Alttaki komsunun oglu vardiyali calisiyo delirtcekler beni gececi oldugunda

( sessiz olun diye arayip duruyo sinir oldum iyice. Burasi aile apartmani kayinpederim babasina para verip arsasini alip yapmis ilk kati sonra uste cikmislar amcasi gelmis konmus 3. Kat yapmis. Kayinvaldemler tadinmis bize kaldi 2. Kattayiz ustte amcasi var. Alttada amca vardi satti gitti. Bunlarda bole iste cok iyilerdi ama kendileri borazan gb sesleri var bi gorumcesi gelir erkek gb horultulu yuksek sesli butun ramazan bunlarda kalir balkonda bogurur butun gun sigara icer 3-4 kadar otururlar. BIz bisey demiyoduk ama. Benim mutdmutfamin alti onun cocuk odasi orda yatiyo cocuk. Koca herif gitsin on odada yatsin yatak odasinda yatsin butn gun girmuyoruz o odalara bi cocuk odasi mitfaktayiz. Zeynep agliyo zaten mizmiz deliricem dis bitane daha azi patladi ahagzinin ici benbeyaz surekli miz miz agliyo beynim tirmalaniyo bide bunlarla igrasiyorum. KEndinin 8 mi 9 mu cocu var dogulular esi olmus kayniyla evlenmis ben bole cocuk gormedim dodiyo bizimkine kendi veriyomus anasonu uyuyolarmis butun gun. Uyusturucu resmen diyorum olur mu besler semiz olur cocuk diyo harbiden deve gb butun cocuklari zaten cok kotuyim cok bunaldim hicbiseye yetisemiyorum onca helak oluyorum ne zeynep mutlu nede esim aglamaktan biktim cok moralim bozuk;

((