma ugurladik bersber heycanlandik minim minim buyuyuslerini paylastik nolduda bu kadar silip atildi aklim almiyo benim ozluyorum ben sahsen. Sen kimlerle gorusuyosun

Canım ben şöyle söyleyim ,
o ilk grubu açan bendim ama o grup bazı nedenlerden dolayı kapandı ,
şimdi yeni bir grup var burda olanlar ve bahsettiğim iki arkadaş dışında ( burdaki nicklerini hatırlamıyorum ( ig resimlerimiz var ama , kimseyle görüşmüyorum. bide facede özelden konuştuğum 3*4 kişi vardır.
neden gelmediklerine gelince face daha kolaylık oluyor sanırım .

Canım ben şöyle söyleyim ,
o ilk grubu açan bendim ama o grup bazı nedenlerden dolayı kapandı ,
şimdi yeni bir grup var burda olanlar ve bahsettiğim iki arkadaş dışında ( burdaki nicklerini hatırlamıyorum ( ig resimlerimiz var ama , kimseyle görüşmüyorum. bide facede özelden konuştuğum 3*4 kişi vardır.
neden gelmediklerine gelince face daha kolaylık oluyor sanırım .
Telefondan gayet de kolay aslinda ama oyle istediler demekki. Ilk grup acmasaymissin keske :) benim esim karsi kk ya faceye ige teknoloji dusmani :) yani herseyin paylasilmasinndan hoslanmaz ig yok onda arada gorup ooo vidyo bile koymusun diyip surat asiyo bana :)) bursa topigi actim ben yillardir yazistiklarimizla bulusmalar gunler duzenlendi piknikler bi piknige konsularimla zor saldi bi bebek mevlidine kayinvaldemle gittim tek salmadi sonra benim bebek mevlidime geldi bikac arkadasim esimide sikistirdilar evin onunde sal ozgeyi biz kotu insan degiliz gorusigorusucez diye :))) onlara saliyo simdi gelip gidiyoruz :) eslerle goruselim diyolar yok diyo zaten baya bi tabusunu yikti cokta yuklenmek isyemiyorum yani oda hakli devir kotu internetten neler oluyo burdada okuyoruz yada kkotumudur iyi midir bilemiyo tabi aklida almiyo buranin nasil bi yer oldugu hakkinda. Ama ben burasini cok seviyorum acilarimdada sevinclerimdede hep yanimda olan arkadaslarim oldu

Telefondan gayet de kolay aslinda ama oyle istediler demekki. Ilk grup acmasaymissin keske :) benim esim karsi kk ya faceye ige teknoloji dusmani :) yani herseyin paylasilmasinndan hoslanmaz ig yok onda arada gorup ooo vidyo bile koymusun diyip surat asiyo bana :)) bursa topigi actim ben yillardir yazistiklarimizla bulusmalar gunler duzenlendi piknikler bi piknige konsularimla zor saldi bi bebek mevlidine kayinvaldemle gittim tek salmadi sonra benim bebek mevlidime geldi bikac arkadasim esimide sikistirdilar evin onunde sal ozgeyi biz kotu insan degiliz gorusigorusucez diye :))) onlara saliyo simdi gelip gidiyoruz :) eslerle goruselim diyolar yok diyo zaten baya bi tabusunu yikti cokta yuklenmek isyemiyorum yani oda hakli devir kotu internetten neler oluyo burdada okuyoruz yada kkotumudur iyi midir bilemiyo tabi aklida almiyo buranin nasil bi yer oldugu hakkinda. Ama ben burasini cok seviyorum acilarimdada sevinclerimdede hep yanimda olan arkadaslarim oldu
Aynı benimki . Resim yüklemeyi sevmez niye bizi görsünler der insanlara güvenmez hep pinpirik ve supheci yaklaşır face falan sevmez bakmami bile istemez . Amma ve lakin bizimde bir zevklerimiz oyalanmamiz var canım

Aynı benimki . Resim yüklemeyi sevmez niye bizi görsünler der insanlara güvenmez hep pinpirik ve supheci yaklaşır face falan sevmez bakmami bile istemez . Amma ve lakin bizimde bir zevklerimiz oyalanmamiz var canım

Yaninda elime almiyorum zati hic boyle baka baka yer beni :D

Benim burdan görüştüğüm evimde yatılı misafir ettiğim hatta evine çocuğumla gidip kaldığım bir kaç dostum var.
şubat annelerinden de öyle iyi tanıdıktan sonra bir şey olmaz aslında.
belki ileride eşli de görüşürsünüz.:)

biri resim mi dedi sabah face resim atıyorum akşama kadar kırk kişi arıyor yok nazar değer yok bebeğe bişey olur eşimle ortak kullanıyoruz face daha doğrusu evlenince benim ki iptal ona bağlandık öyle olunca sabah ben koyuyorum akşam o siliyor...tüm eşler aynı görmek isteyen eve gelecekmiş

Canım idrari niye veremediniz? Biz 1 yas kontrolünde verirken çözüm bulmustuk o verdikleri idrar torbasini bezinin altını yuvarlak kesip oraya yapistirmistik ayakta gezerken yapiverdi herkese öneririm hele kız çocuklarda dahada zor
CANIM ÇOK SAĞOL ÇOK İYİ OLDU. EN KISA ZAMANDA YAPICAM.ALLAH RAZI OLSUN.

Back
X